הרצון שלך לידע
ניכר ממש מהודעתך. ואתה מוזמן ביחד עם אסף וס´ לבירור. בנוגע לספקות המדעיים שלך - זאת נברר ביחד באוניברסיטה, ולכן לא אגיב עליהם כרגע. אגיב על שאר טענותיך. הומוסכסואליות נפוצה בקרב אוכלוסיית היוצאים בשאלה, בערך פי שלוש לעומת כמותם היחסית באוכלוסייה. - בדוק. ליוצאים בשאלה יש בתחילה רתיעה מכל שוני. אך לאחר מכן הם נפתחים יותר. בכל אופן - לא נהפוך את הנושא לדיון ביוצאים. אדם המתנהג כהומו נשי הוא מתנהג כך בגלל שכך נולד, אכן. (במרבית המקרים - ואני משער שגם אתה יודע לזהות מי הוא החקיין, ומי באמת ניכר בהליכותיו שכזה הוא באופיו} ואכן, הוא נחשב להומו עוד לפני שהוציא את ראש מבטן אימו. אדם שהוא הומו בגלל ´בעיה´ פסיכולוגית - הטיפול לא יהפוך אותו למודחק, וגם לא לאדם שמח יותר. הוא פשוט יחזור למי שהוא באמת לפי ההורמונים שלו. האם זה כדאי יותר ? זה נתון לשיקולו האישי של כל אדם, ולא אני או אתה יכולים לקבוע דעה בנושא. הטיפול שאני מדבר עליו הוא ארוך טווח, ואכן נתון לכאבים מסוימים. שוב: גם סטרייט יכול לעבור את אותו הטיפול ולהפוך להומו. כל זה במידה והאדם אינו שלם עם נטייתו. ואני חוזר שוב: לא טענתי שהומואים הנם חולי נפש, טענתי שהנם לא נורמליים, הווי אומר - מחוץ לנורמל. מחוץ לסטנדרט. ואכן, גם ספריו של ז´ול וורן היו בלתי נורמליים לתקופתו, זה הופך את ספריו לחולי נפש ? או שזה מצביע על רמז סמוי בדבריך להיותם חולי נפש ? ... המחקר הוכח, נבדק, ואמת על ידי מרבית המוחות ומרבית הפרופסורים בארץ ובעולם. אני אסביר לך מדוע טרחת לכתוב כזו הודעה ארוכה - אני מקווה שזה לא יראה בעינך כהתנשאות - כאדם, נתקלת כאן בתיאוריה חדשה, ששברה אצלך כמה וכמה מיתוסים, וניסית בכל כוחך לשבור ונתץ אותה. כמו כל אדם שמנסים לנגוע בציפור נפשו. אין בזה שום דבר רע, להפך. זה מצביע על היותך אדם אמיתי השואף לחקר האמת. נתראה באוניברסיטה. יום טוב. (וסליחה על טעויות הדפוס - אני ממהר).