הראל מתארחחחח: )

אז שינו את זה ל2?../images/Emo66.gif

אני עדיין לומדת

קתי16

New member
הראל- שאלה

היי :) * כשאתה כותב ומלחין שיר עולה לך המחשבה בראש אם זה שיר שמתאים לפלייליסט? זה מהווה אצלך חלק בעבודה על שיר? אוהבת קתי מהפורום הרשמי

אלינה מ

New member
כמה שאלות שמאוד הייתי רוצה לקבל עליהן תשובה!!

היי הראל...!
1. אם איזה זמר היית רוצה לעשות דואט? 2. איך אתה מפנק את עצמך? 3. אם היית חיה, איזה חיה היית? 4. מה סקסי בעינייך? 5. מתי אתה מפסיק להיות נחמד? 6. מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? 7. מה מפחיד אותך? 8. מה עושה אותך מאושר? 9. תשלים את המשפט: "אולי תפסיקו כבר-__________" 10. מה היית רוצה שיכתבו על מצבתך? 11. תשלים את המשפט: "הראל מויאל הוא:_________" וזהו..

taloss

New member
שני תוכלי לעשות משהו בקשר לשעה?

פשוט הרבה בנות עדיין בשעה הזאת בבית הספר.. האם תוכלי לדבר איתם להוזיז את השעה יותר מאוחר?

מה הכי מרגש אותך בהופעות? (:)

היי הראל, יש לי שאלה..:) מה הדבר שהכי מרגש אותך בהופעות? סתם,בא לי לדעת :p בהצלחה בהמשך. אוהבת אותך,אפרת אהרוני (מהפורום הרשמי[=)

1 shiran 1

New member
אתם פשוט מבאסים זאת עדיין שעה מוקדמת

לא כולם מסיימים עד 2 לדעתי צריך לעשות את זה אחרי הצהריים שכולם בבית

../images/Emo45.gif ויהיה בטח מלא פקקים,אבל אני אהיה מוכנה

להבריז במקרה שלא יצליחו להעביר את השעה

כמה שאלות

היי הראל מה קורה? יש לי כמה שאלות 1. בשביל מי או בשביל מה היית מוותר על הקריירה שלך? 2. האם אתה לוקח את הדעות של המעריצות שלך/ בנות הפורום כדעות אובייקטיביות או לא?! 3. מה אתה מעדיף הופעה גדולה עם כמות מטורפת של קהל, קהל קופצני רוקד וכו'? או הופעה רגועה שקטה עם כמות מצומצמת של אנשים שישבו וישירו ברוגע וכו'? נ.ב: אל תשימו לב לכינוי הוא מלפני 40 שנה בערך חח

R o n o s h

New member
.. :]

- לאיזה חלק מהתקופה הקרובה אתה הכי מתגעגע ? [כל סיבוב ההופעות..] ואל תגיד "לקהל" או משהו כזה , לסיטואציה ספציפית שאתה מתגעגע אליה מכל התקופה הזאת בלי ההופעות .. -קטע מהשיר "אורח מיותר " אתה כתבת לנו פעם בפורום הרשמי אחרי שהיתה כתבה רעה עליך בעיתון אם אתה זוכר , אז מתי שכתבת את זה כתבת את זה בפעם ראשונה ? או שזה היה ציטוט מהשיר כבר אז ?

שאלה להראל

היי הראל,בהצלחה עם האלבום החדש-אלבום לא רע. השבוע היתה בסינמטק הפגנה כנגד ביטול חוק תשלומי התמלוגים לאמנים יוצרים על היצירות שלהם. כזמר וכאמן יוצר רציתי לדעת מה עמדתך בנושא ואני אסביר: לא קורה לך שאתה מסתכל על זה-קודם העניין של הצריבות וההורדות ועכשיו ביטול התמלוגים וחושב לעצמך למה זה שווה כל המאמץ הזה אם זאת ההערכה שאני מקבל?

reut6691

New member
שאלה :)

היי הראל, רציתי לשאול ,עד כמה אתה שותף בקליפים שלך ?

למעלה