הראל מתארחחחח: )

../images/Emo20.gifשאלה להראל../images/Emo20.gif

אני בת 26 ויש לי אחות בת 16. יצא לי לשמוע את הדיסק כיוון שהוא רץ פה בלופים 24 שעות ביממה
ופשוט התאהבתי בשיר "כבר לא" הייתי נורא רוצה לדעת בהשערת מה כתבת את השיר הזה?

../images/Emo203.gif להראל הגבר-גבר ../images/Emo203.gif

1. האם אתה רואה את עצמך מהווה דוגמה לבני נוער, בהיותך כוכב (להזכירך, מקרה הסמים של שלומי בראל, ואף שלילת נהיגתך)? 2. מה דעתך על תופעת ההשתמטות בתור לוחם מג"ב וכפיינליסט כוכב נולד? 3. עבדת על העברית?
גבר

להראלי הבן אדם שאני הכי אוהבת ../images/Emo3.gif

טוב קראתי פה כמה דברים שכולם כתבו... וגם אני רוצה לעשות הקדמונת
דבר ראשון-אתה זמר מדהים מדהים מדהים! מוכשר ברמות יוצאות מן הכלל! אני נהנית מכל צליל ותו בדיסק שלך... עכשיו לעניין - רציתי לשאול אם יש תאריך,מקום וכו' להופעת בכורה? ועוד כמה שאלות... האם אתה כבר מתכנן על אלבום שלישי? ועם איזה אומן/ית היית מעוניין להופיע הופעה משותפת? זהו... אוהבת אותך

להראל ../images/Emo66.gif

היי.. מה קורה? את זה שאתה אחד האומנים היותר מוכשרים בארץ אתה כבר יודע אז לא נראה לי שיש צורך להגיד
טוב, אז יש שאלה שממש מעניינת אותי: אם האלבום ה-2 לא היה שלך... כלומר הוא היה של כל אומן אחר והיית מתמודד בגמר כוכב נולד שוב... איזה שיר מהאלבום היית בוחר לשיר [הכוונה בגמר של כ"נ]? ו... יש סיכוי לפגוש אותך בבכורה?

קמי121

New member
שאלות להראליי...3>

1. איזה שירים תשיר בקרית שמונה?! 2. יהיו לך עוד הופעות בצפון או ש זהו...?! 3. מי הזמר/ת הישראלי שאתה הכי אוהבת?! 4. השירים שאתה כותב..הם באים לך בבום?!..או ש כל פעם שיש לך איזה שורה בראש אתה כותב!? 5. אם מישהו אחרי הופעה קורה לך..אתה תבוא?! ממ..זהוו..אוהבת המוןןן! 3>

הראל מויאל אתה מרגש מאודד!

אני אוהבת כל שיר שלך במיוחד את באה אלי שממש ריגש אותי...עלה והצלח! סימנים של שלכת את מכירה אותי??לפחות את הכינוי....?(אני חושבבת שאנו מכירות..)

יואב2024

New member
שאלה

1. מה מייחד אותך משאר הזמרים והכותבים שישנם ?במדה אתה שונה מהם? מהו הערך המוסף שלך? 2. האם אתה מאמין שהשארת או תשאיר חותם משמעותי בתחום המוזיקה ?

sunshan1

New member
הראאאאאאאללללללללללליייייייי

חבר'ה, זה הזמר היוצר והמלחין הכי טובבב אייי פעםםםםםם הראללללללל אני פשוט חולה עלייךךךךךךךךך... וכך גם כל המשפחהההה!!! (ואנחנו הרבההה נפשותתתת) חחח חמולההה השיר "שאני", זה השיר הכי מרגש שלךךךךךךךך..אמא שלי לא מפסיקה לשמוע אותו! ולדעתי, הלם קרב, אחד השירים =] מתההה עליייייייייךךךך -שני-

taloss

New member
עוד שאלות +משהו להראל..!

שוב אני, 1.מה אתה מעדיף להופיע בקיסריה או להופיע במקום מצומצם? 2.אם היה לך אפשרות להחזיר את הגלגל אחורה האם היית הולך לכוכב נולד שוב או הייתה מעדיף לפרוץ לבד? ומשהו אלייך..! האלבום נקרא "לבדי"- ורק שתדע שאתה אף פעם לא תהיה לבד..כי אנחנו איתך לאורך כל הדרך. הפורום שלך בתפוז..!

שובבה24

New member
להראל מויאל...

היי אני שומעת את השירים שלך בזכות השיר "אמצע הלילה בכפר" וכך התחלתי לשמוע את השירים שלך...יש לך קול מדהים שאין אף אחד זמר אחר מעליך.. אני מאחלת לך עוד הרבה שנים במוסיקה ותוציא הרבה שירים בזכות הקול הנפלא שלך ובן אדם כמוך נפלא. רציתי לשאול אותך: - איך אתה מרגיש לפני שאתה עולה לבמה לשיר מול קהל? - מה אתה עושה לפני שאתה עולה לשיר מול קהל? - ממה אתה נהנה יותר מלשיר מול קהל או לשיר בתוך אולפן ולהוציא דיסק? - איזה שיר מתוך השירים שלך שהכי התחברת אליו? תמשיך להיות בחור אחלה :)

