> הקשקשן הגיע לפורום <

MARMELAD

New member
בטח שדיברתי עליך

ודיברתי על עוד הרבה אחרים שלא נראים הומואים - אז הם בטח כאלו עם בעיות פסיכולוגיות - שהחברה / המשפחה / הם עצמם שכנעו אותם להתחתן עם אישה, להתפשר, להדחיק - ובסופו של דבר יצרו אצל עצמם הרבה יורת בעיות משהיו בהתחלה..... אז אותך באופן אישי אני לא מכיר. אני מקווה שהמצב אצלך לא נוראי כל כך. אבל הדברים שכתב כאן הפילוסוף הקשקשן פשוט מרתיחים אותי.

../images/Emo13.gif ידעתי שדיברת עלי....

וכן המצב הוא לא טוב בכלל. אני ראוי לתואר בהדחקה. וכן היצר מתפרץ, ותחושת הקרבן האישי מתחזקת ושוב מודחקת ושוב היא מרימה את ראשה ואז שוב הכל מתפרץ, והמבוי...סתום, והעתיד... לא ברור ומאידך גם ההווה. אפשר לקבל אספירין בבקשה ?

לגבי ההתנשאות - אני שוב מצטער.

בכל אופן, מה דעתכם לארגן קבוצה של חברים שיבואו לאוניברסיטה ויראו במו עיניהם את המחקרים, התוצאות, הניתוחים .. אני גם יכול לארגן לכם פגישה עם פרופ´ או שניים.

הרצון שלך לידע

ניכר ממש מהודעתך. ואתה מוזמן ביחד עם אסף וס´ לבירור. בנוגע לספקות המדעיים שלך - זאת נברר ביחד באוניברסיטה, ולכן לא אגיב עליהם כרגע. אגיב על שאר טענותיך. הומוסכסואליות נפוצה בקרב אוכלוסיית היוצאים בשאלה, בערך פי שלוש לעומת כמותם היחסית באוכלוסייה. - בדוק. ליוצאים בשאלה יש בתחילה רתיעה מכל שוני. אך לאחר מכן הם נפתחים יותר. בכל אופן - לא נהפוך את הנושא לדיון ביוצאים. אדם המתנהג כהומו נשי הוא מתנהג כך בגלל שכך נולד, אכן. (במרבית המקרים - ואני משער שגם אתה יודע לזהות מי הוא החקיין, ומי באמת ניכר בהליכותיו שכזה הוא באופיו} ואכן, הוא נחשב להומו עוד לפני שהוציא את ראש מבטן אימו. אדם שהוא הומו בגלל ´בעיה´ פסיכולוגית - הטיפול לא יהפוך אותו למודחק, וגם לא לאדם שמח יותר. הוא פשוט יחזור למי שהוא באמת לפי ההורמונים שלו. האם זה כדאי יותר ? זה נתון לשיקולו האישי של כל אדם, ולא אני או אתה יכולים לקבוע דעה בנושא. הטיפול שאני מדבר עליו הוא ארוך טווח, ואכן נתון לכאבים מסוימים. שוב: גם סטרייט יכול לעבור את אותו הטיפול ולהפוך להומו. כל זה במידה והאדם אינו שלם עם נטייתו. ואני חוזר שוב: לא טענתי שהומואים הנם חולי נפש, טענתי שהנם לא נורמליים, הווי אומר - מחוץ לנורמל. מחוץ לסטנדרט. ואכן, גם ספריו של ז´ול וורן היו בלתי נורמליים לתקופתו, זה הופך את ספריו לחולי נפש ? או שזה מצביע על רמז סמוי בדבריך להיותם חולי נפש ? ... המחקר הוכח, נבדק, ואמת על ידי מרבית המוחות ומרבית הפרופסורים בארץ ובעולם. אני אסביר לך מדוע טרחת לכתוב כזו הודעה ארוכה - אני מקווה שזה לא יראה בעינך כהתנשאות - כאדם, נתקלת כאן בתיאוריה חדשה, ששברה אצלך כמה וכמה מיתוסים, וניסית בכל כוחך לשבור ונתץ אותה. כמו כל אדם שמנסים לנגוע בציפור נפשו. אין בזה שום דבר רע, להפך. זה מצביע על היותך אדם אמיתי השואף לחקר האמת. נתראה באוניברסיטה. יום טוב. (וסליחה על טעויות הדפוס - אני ממהר).

