הרב עובדיה יוסף...

מני*

New member
יש הבדל

בין זה שהר´ עובדיה יודע ספר וגדול בתורה לבין הסכמי אוסלו הסכמי אוסלו וכל מה שיצא מזה וכל היהודים שנרצחו הן אנשים נשים נערים ונערות ילדים וילדות תינוקים ותינוקות וכל הדם שנשפך זה הכל באשמתו הישירה של הר´ עובדיה והח"כ של ש"ס הוא לא יוכל להגיד "ידי לא שפכו את הדם הזה" הוא הר´ עובדיה אחראי הישיר להרצחה של הבת דודה שלי שנרצחה בגיל 20 בפיגוע בגבעה הצרפתית ובמקום שההורים שלה יובילו אותה לחופה בגיל כזה הם הובילו אותה לקבורה. אז יש הבדל בין התורה (שלדעתי היא לא שווה כלום בגלל שהוא נתן יד לפשע הנוראה הזה שנקרא הסכמי אוסלו) שלו לבין השפיכות דמים שנגרמה בגללו

אמיתי 21

New member
קודשא בריך הוא עביד דינא בלא דינא

עמ"י עש"ו אתה אומר שיש נאסף בלא משפט ? מני אין קשר בין לזה

מני*

New member
נכון אין שום קשר

אבל מה שכתבו כאן בקשר להסכמי אוסלו רציתי להביע את דעתי: שהר´ עובדיה יוסף הוא אחראי הישיר לכל היהודים שנרצחו כאן בגלל ההסכמים אלו והוא לא יכול להגיד בבית דין של מעלה "ידי לא שפכו את הדם הזה"

אמיתי 21

New member
אחי לא כך למדנו, אתה עדיין חושב

עמ"י עש"ו שאוסלו הוא הבעיה ? או ררבין או פרס או שרון או כל אחד מהצלנים האלו הם הבעיה ? או להבדיל מרן העובדיה יוסף שליט"א הם דני דני נפשות ? דע לך שכל תפקידנו כאן ליהשמר עד היכן שמסגת ידנו ומעל לזה זה בדין שמים אז אחי כל הנרצחים באוסלו הם בשל עוונתנו שלנו . וזה עיקר ההבנה ואם אתה עדיין חושב שהוא מישהו אחר אשם אז אחי יש לך בעיה קטנה בלי רצון ליפגוע פשוט מצער אותי לישמוע שאתה כך מדבר על ראשון לציון מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א ובטח יש לו די טעונים בשמים לעמוד בדין

מני*

New member
אמיתי יקירי

תאמין שאין לי כאן כל כוונה להיכנס ולהתוכח על דרכו של הר´ עובדיה שמתור לי לחלוק עליו ולא להסכים עימו. ובקשר לדין שמים אני לא חושב שבאם מישהו יעלה על פסי רכבת כשהרכבת נוסעת שם ויגיד הכל בידי בידי שמיים נראה מה יקרה לי, אז אני יכול להגיד לך מה יקרה לו אני וחברי בזק"א נצטרך לבוא לאסוף אותו לתוך שקיות שחורות.

כל הנרצחים הם בשל עוונותינו שלנו?!

כלומר, לפי דעתך, אני אקח אקדח ואני אירה לחבר שלי בראש! בבי"ד של מעלה אני אגיד להם:"הי, הי, תרגיעו, זה בעוונותיו!"

מני*

New member
פגיון?

אתה לא יודע שהכי קל להאשים את הקב"ה? לא נוח לחלק מכותבים כאן שאני אומר שר´ עובדיה האשם העיקרי ( ואני חוזר שוב הר´ עובדיה לא יוכל להגיד בפני בית דין של מעלה "ידי לא שפכו את הדם הזה") בכל התוצאות של הסכמי אוסלו ורק בגלל שהוא נתן לח"כ שלו להצביע בעד ההסכמים תמורה של הבטחות קאוליציוניות.

הצילו אמיתי!!

בדיוק בא מלאך, הוא מנסה לצלות אותי!! הצילו!!, שניה, אני מנסה לשכנע אותו שאני בנאדם טוב, חכה רגע. טוב, הוא לא השתכנע, ביי.

