הראל מתארחחחח: )

שאלות :)

-שאתה כותב על מי אתה חושב ?! יצא חרוז חח -איזה אמנים ישראלים אתה אוהב ?! -ומחול ??! -מה אתה יותר אוהב שירי אהבה או שירים קצביים ? -שאתה בחול מזהיים אותך ?! אגב בדיסק במלואו מדהים :) !!

תיקון :)

תיקון : הדיסק מדהים במלואו :) !! ואוהבת לילך הלל מהפורום הרשמי שלך .

הראל,

-אתה מתרגש להופיע כאן?
לפני שאני שואלת אני רק רוצה מאוד להעריך אותך,אני חושבת שאתה כותב ומלחין ממש מדהים וכל הכבוד על העבודה הקשה! -מה השיר הכי האוב עליך מבין 2 האלבומים? -אתה מתכנן להוציא קליפ חדש?אם כן לאיזה שיר? -בשיר "ואז תבואי" באמת היה ברקע חמת חלילים?
-אתה הולך להופיע מתישהו בירושלים?בחינם...?

LIAT BISHOR

New member
היי הראל

רציתי לשאול עם תהייה לך בקרוב הופעה בטבריה?? איזה שיר אתה הכי אוהב באלבום החדש? האם תכתוב ותשיר אי פעם שיר באנגלית? אגב האלבום החדש שלך ממש מדהים ומאוד מרגש
בהצלחה בהמשך דרכך

קמי121

New member
שאלות להראלי..3>

ככה.. כמה שירים תשיר בהופעה בק"ש?! יהיו לך עוד הופעות בצפון? או שאתה עדיין לא יודע..?! מה השיר שאתה הכי מרוצה ממנו בדיסק?! ו...זהו..לא נשאל יותר מדיי.. אוהבת אותך.. 3>

יעלוש49

New member
*=*שאלות להראל*=*

היי הראל זאת יעל רובין מהפורום הרישמי, הנה כמה שאלות שמעניינות אותי: 1. אם לא היית עוסק במוזיקה במה היית אתה חושב שהיית עוסק? 2. מעניין אותך להמשיך לעסוק בתאטרון? 3. כמה שעות בערך ביום אתה מקדיש למוזיקה? 4. מעניין אותך להתפרסם בחו"ל? 5. אם לא היית מתפרסם בתור זמר איך בכל זאת היית מביע את עצמך במוזיקה? 6. איך אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? זהוו לבינתיים, תודה רבה ובהצלחה בהמשך, אוהבת יעל מהפורום:]

pinky82

New member
מה 11 בבוקר?!

חחחחחח וזה שידור חי!!! מי נראה לכם שיראה את זה?

taloss

New member
שאלה להראל.!

שלום הראל,שמי טל ואני מהפורום המשני שלך בתפוז..! כמו שאנו יודעים הוצאת את האלבום השני שלך "לבדי" האם מהצד שלך אתה מרגיש שינוי בכתיבה,בעשייה,בהופעות של האלבום הראשון לעומת האלבום השני? וכמו שאנו יודעים השנה מתמודדי כוכב מכל העונות יתחרו על המקום לאווריוזיון, האם אתה גם תגיש את מעמודתך?

sapir1221

New member
חח אני יכולה לענות לך על זה ><

שאלו את זה מלא פעמים :) בכל מקרה אין לי שאלה עכשיו .. נחשוב ונגיב אח"כ ..

taloss

New member
אולי שאלו על האוריוזיון אבל לא על השאלה הראשו

**הראשונה..!

taloss

New member
פניתי לתפוז בקשר לשעה- תצתרפו!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=168&msgid=106607808

=*=שאלה חשובה להראל-לקראת הבלוג=*=

חח היי הראל האם חשבת כבר על הסינגל השלישי ? אם כן,היו דילמות לגבי בחירת השיר שיצא כסינגל שלישי ? שתף אותנו :] אוהבות שני מויאל ודניאל מהפורום הרשמי שלך

הראל

מהדיסק החדש "לבדי", לאיזה מהשירים היו לך הכי הרבה התלבטויות אם להכניס אותו לדיסק או לא?

שאלות להראל המדהים../images/Emo99.gif

קודם כל, תדע שאני חולה על המוסיקה שלך
השאלות: 1. מיהי הזמרת הישראלית האהובה עליך? 2. איזה אלבום שלך אתה הכי אוהב - הראשון והשני? 3. מהו השיר האהוב עליך? 4. מהו החלום שלך? 5. מהו השיר האהוב עליך שאתה כתבת? 6. עם איזה זמר ישראלי היית רוצה לבצע דואט? אירוח נעים, מעודד

R o n o s h

New member
שאלה חשובה [:

זה שאלה שמלא זמן אני רוצה לשאול אז האירוח הזה בא בטוב חח יש לך המון שירים על פרידה ועל כאב וכו'..ואתה ושימרית כבר 11 שנה ביחד [טפו טפו טפו ] אז איך אתה כואב על פרידות , מאיפה ההשראה לזה ? (למשל השיר "כבר לא" מהאלבום החדש..) רוני מהפורום 3>

למעלה