> הקשקשן הגיע לפורום <

מה זה כל כך משנה איך או למה

אנחנו נמשכים לאנשים מסוימים? הרי אף אחד לא בודק למה גברים (סטרייטים) מסוימים נמשכים דווקא לבלונדיניות ולא לברונטיות. לדעתי זה סתם קישקוש (ולפני שמר וואטאבר יתנפל עליי - כן! קראתי את כ-ל ההודעה שלך), אני לא חושבת שמישהו יודע היום באמתלמה ואיך יש הומואים, לסביות ובי. הכל סתם תיאוריות, ועד שלא יראו לי הוכחות אני לא אאמין בשום דבר. תזכרו שפעם אנשים היו בטוחים לגמרי שהעולם הוא שטוח, עד שהביאו להם הוכחות שהפריכו את זה.

EuroSims

New member
let us just SEE

"ההומוסקסואליות נובעת מאיזון הורמונלי לא נורמלי בגוף. לא גנטיקה, ולא נעליים" הייתי אומר שאני (ואנחנו) הולכים לגלות את זה עוד כמה ימים ... (להזכירכם: בדיוק!! מה שאמר לי האורולוג לפני שלושה ימים עם כל המשמעויות שניתחנו כאן בפורום - זה ממש מפליא אותי איך בדיוק עכשיו אמרת את זה ואיך שהוא שלח אותי לכל הבדיקות שפירטתי ועוד 2 בדיקות נשארו לי לעשות ) ככה שעכשיו נוכל לראות סוף סוף את האמת כאן ... מי קשקשן כאן ומזיין את השכל בשטויות ועוד אומר את זה כאילו הוא מבין ומי באמת מדבר מתוך הבנה של העניין...

פיציק

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד ...

הורמונים-הורמונים, פסיכולוג-פסיכולוג, והכל במחיר סופר-סופר-סופר אטראקטיבי!!! נראה לי שהבחור בנוסף לקורס אנדוק-משהו שלו לקח גם כמה קורסים בשיווק למתחילים.... לצערי, במשך 20 שנות חיי ראיתי מספיק "ערוץ הקניות" ודומיו, וכל ההודעה הזו נשמעת לי כמו פרסומת (ממש פתטית) לאיזו "תרופת פלא" חדשה .... ממש כמו כל הפרסומות האלו להרזיה, כשרואים איזה מנחה שמנמנה "שמצאה את הפתרון הטוב מכולם, אבל היא לא רוצה להיות דוגמנית וטוב לה עם איך שהיא נראית...". כאילו, פליייז, תעשה לי טובה.... ואני אפילו לא מנסה להכנס לתוכן עם הגישה שאתה מעביר אותו בה. זה לא בשביל "לחנך" אותנו, או לספר לנו על עוד איזה המצאה חדשה. זה הכל שיווק זול לאלוהים-יודע-מה ... וכל הקטע המתחמק הזה של "אני לא מבין כלום במחשבים" ממש לא עובד... אם הצלחת להכנס לפה, וזה באמת חשוב לך, אתה יכול להתאמץ עוד קצת... זה נשמע לי כמו איזה תסריט גרוע של סרט אימה ....

מבלולבל

New member
תחשבו איזה משמעויות יש לזה!

אנדוקרינולוגיה, אתה חייב לנו הוכחות יותר מוצקות, כי אם זה נכון, זה די מהפכני! מה שזה אומר זה שבעצם כל מי שיש לו נטיות הומוסקסואליות, זה מבחירה שלו שלא לקבל טיפול. נראה לי שאם התיאוריה הזאת תתפוס, זה יהיה צעד גדול אחורה בכל התחום של קבלת ההומוסקסואליות בחברה. חוץ מזה, תוך כדי הכאב ראש שזה עשה לי, חשבתי על זה, והגעתי למסקנה שעצם תהליך ה"ריפוי" עצמו עלול לגרום לנזקים פסיכולוגיים לא קטנים. בהיותי ביסקסואל בארון, אני לא מכיר אף הומו ממש טוב, אבל אני חושב שיש כמה דברים באישיות שלי חוץ מהקטע של המשיכה המינית שאני יכול לקשר לצד ההומוסקסואלי, ולהפטר ממנו יהיה גם להפטר מהם, ולקבל "מבלולבל" חדש לגמרי! תחשבו כמה זמן לקח לכם להתאפס על מי אתם ומה אתם (בד"כ לפחות כל תהליך ההתבגרות) ותבינו על מה אני מדבר. לא ברור כמה אנשים יכולים לצאת מתהליך כזה נורמליים... אז בבקשה אנדוקרינולוגיה, הכדור אצלך!

