הראל מתארחחחח: )

הראל מתארח הערב ברדיו99 בתוכנית של גיא פינס

שלום לכולם, היום בשעה 17:00 הראל מתארח בתוכנית אצל גיא פינס בתכנית "ערב טוב" ברדיו 99. אתם מוזמנים להשאיר כאן את השאלות שאתם רוצים לשאול... ואנחנו נשאל אותו. להאזנה... http://radio99.co.il

linorush1

New member
שאלה

אם הייתה לך האפשרות להתחיל את כל הקריירה שלך מההתחלה.. מה היית משנה בה? איזה צעד לא היית עושה? מהפורום הרשמי

קתי16

New member
שאלה להראל :)

מה בשבילך ה"שיא" של הקריירה המוזיקלית שאלייה אתה שואף להגיע? אוהבת קתי מהפורום הרשמי :)

להראל הכוכב שלי

יש לי שאלה: מה ההית אומר לי שאני קרוב לחצי שנה בפורום שלך והגעתי רק להופעה אחת שלך? מה יש לך להגיד על זה מה אתה חושב?

שאלות להראל מהפורום הרשמי

1.מה אתה מעדיף - מוזיקה לועזית או מוזיקה עברית? 2.האם היית רוצה להתפרסם בדרך אחרת, ולא בכוכב נולד? 3.האם בתור בנאדם מצליח ומועורץ אתה מרגיש טוב עם עצמך? מרגיש מאושר? האם עדין יש רייקנות? 4. האם אתה רואה את עצמך מהווה דוגמה לבני נוער, בהיותך כוכב (להזכירך, מקרה הסמים של שלומי בראל, ואף שלילת נהיגתך)? 5. מה דעתך על תופעת ההשתמטות בתור לוחם מג"ב וכפיינליסט כוכב נולד? 6. עבדת על העברית? חחחח 7.בהשראת מה כתבת את השיר "כבר לא" ? 8.הראל, את הולך יותר על הסגנון הרומנטי הרגעי, ששר מהלב . לא היית רוצה לנסות מתישהו סגנון חדש ? 9..מה אתה מעדיף להופיע בקיסריה או להופיע במקום מצומצם? 10.אם היה לך אפשרות להחזיר את הגלגל אחורה האם היית הולך לכוכב נולד שוב או הייתה מעדיף לפרוץ לבד? 11. מה מייחד אותך משאר הזמרים והכותבים שישנם ?במדה אתה שונה מהם? מהו הערך המוסף שלך? 12. האם אתה מאמין שהשארת או תשאיר חותם משמעותי בתחום המוזיקה ? 13.בשביל לעשות חומר כזה אתה חייב להיות אדם מאוד רגיש, איך אתה מתמודד עם כל הרגש? הייתה מעדיף להיות קר וריקני או איך שאתה עכשיו? 14.האם לדעתך אנשים התחברו יותר לאלבום השני מאשר לאלבום הראשון? 15.האם מתוכנן הופעות סגורות ברחבי הארץ,בהיכלי תרבות?או במקומות כמו הבארבי?

linorush1

New member
שאלה :)

האם אתה חושב שבעתיד תכתוב גם לאומנים אחרים? ואם לא- למה?

Reut Gohar

New member
הראל ?

מה הייתה ההשראה שלך לכתיבה והלחנה של השיר ילד? כי מצד אחד הלחן לא כל כך רגוע אבל המילים יכולות לגרום לכל אחד לבכות

אלינה מ

New member
שאלה

האם נזכה לשמוע אותך שר גם באנגלית? [אם כן, אנחנו מאוד נשמח!] והאם כתבת או ניסית לכתוב שירים כאלה? אוהבת אלינה!

שאלה

הראל, אם הייתה לך את האפשרות להתחלף עם מישהו ליום אחד, מי זה יהיה לדעתך?

taloss

New member
הראל.

מקווה שזה לא מאוחר מדי חח עוד 3 דקות 1.אך הייתה מסכם את הדרך שלך מכוכב נולד ועד עכשיו? מטל מהפורום ההמשני של תפוז..!!

יעלוש49

New member
שאלות להראל=)

היי הראל, השאלה: - אם לא היית מתפרסם בתור זמר איך בכל זאת היית מביע את עצמך במוזיקה? אוהבת יעל,מהפורום הרישמי:)

למעלה