וכמו שכתבתי למטה,

בימינו ההו כה מודרניים, אין שום צורך לקום ולנסוע לשומקום משומקום כדי לפתור ספקות מדעיים. מחקרים הם טקסט כתוב, וטקסטים כתובים נורא קל לקרוא מרחוק. בשביל זה המציאו את הזהו, הזאתי, הדבר הזה, אינטרנט.

אבל מה את רוצה שאני אעשה ?...

אין לי מושג איך מעלים מאמרים לאתרים, ואיך בכלל מביאים אותם למחשב, את רואה, מין עכבר מעבדה שכזה. אין שמץ של מושג בפלאי הטכנולוגיה, ואני עדיין מביט עליהם כאדם שנפל מימי הבניים.

מחשבה |../images/Emo26.gif

יכול להיות שחשבת בליבך למה חוזרים בשאלה , נוטים להומוסכסוליות יותר משאר האוכלוסיה, אז אם לא . . . תן לי להעיר את מחשבתך החוזרים בשאלה עושים זאת בגלל!!!! שהם הומסכסואלים , ובגלל שהם נולדו כך , ובגלל שהדת לא מקבלת את זה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים . ובאשר לתיאורייה "המאוששת", בדבר הנטייה להוסכסואליות כתוצאה ממניעים פסיכולוגים - אז תוצאה כזאת יכולה להיות רק!! דבר ריגעי אולי התנסות . ובטח לא בחירה של דרך חיים . ואם יורשה לי להיות בוטה . . . הזין שלך לא יתחיל לעמוד על גברים כתוצאה מפתיחות או היחשפות זו או אחרת . אלא אם כן זה מה שאתה!!!!.

MARMELAD

New member
מחשבה 2

אני חושב שדברים נורא תלויים אחד בשני... הומו שנולד בסביבה דתית / חרדית מטבע הדברים ישאל את עצמו שאלות שסטרייט באותה הסביבה לא ישאל את עצמו. ושמתחילים לשאול שאלות - אין לזה סוף. אז אם הוא חריג חברתית בסביבה כזו אני יכול להבין איך הוא מגיע למסקנות שונות ממי שמסביבו על דברים אחרים - כמו קיומו של אלוהים וכו´. ובכל זאת אני חוזר ואומר כזה דבר: שיכול להיות שיש יותר יוצאים בשאלה הומואים (עדיין לא בדקתי) - אבל צריך לבדוק כמה הומואים יש בקרב הדתיים + היוצאים בשאלה כי אחרת זה לא חישוב נכון. זה כמו לבדוק כמה הומואים יש בקרב ההומואים - וברור שהתוצאות לא תהיינה מאוזנות.

EuroSims

New member
אתה לא במקרה האורולוג שלי???

כי כרגע אמרת בדיוק מה שהוא אמר ... אתה בטוח שאתה לא הוא במקרה?

EuroSims

New member
לא תאוריה --- אמת

אם תבדוק - בדיוק לפני שלושה ימים כתבתי הודעה כזאת

EuroSims

New member
מה?

מה התגובה הזאת אמורה להביע ? ??! תסלח לי היא פשוט אידיוטית ולא יודע מאיפה הנפצת אותה מה כאילו עכשיו תנסה להוכיח ש=לא= הייתי אצל אורולוג והוא לא אמר לי את הדברים האלה?

Yaniv-DC

New member
../images/Emo32.gifההבחנה הזו

בין הומו הורמונלי להומו פסיכולוגי בכלל מזכירה לי את החובש הצבאי שלי שלימד אותי את ההבדלים בין נזלת ויראלית לנזלת אלרגנית.

האאאאפצ´י..סליחה, אפשר לקבל גימלים?

