> הקשקשן הגיע לפורום <

לא מאיימים על קשקשנית בקושקוש

אני מציעה, שלפני שחברי הפורום אורזים מזוודות ונוסעים לראות במו עיניהם את הפלא, יואיל מביא הבשורה, ויציב בפורום לעיונם ולעיונן של סקרניות קשקשניות ואחרות אחד משני דברים, או שניהם: 1. לינקים, שמביאים למחקרים הרבים כל כך שהוכיחו שאצל הומואים מצב ההורמונים הגבריים שונה מאצל סטרייטים, והנטיה משתנה לאחר טיפול הורמונלי 2. ציטוט של אבסטרקטים של מחקרים כאלה, עדיף, אם אפשר, גם עם הפרק של השיטה. אפשר באנגלית, אגב, רוב באי הפורום מסתדרים עם שפות זרות למרות בעיותיהם ההורמונליות/נפשיות. ועכשיו, אני אלך על פסיכולוגיה בגרוש לשניה, ואני כמובן מדברת על מקרה היפותטי לגמרי. נניח, רק נניח, שבתוך קבוצה שתשעים אחוזים ממנה הוטנטוטים, ורק עשרה אחוזים שומשומים, נולד שומשום. נניח, ששומשום גדל ומתפתח וראה, שהיחס לשומשומים אצל ההוטנטוטים לא משהו בכלל בכלל. נניח, שהוא מוכרח להתארגן איכשהו בתוך הראש שלו, ולהחליט עם עצמו, שאפילו שהוא שומשום, אם הוא רק היה רוצה, הוא היה יכול להפוך להוטנטוטי מצטיין. מה יעשה השומשום? לא יחליט שהבעיה פתירה אבל הוא בוחר שלא לפתור אותה? ומה יעשו הוריו ההוטנטוטים של השומשום? לא יעודדו אותו במחשבות האלו? ויותר מזה, נניח שיש שומשומים שממש רואים עליהם את שומשומיותם, בעיניים, כאילו, רואים, ושומשומים שדווקא נראים מאד הוטנטוטים. לא יקום השומשום הזה, שלא רואים עליו כלום, ויבחין מיד ובדיעבד בינו, שהוא בסדר, לבין אלה שמה לעשות, רואים עליהם והם לא כמוהו וצריך לעשות אותם אחרים מיד ומהמקור? מפה לשם, גם אם אתה לא מנסה להחזיר בתשובה, יש לי תחושה לא טובה שמצאת מחקר או שלושה, ונכנסת להתקף שיתוף ושכנוע, כי נוח לך. לא שזה נורא, לנסות לשכנע במה שנוח לך. אני רק חושבת שקצת אחריות, כמו למשל, להציב כאן את מה שבקשתי למעלה, די מתבקשת.

MARMELAD

New member
עזבי אותך מאחריות ומההוכחות

זה תיק כבד... הרבה יותר קל להפגיז בתיאוריות... ולחברי הפורום הנכבדים, אני פונה בקריאה נרגשת: כשתסעו לאוניברסיטת חיפה להיפגש עם התלמיד החכם אנא עזרו לו להעלות מאמר אחד או שניים על האינטרנט שגם מי שבחו"ל יוכל להנות מהפלא

ועוד דבר אחד,

שלייחס משיכה לבעיות פסיכולוגיות, זה לא רק קל, זה גם תמיד נכון. נניח, סטרייט? למה הוא נמשך דווקא לאשה הזו ולא להיא? כמו כלום, בגלל עברו הפסיכולוגי, ילדותו, אמאשלו, אבאשלו, ההתקלויות שהיו לו עם נשים במהלך חייו והשריטות שנהיו לו מהן, מקובלויות חברתיות והשפעה שלהן עליו. זה רע? לא, זה פשוט ככה. אז מה קורה שפתאום מישהו נמשך למישוהים? זה עניין פסיכולוגי? אולי גם, אולי זה מצטרף לעניינים אחרים, אולי יש נטיה גנטית שמתבטאת הורמונלית וגם שכבה פסיכולוגית, אולי כל מיני. אלא מה? שסטרייט ילך וישנה את סוג הנשים שהוא נמשך אליהן בגלל בעיות פסיכולוגיות, רק אם הבעיות מפריעות לו. ואף אחד לא עומד מול סטרייטים וטוען לרעתם, שהם צריכים להפסיק להמשך לבחורות שמצחיקות אותן, כי הם אוהבים לצחוק בגלל בעיות פסיכולוגיות. ואף אחד לא קם ומספר לסטרייטים שהם לא נמשכים לגברים, כי יש להם בעיות פסיכולוגיות. והרי זה אותו הדבר בדיוק. רוצה לומר, מי שקשה לו, שילך ויעזור לעצמו, זה טוב. אם יגרם מזה שינוי, כנראה ששינוי היה צריך להיות. אם יסתבר לו שלא שינוי בנטיה אלא שינוי בגישה אליה יכול להגרם - סבבה אגוזים. לבוא ולטעון ש"כל הומו יכול להיות סטרייט, אם הוא רק יקח הורמונים ויעבור טיפול נפשי", זו כבר עמדה פוליטית, ולא עמדה של התעניינות - לא בכל ההומואים, ולא בשום הומו ספציפי.

