הראל מתארחחחח: )

היי הראל מה שלומך?מזל טוב לדיסק שבדרך../images/Emo220.gif

יש לי כמה שאלות אליך
איך הגעת לכוכב נולד?
עם איזה זמר/ת ישראלי/ת היית רוצה לעשות דואט?
כמה דיסקים אתה רוצה להוציא? איך זה להופיע מול קהל?

שאלות חשובה להראל !

א. איך הרגשה להיות המלך הראל אם קצת מאמץ (יחסית לזמרים בסדר גודל כזה) נהיה לך ים מעריצות זה משהו שחלמת עליו? מה אתה אומר שזמרים פחות טובים ממך מתנסים עלייך כמה סקעת ? הראל אתה גדול תמשיך כך אולי יום אחד תעשה דואט עם גד אלבז . בצלחה בדיסק החדש

להראל מויאל

קודם כל אני מאוד מעריצה אותך וקרועה על השירים שלך . יש לי כמה שאלות אז נתחיל: לאיזה שיר מהאלבום לבדי הכי התחברת אליו? האם אתה נשארת בקשר עם הראל סקעת? איך הרגשת באותו יום של הגמר בכוכב נולד כשצביקה הדר צעק: "מהפך"?

מורני38

New member
להראל [=

אין לי שאלה , אבל אני חייבת להגיד לך ! שאתה הזמר הכי מוכשר שיש ותמשיך לכתוב שירים ולהלחין אותן [= כי הם יוצאים הכי מדהימם שיש , טוב כמו שאמרתי אתה מוכשר !!

שאלות מעולות להראל!!

1.איזה מהאלבומים שיצאו לך אתה חושב ששיקף אותך יותר,ויותר התחברת לשירים? 2.האם לדעתך אנשים התחברו יותר לאלבום השני מאשר לאלבום הראשון? 3.האם מתוכנן הופעות סגורות ברחבי הארץ,בהיכלי תרבות? אוהבת המון המון המון הילה

רמקול|תזכורת הראל בצאט TV../images/Emo124.gif../images/Emo66.gif

חח כאילו צריך תזכורת זה השירשור הראשון.. יאללה כל התגובות לפה יש שם גם צאט אז נדבר ויהיה כייף!! אירוח נעים

איזה חראאא../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo66.gif

לא שומעים כלום מטושטש קטועע העלה לי תעצבים יצאתי עד שחיכיתי לזה
תפוזבל
מקווה שיעלו לאתר שלהם באיכות טובה!

אלינה מ

New member
לא פספסת שומדבר!

במילא לא שמעו כלום! באתר שומעים הרבה יותר טוב.. בכמה חלקים!

taloss

New member
האירוח עלה לאתר כמה חלקים..

http://he.blogtv.com/Shows/20624/date/Zm_EZmXrbe_xZH

../images/Emo220.gifלהראלי../images/Emo168.gif

כמה זמן עבדת על האלבום לבדי? מתי תאהיה לך הופעה בחיפה עם הדיסק החדש שלך? באיזה גיל התחלת לשיר? מאיזה גיל אתה מנגן בגיטרה? איך היה לשחק במחזמר כמו בסרט? האם יש סיכוי שנזכה לראות אותך בעוד מחזות זמר בעתיד? מה דעתך על הדבר הזה שנקרא מחנות סקעת מול מויאל? האם יש לך כלב ואם כן איזה סוג ואיך קוראים לו ואם לא כלב אז איזה חיה אחרת יש לך ואיך קוראים לה? האם חשבת פעם ללכת על קריירת דוגמנות? איזה מין ילד היית?

שאלה להראל מויאל . . .

אני חייב להודות שהאלבום הראשון שלך ליווה אותי בניורק בתקופות קשות, מה לעשות, אני בחור רגיש שכזה, זה דופק אותי הרבה פעמים, ובנתיים האלבום השני לא עושה פחות ממה שהראשון עשה בלב, אני חייב לשאול , בספק אם השאלה תגיע אבל שיהיה, בשביל לעשות חומר כזה אתה חייב להיות אדם מאוד רגיש, איך אתה מתמודד עם כל הרגש? הייתה מעדיף להיות קר וריקני או איך שאתה עכשיו? תומר יאיר זמל

למעלה