אני חושב שחליתי בהומוסקסואליות, ד"ר קשקשן. זה גם קצת
, אבל יש לי אלרגיה לתאוריות כאלו.

xanadu

New member
קראתי וקראתי וקראתי

ושוב ניסיתי להבין מה בדיוק אתה רוצה לומר. בהתחלה, נבצר מבינתי. אחר כך קראתי את הפסקה האחרונה ו-
נדלקה. אהה! אתה הומוסקסואל ונוח לך עם מה שאתה ולמרות שהיית יכול לשנות את זה, אתה לא רוצה. טוב לך עם זה, נפלא לך עם זה, עושה לך נעימים בגב עם זה. אלא מה? מיד כשאני קורא את זה, אני נזכר באמא הפולניה, שלא רוצה שיעזרו לה, לא צריך, היא לא צריכה שום עזרה, היא מסתדרת עם מה שיש לה, לא זה בסדר, אני אשב לי פה בחושך ואוכל לחם עם מרגרינה. אל תעזרו לי, אני מסתדרת! הבנת? זוכר את אריך פון דניקן? בטח זוכר. קראתי את "מרכבות האלים" אולי חמש פעמים וכל פעם סיימתי עם עיניים פעורות. הספר שנתן תשובות לכל השאלות שלא ידענו איך לענות עליהן. איך בנו את הפירמידות ומה היה בסיפור המבול ומה קרה בסדום ועמורה? יופי. זה שפון דניקן אחר כך הודה שעיקם את העובדות שיתאימו לנישה של התיאוריה שלו, זה לא שינה להמונים לנהות אחרי הספר. זה בסך הכל צורך אנושי למצוא תשובות מספקות לשאלות מטרידות וכאלה לא חסרות לנו. למה אני מספר את כל הסיפור הזה? אם נחזור רגע לאמא הפולניה, מכל ההודעה המלומדת שלך עולה נימה בולטת של אפולוגטיקה. תראו, אמנם אני ככה, אבל זה משהו שאני יכול לשנות. אני בוחר את זה ובהינף אצבע אני כבר לא כזה והנה ההסבר הארוך והנפתל והמפולפל למה בעצם אני כזה ואיך אני יכול לצאת מזה בקלות. בבקשה, אל תשנאו אותי. תסלח לי, אני לא קונה את זה. אתה ועוד איך מוצא פסול בעצמך, היית מאוד רוצה למצוא דרך לתיקון עצמי ואולי באמת אתה צריך פסיכולוג, לא שיטפל בבעיה שלך ויתקן אותך אלא שיעזור לך להפסיק לשקר לעצמך. יום טוב

Yaniv-DC

New member
ורק דבר אחד יש לי לאמר ---

קסאנדו החביב, לא משנה מה - תשאר בבקשה הומו
ותחזיר את החתימה הקודמת. יותר הולמת אותך

הבדיחות על הנשים הפולניות

הם הטובות ביותר, נקודת הסכמה ראשונה. אדם שנולד עם איזון הורמונלי סטנדרטי, ובכל זאת הינו הומו - הרי שיש לו ´בעיה´ פסיכולוגית. אך אם נכנס יותר בעומק למדע הפסיכולוגיה - כולנו חולי נפש (גם הסטריטים) וכולנו זקוקים לבית משוגעים עם חליפת לחץ במינון 3X. לכן הפסיכולוגיה אינה יכולה לסווג אדם כפסול - היא בסך הכל מסבירה לאדם מהו. אם האדם מעוניין להישאר כמות שהוא - אז למה לא .. ואם לאו - הרי שיש דרכים לטיפול. ואגב, יש הרבה סטריטים שהיותם סטריטים נובע מבעיות פסיכולוגיות, ולפי האיזון ההורמונלי שלהם הינם הומואים לכל דבר ועניין. האם הם מעונינים להשתנות ? לא. האם יש בהם פסול? לא.

MARMELAD

New member
אני לא חושב שאני חולה נפש דווקא

אבל האמת שרוני ספיר היא באמת הומו בכלל. פשוט האיזון ההורמונלי שלה יצא בטעות של פמיניסטית!

למעלה