EuroSims

New member
נ-ד-מ-ה ל-ך??

אל תגיד לי שאתה מאמין ללוקשים שהוא מנסה למכור כאן הוא בכלל לא אדם מוסמך - גם אני יכול לקחת שם מפוצץ "ד"ר ציפלופויד" ולהכנס לפורום מסויים ולפתוח בכל מיני תאוריות שרק השם המפוצץ מכסה על הגרנדיוזיות שלהן נראה לך שלא היו עולים על זה עד היום אם באמת זה היה נכון אני אסיים במשפט החביב עליי במצבים כאלה - על ידי חביבתי לויס מלויס וקלארק I S M E L L C O N D O .......

וואו. תודה שגילית לי. אפשר עזרה?

תודה שגילית לי כי בקרב היוצאים בשאלה יש הרבה מאוד הומוסקסואלים. אני יוצא בשאלה כבר כמעט 5 שנים. גם אני חשבתי כי בקרב היוצאים בשאלה מספר ההומוסקסואלים הוא גבוה. חיפשתי. חיפשתי הרבה... שאלתי בה.ל.ל. (אני חבר בה.ל.ל. בשנים האחרונות), אני מנהל את פורום יוצאים בשאלה כאן, בתפוז ו... אוף. באסה לי... הצלחתי למצוא רק שני הומואים ולסבית אחת בקרב למעלה מ-400 יוצאים ויוצאות בשאלה שאני מכיר. פחות מאחוז אחד
אתה יכול אולי לעזור לי למצוא עוד?

EuroSims

New member
ממש לא נראה לי שהוא יוכל

זה בערך כמו שאני אומר כאן שהעכבר בייס של מיקרוסופט גורם לאנשים לרצות להתנצר - והעכבר אינטלימאוס גורם לאנשים לרצות להתאסלם ...

תשובה עניינית לאנדוקרינולוג המתלמד:

1. יצר הומוסקסואלי קיים במידה מסויימת אצל רוב האנשים, גם כאלו המזהים עצמם כהטרוסקסואלים. אנשים יכולים להיות מודעים ויכולים להיות לא מודעים ליצר ההומוסקסואלי שיש להם, במידה והם אכן חלק מקבוצת הרוב שיש לה כזה יצר. 2. יצר הומוסקסואלי נובע מגנים ו\או ממערך הורמונלי מסויים בעת השהייה ברחם, הבונה את המוח (וזה היינו-הך ליצר הטרוסקסואלי), ומתעורר משום גורמים חברתיים ו\או התבגרותיים-התפתחותיים. 3. אני מאמין שישנה גרסה ליצר הומוסקסואלי, שנובעת עקב חוויה מינית טראומתית כגון אונס, מטעם אותו סנדרום של "הקורבן מזדהה עם התוקף" (שצץ ישירות בעיקר במקרי חטיפה, אבל מילא). אנשים שהיצר ההומוסקסואלי (או הטרוסקסואלי) שלהם התעורר במידה חזקה אחרי חוויה כזו, עשויים להיות אנשים שהיצר משמש בידיהם מכשיר לחזרה על החוויה ההיא בניסיון להשלים עמה (ניסיונות שלא צולחים), למרות שאלו יכולים גם להיות אנשים שהצד הזה של נטייתם (בין אם הומוסקסואלי או הטרוסקסואלי) נגלה להם בעת חוויה כזו. 4. טיעון ה"חוזרים בשאלה" שלך הוא מופרך, מהסיבה הפשוטה שישנה סיבה הגיונית יותר לאפשרות שאחוז גדול מהחוזרים בשאלה הוא הומולסבי, והיא שאנשים כאלה פשוט גילו שנטייתם "מתנגשת" עם אמונתם, והחליטו במקום להדחיק - לחיות. 5. טיפול הורמונלי: למעשה לא כתבת שום דבר בעל ערך ולא פירטת בנוגע לכמויות ההורמונים בגוף וללקות במערכת ההורמונלית, שאתה טוען לקיומה. לגבי טיפול בטסטוסטרון: טסטוסטרון הוא הורמון שגורם ישירות להתפתחות מאפיינים גבריים בגבר או באישה. טסטוסטרון לא אחראי על הנטייה המינית, בדיוק כפי שהאסטרוגן לא אחראי על הנטייה המינית (ישנם הורמונים נוספים, כמובן, אך אלו הידועים והחשובים ביותר בהם, לתחום עיסוקנו בדיון הזה). נשים בעלות איזון הורמונלי לקוי ומאפיינים פיזיים גבריים, לא חשקו יותר בנשים. גברים רבים שהם "אוחצ´ות" הם לא בעלי נטייה מינית הומוסקסואלית, ומהווים חלק ממשפחה הטרוסקסואלית מפותחת. טסטוסטרון מוסף כן יגרום להתפתחות יתר של סממנים פיסיים גבריים, ואם אינך מאמין שזה כך, אתה מוזמן לנסות. 6. הטיעון הפסיכולוגי שלך הוא חסר כל ביסוס, ומחזק את הטיעון המטופש שהומוסקסואליות היא מחלת נפש. 7. על סמך המחקרים של אלפרד קינסי המנוח (Kinsey) ואיזון עם עקומת גאוס, ניתן לומר בוודאות כי הומוסקסואליות היא נורמלית לחלוטין, וההבדל היחיד בין הקהילה ההומו-לס-בי-טרנס לאוכלוסיה ההטרוסקסואלית, הוא שהקהילה מודעת לנטיותיה ולא מדחיקה אותן ולא נמנעת מהן בשום דרך אחרת.