אולי זה ישמע כהתחמקות,

אבל אין לי מושג במחשבים, ואני ממש לא יודע איך להביא לך לינקים. תסבירי לי למה התכוונת ? את גם מוזמנת לאוניברסיטה, אני לא מבין מה הבעיה, תכתבו כאן את השעה המתאימה - ואני מחכה. מה העניין ? למה כל הטרטור ? תרצו מחקרים באנגלית, תקבלו. גם אם תרצו מחקרים בסינית תקבלו. ובכן אם הוכח מדעית שאותו השומשום שונה משאר האוכלוסיה בשל מאזן קוקוס לא נורמלי - הינו שומשומי אמיתי. ואם לאו - הרי ש ... כנ"ל לגבי הטונטונים - אם הוכח לגבי הטונטון שהינו טונטון ´אמיתי´ הרי הוא אמיתי, ואם לאו ... אני חושב שחבל על הזמן, כולכם מבקשים הוכחות מדעיות - אז למה שלא תבואו ? למה ללעוג לאדם שמזמין אותכם ?

MARMELAD

New member
תלמיד ל... (המילה הארוכה הזו)

ועוד לא שלחו אותך לחטט באינטרנט למאמרים? GIVE ME A BREAK

אבסטרקט, מכיר?

או, אם זה נורא מורכב, בוא נלך על הפניה. מהסוג שאתה בטח שם בביבליוגרפיות של העבודות שאתה מגיש. שם מאמר, כותבים, שם הז´ורנל שבו פורסם המאמר, והעמודים. ככה, בקלות, אני מוצאת את זה על האינטרנט ושמה לינקים בעצמי. בלי להתחיל לנסוע לחיפה, שאם כל זה שאומרים שנורא פאן, לא יוצא לי בחודשים הקרובים, מפאת התחייבויות קודמות.

את מעונינת בהפנייה לירחון מדעי?

אני יכול להביא לך כמה שמות. ואם תבקשי ספרים, אני אוכל לארגן לך רשימה. טוב, הפעם אני ממש פורש. אחזור בערב.

וכשתחזור, אז כן, בהחלט

תן הפניות לכל מה שהיית מראה לי, אילו הייתי נוסעת לחיפה. אני משערת שהתכוונת להראות לבאי הפורום טקסטים בלבד, נכון? אז זהו. אין צורך בתמונות, תודה.

בהחלט,

תן רשימה ביבליוגרפית, נלך כולנו לסיפרייה, נבדוק את הנושא ואז נוכל לערוך כאן דיון קצת יותר ענייני על התיאוריה שהבאת.

ELP

New member
רק רציתי שתדעו../images/Emo124.gif

אבא שלי אמר לי שהומו זה לא דבר טבעי אז אמרתי לו שהוא צודק... זה על טבעי
שבוע טוב לכולם
אייל

ELP

New member
ועוד דבר אחד קטן...../images/Emo98.gif

אני הולך לטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי ועקב זה שפתרתי את הבעיות שלי עם עצמי יצאתי מהארון, אז יכול להיות שבכלל מי שהוא סטרייט הוא בעל הבעיות הפסיכולוגיות, אולי ההומוסקסואליות זהו הנורמאל?
איך תסביר את זה ששנים הייתי בדיכאון מגיל 14 (ההדחקה התחילחה) עד גיל 24(ההדחקה הסתיימה) ואיך שיצאתי מהארון אני שמח, בנאדם טוב, רגוע ושליו והכי חשוב אני נחמד אל כל אחד וכיף לי וטוב לי
סה"כ דעתי בכניין זה שהכל קשור לאנרגיות ואני נמשך חוץ מצורה חיצונית של גברים לאנרגיות של גברים. אני הומו ואני שמח אני הומו ואני פורח

טוב, חברים.

אני חוזר לי למעבדה, בורח מהקופסה המפחידה הזו. אם תואילו ללמד אותי איך יוצרים קשר אישי דרך הקופסה הזו - אני גם אוכל לתכנן אתכם את הנסיעה לאוניברסיטה. בכל מקרה, היו שלמים עם עצמכם. ואם הדברים שלי מאיימים בכל צורה על השלמות הזו - תפסו אותם ותכניסו אותם לפח העמוק ביותר. יום טוב.

בשביל מה נסיעה לאוניברסיטה?

תן לנו שמות של ספרים, מאמרים, עיתונים. תן שמות של מחקרים, של חוקרים - כל דבר שיש לו קצת יותר אחיזה במציאות מאשר הודעה של אדם אנונימי.

למעלה