הרב עובדיה יוסף...

אמיתי 21

New member
מה יהיה סופנו ../images/Emo13.gif טוב אני פורש

עמ"י עש"ו האילן
הציפור אם אתה רוצה לשאול שאלות מאיפה אני מבין את כל הידע שלי אז אתה מוזמן למסרים ולא כאן אבל בכללי יש לי קבלה מזמן חורבן הבית ראשון . וגם אתה יכול ללכת לספריה שם תלמד קצת על השורשים שלך לא יזיק לך. אולי כך גם תחזק באמונה שלך ברוך ?

כרצונך...

חוצפן, צחי, ילד...בסדר, אם קללות כאלה אני דווקא חי בסדר, זקנה. רק טעות קטנה יש לך, זו לא שאלה לרב. זה מכתב זעם לרב. מכתב זעם לרב שאשם בנתינת כסף, שלטון, אדמה, נשק, והרבה נשק-לרוצחים.

nogit.

New member
בסדר

אבל זה לא הוגן לא להביא את התשובה שלו הכי קל זה לתקוף

הכי קל, נכון

אבל אני לא אמור לחפש בנרות את התשובה שלו, ואני משער שגם אין כזו, ואם כן-שיפרסם אותה!

nogit.

New member
ההוא ששלח לו אותה צריך לפרסם גם את

התשובה ויש איזה כלל כזה (שיש לו שיר נוראאאאאאאא מעצבן) שאומר "הוי דן את כל אדם לכף זכות", אם אתה מכיר. אז חלאס עם הקביעות הפסקניות.

אממממממ..

כל אדם צריך לדון לכף זכות? גם אדם שגרם לרצח? אשמח אם תבררי את העניין, תשאלי איזה רב או שאת רוצה שאני יעשה את זה?

nogit.

New member
אתה בכלל מקשיב לעצמך?

ה´ ישמר אותך.. אני אברר את זה בל"נ היום.

להקשיב לעצמי?!

פעם אחת, כתבתי הודעה לפורום, וניסיתי להקשיב לעצמי, אבל לא שמעתי כלום, מאז, אני רק קורא את עצמי.

מני*

New member
נוגית

אני לא חושב שמישו מנסה כאן לעשות איזה קביעות פסקניות, פשוט כל אחד מציין את מה שעינו רואות השאלה איך מסתכלים ישנם כאלו שמסתכלים במשקים ורודות אז רואים הכל בורוד ויש כאלו שמסתכלים במשקפיים שחורות ואז הוא רואה הכל בשחור. אבל צריך לדעת את האמת, לבוא ולדון כל אחד לכף זכות זה יפה כאימרה יפה. אבל אני לא חושב שאדם שלפני שהולך לגרום למותם של מאות יהודים יגיד אחרי זה "תדונו אותי לכף זכות כי ככה כתוב"

שרוול

New member
חשבתי על זה פעם

חשבתי, כשאחזור לארץ, אם לא אמצא עבודה, אוכל לעטות גלימה יפה (יש כאן גלימות יפניות מדהימות, שבטח ירשימו מאד), לגדל זקן, לקנות כמה נרות, ולמלמל פסוקים. אני גם מדבר קצת ערבית מרוקאית, מה שמוסיף לאותנטיות. וככה, בעזרת הגלימה והמלמולים, תבוא גם פרנסה. מה אתה אומר? יש לי סיכוי?

כל עוד שלא

תעשה מעשים מגונים :) יש לך סיכוי.... ותקח קצת כסף, יהיה לך ים קליינטים. רק תיזהר מהפה של רבעובדיה......... שומר פיו ולשונו, שומר מרבעובדיה נפשו.

קיציק ידידי

לא נראה לי שאתה ונוגית הבנתם את מה ששרוול בא להגיד. ארמוז רק כי לענ"ד הוא בא לפגוע פגיעה קשה בהנחה (מבחינתי אמיתית) שהרב עובדיה אומר את פסקיו כשהם חפים מתרגילים פוליטיים.

שרוול

New member
ואוסיף רמז נוסף:

האם מקרה הוא שדווקא הרב שמואל אליהו הוא זה שיוצא בצורה כזו חריפה נגד הרב עובדיה יוסף? טלו קורה מבין עיניכם.

למעלה