להראל מויאל

קודם כל רציתי לומר לך שאני לא מפסיקה לשמוע את השירים שלך ויש לי כמה שאלות לשאול אותך אז ככה: מה אתה חושב על כוכב נולד 5? יש סיכוי לדואט עם נינט טייב בעתיד? מה היה הרגע שהכי ריגש אותך? האם אתה רואה את עצמך מייצג את ישראל באירוויזיון? אם כוכב נולד לא היתה קיימת בכלל איפה היית רואה את עצמך? בעבר האם היית מוציא את השירים שלך לרדיו גם בלי הצורך לללכת לכוכב נולד? ספר על ההתחלה שלך בכוכב נולד, איך הגעת לתוכנית? במה שונה ההראל מויאל של פעם להראל מויאל של היום? ספר לי על השיר " כבר לא" ,מה הביא אותך לכתוב ולהלחין שיר כזה מדהים?,כשאני שומעת את השיר הזה אני מתרגשת כל פעם מחדש ואני תקועה על אותו שיר, זה עושה אותך שונה יותר ,ויותר רוקיסטי אהבתי את הביצוע ומקווה שזה ייצא כסינגל הבא שלך אני ממליצה בחום,ולסיום רציתי שתבצע את השיר "כבר לא" . ועוד משהו קטנטן , החלום שלי הוא לפגוש אותך, מקווה שתגשים לי את החלום הזה. האלבום "לבדי" הוא האלבום הכי מדהים שיצא לך עד היום, אחלה שירים.

להראל מויאל

קודם כל רציתי לומר לך שאני לא מפסיקה לשמוע את השירים שלך ויש לי כמה שאלות לשאול אותך אז ככה: מה אתה חושב על כוכב נולד 5? יש סיכוי לדואט עם נינט טייב בעתיד? מה היה הרגע שהכי ריגש אותך? האם אתה רואה את עצמך מייצג את ישראל באירוויזיון? אם כוכב נולד לא היתה קיימת בכלל איפה היית רואה את עצמך? בעבר האם היית מוציא את השירים שלך לרדיו גם בלי הצורך לללכת לכוכב נולד? ספר על ההתחלה שלך בכוכב נולד, איך הגעת לתוכנית? במה שונה ההראל מויאל של פעם להראל מויאל של היום? ספר לי על השיר " כבר לא" ,מה הביא אותך לכתוב ולהלחין שיר כזה מדהים?,כשאני שומעת את השיר הזה אני מתרגשת כל פעם מחדש ואני תקועה על אותו שיר, זה עושה אותך שונה יותר ,ויותר רוקיסטי אהבתי את הביצוע ומקווה שזה ייצא כסינגל הבא שלך אני ממליצה בחום,ולסיום רציתי שתבצע את השיר "כבר לא" . ועוד משהו קטנטן , החלום שלי הוא לפגוש אותך, מקווה שתגשים לי את החלום הזה. האלבום "לבדי" הוא האלבום הכי מדהים שיצא לך עד היום, אחלה שירים.

הראלייי [[[;

קודם כל רציתי להגיד לך שאתה אחד האומנים המוכשרים והיוצרים בארץ, באמת אני שמתי לב לזה רק כשראיתי אותך בהופעה בסופרלנד, מאז אני מנסה לעקוב [; (לא קשור לעניין אבל אתה מאוד נטשת שם תקהל כי אני יודעת שאתה מכיר די הרבה מהמעריצות שלך אישית ודיי שרת רקקק להן . אני מקנאה. ) לשאלותיי : 1. היו אנשים שעשו לך "חיים קשים" במהלך האלבום ? ו2. השיר שלך , "הם לא מכירים אותך" .. על מה הוא בעצם ? 3. אם היית יכול לחזור אחורה, היית משתתף בכוכב נולד ? 4. מה הרגשת אחרי הזכייה כשמעריצי הראל סקעת ביקשו הצבעה חוזרת ? התעצבנת, הבנת את התגובה שלהם ..?

מוסיפה שאלות, כי כתוב פה כבר אחת מהן=///

הראלי, את הולך יותר על הסגנון הרומנטי הרגעי, ששר מהלב . לא היית רוצה לנסות מתישהו סגנון חדש ? (((; אתה פשוט בן אדם מדהים . אפשר להבין את זה מהשירים,, האנשים שקרובים אליך ברי מזל ;/

"כי במקום שזרעתי בו עצב גדל לו חיוךך" ....

היי הראל מקווה שתקרא שאלה זו ותשיב כי בשעה שייתקיים הפורום אני יהיה בבסיס :- ( בכל אופן רציתי לשאול הבנתי שאת הדיסק החדש יצרת לגמרי לבדך הייתי רוצה לדעת מאיפה באה ההשראב שלך ליצירות מופלאות אלה ומה מקור השיר לא מכירים אותך(תקשורת חוויה שקרתה לך ) כי מבחינתי זה שיר שאני נורא מזדהה איתו שיר נפלא אשמח אם תבין משהו חח וכמובן תשיב נ.ב אתה מקור ההשראה שלי בהצלחה בהמשך הדרך

dmoney5

New member
דבר ראשון

מזל טוב על הדיסק החדש.....אחד הדיסקים היחידים שאני יכול לשמוע רצוף בלי להעביר שירים שלא נראים לי ולשאלה....אני גם עוסק במוזיקה...רציתי לדעת מאיפה אתה שואב השראה? וגם לשאול אם למדת פיתוח קול...ואצל מי? תודה מראש

למעלה