הרבי מליובאוויטש הוא האחראי הישיר

לכך שבת דודתך, עם כל הצער, נרצחה.... כי הוא זה שאמר לשבת בארץ ולא לפחד מכלום.... מני - ממש לא מתאים לך הטיעונים המ... האלה. תחשוב ותראה שאתה מדבר מנהמת ליבך ולא מהגיון שכלך. וחבל.

אוהב, עם כל הכבוד שאני רוכש לך.

אתה מערבב דברים! מה הקשר בין אישור להצביע בעד הסכמי אוסלו, לבין לעודד לשבת בארץ שאלוקים נתן לנו??? ידידי, הצלחת לעלות לי ת´עצבים. הכל טוב, הכל יפה, שאתה מתחיל לקשקש שטויות, זה לא מתאים לך. תפתח חומש בראשית, על הפסוק הראשון בתורה. תראה מה מפרש רש"י. ואז תגיד למי שייך הארץ באיזה רשות מרן הרב עובדיה שליט"א, יכול לתת אישור שיחזירו חלקים מארץ ישראל? זה רכוש של סבא שלו? אלוהים נגלה אליו בחלום הלילה? אישתו ז"ל, שלחה לו מסר מגן עדן? מה אתה מזיי* ת´מוח עם שטויות? הרבה זמן לא התרגזתי ככה. פשוט לקשקש שטויות בלי לחשוב.. מילא פיגון חד, אני עוד מבין, אבל ממך? החזקתי ממך אדם משכיל. ואני עדיין מחזיק ממך אחד כזה. לא מתאים לך איכזבתני אנושות.

פיגיון, זה אזהרה אחרונה.

בהערה הבאה שלך, אני הוריד כפפות, ואראה לכולם מה המרת משכל שלך. תיזהר. כי זה יהיה קטע לא נעים.

המרת משכל?!

אולי התכוונת למנת משכל?! איזה כפפות יש לך, אם יש לך תוריד, ספר לאנשים מה מנת המשכל שלי! אתה רוצה שאני אעשה את זה? או שמא אתה רוצה שאני אספר לאנשים על מנת המשכל שלך?, אה?, בנאדם שכל מה שיש לו בראש זה סטיות? שלא יכול לרגע בלי קללות? עוד משו?, אני לא מכיר אותך, אתה לא מכיר אותי, אבל על מנת המשכל שלך אפשר ללמוד רק מצורת הדיבור שלך. דרך אגב, צורת השורש י.ר.ד בבניין הפעיל, עתיד היא:"אוריד" ולא "הוריד", "הוריד" זה עבר, סתם לידע כללי.

המרת משכל?!

אולי התכוונת למנת משכל?! איזה כפפות יש לך, אם יש לך תוריד, ספר לאנשים מה מנת המשכל שלי! אתה רוצה שאני אעשה את זה? או שמא אתה רוצה שאני אספר לאנשים על מנת המשכל שלך?, אה?, בנאדם שכל מה שיש לו בראש זה סטיות? שלא יכול לרגע בלי קללות? עוד משו?, אני לא מכיר אותך, אתה לא מכיר אותי, אבל על מנת המשכל שלך אפשר ללמוד רק מצורת הדיבור שלך. דרך אגב, צורת השורש י.ר.ד בבניין הפעיל, עתיד היא:"אוריד" ולא "הוריד", "הוריד" זה עבר, סתם לידע כללי.

אמיתי 21

New member
Kיציק הוא תמני עזוב אותו חחח אין מה

עמ"י עש"ו מה לעשות אתה תיכתוב לו משהו והוא יגיב לך בשטיות כדרכו עדייף לישתוק ונא עיין בתשובה שלי לבעית התמנים

נפגע באירוע בכביש הפרדסים../images/Emo36.gif

זה עתה התקבל דיווח בביפר שלי שישנו "פצוע אנושות" בכביש הפרדסים, ליד עץ התפוזים. ככל הנראה מדובר במייסד הפורום קיציק שדהר לתוך אכזבה נוסעת, ואוכזב אנושות. כתב עובר אורח שעבר במקום מדווח כי קיציק מחזיק בגרונו של "אוהב ישראל" ועדיין מחזיק ממנו ואינו מרפה... נא להתפלל לרפואתם.

למעלה