EuroSims

New member
אגב מספר 5

איך זה הגיע עכשיו בדיוק עם הקטע הזה שלי ? אני ממש המום... איזה טיימינג...

זורבבל

New member
טוב, השתכנעתי ../images/Emo70.gif

היכן ניתן להבדק וקבל טיפול? אני כבר ממש ממש ממש רוצה לחזור למוטב ולהיות סטרייט.

EuroSims

New member
היי - אדוני יחכה לתורו !

לי יש תור מוקדם יותר לאולטרא סאונד אשכים!

giloosh

New member
אם אפשר

אז ראשית קראתי את כל ההודעה שלך ואת כל התגובות עד כה. דבר מה שלא ניתן להתווכח עליו הוא שהמשיכה המינית תלויה באיזון כימי במוח. עכשיו, המשיכה לגברים אינה חוסר איזון כי אם פשוט איזון אחר. על אותו משקל יש את המשיכה לברונטיות לעומת בלונדיניות. כל הנושא של טיפול פסיכולוגי אינו מדע מעצם ההגדרה, שכן בפסיכולוגיה יש הנחות יסוד מסוימות וידוע מראש שאינן תופסות תמיד. הפסיכולוגיה האנושית היא אישית מדי ולכן קובעים כל מקרה לגופו. לכן אני לא אאמין לשום מחקר "מדעי" שאומר שניתן על ידי טיפול פסיכולוגי לטפל בכל אחד... זה לא אפשרי. שנית אם תביא לי התייחסויות למאמרים מתוך עיתונים מדעיים אני אשמח למצוא אותם ולהביאם לפורום בדרך זו או אחרת. כבדרך אגב הייתי נמנע במקומך מלקבוע עובדות מדעיות ללא הוכחות שכן יש כאן אנשים המבינים בנושא ויכולים להביא הוכחות במקרה הצורך שיסתרו את רוב הדברים שהעלת
עכשיו כל שנותר לבקש ממך הוא קצת רצינות ואחריות ורק שתדע אני מאד שמח בשבילך שאתה לא רוצה להשתנות, באמת כל הכבוד

זהו? הטרול הקשקשן הלך כבר? אהבל ../images/Emo88.gif

מה, זה לא היה ברור שהוא סתם אדיוט? אנשים! תפסיקו לענות לכל דביל שנכנס ומספר סיפורים. גיבוב שטויות ואמירות חסרות כל ביסוס וקשר למציאות לא קראתי כבר הרבה זמן. עצוב לי שעניתם לו בכלל. הוא לא שווה את זה. אנדוקרינולוג, עאלק. היה רוצה. נראה לי שגם הוא "סטודנט למדעי הפיסטוק" מאוניברסיטת א-נג´אח, או ביר זית או משהו בסגנון. יאללה, שילך ויחפש מי ינענע אותו.
עיצבן אותי.

זה עוד קופץ??

אנחנו פשוט אוהבים להראות שאנחנו טיליגנטים, ושגם אנחנו יודעים לקרוא מאמרים באנגלית. זה הכל. בסה"כ, מישהו כאן השתנה אחרי הקשקשת? אני בספק. בהצלחה לסימס מחר - say cheese!

למעלה