> הקשקשן הגיע לפורום <

> הקשקשן הגיע לפורום <

ההומוסקסואליות נובעת מאיזון הורמונלי לא נורמלי בגוף. לא גנטיקה, ולא נעליים (קראו עד הסוף!
) ישנם גם גורמים פסיכולוגיים, כמובן. ואפרט. אנשים המתנהגים כנשיים יותר, ומוחצנים יותר מהגבר המצוי. אלו הם ההומוסקסואליים האמיתיים. כפי שהנם מוגדרים כיום בעולם הרפואה. לעומת זאת, אלו ה "גבריים" ה"הומוסכסואליות" שלהם נובעת בעיקר ממניעים פסיכולוגיים. כגון: חרדה מהמין הנשי, חינוך אנטי מיני. וכו´. ואגב, אחד ההוכחות לכך היא כמות ההומואים הגדולה יחסית בקרב אוכלוסיית היוצאים בשאלה, שחונכו מיום היוולדם על קשר לבנים – בלבד. ואסרו עליהם כל קשר לבנות. שזה מתבטא ביחסם הנינוח יותר עם בנים – ומכאן והלאה .... הדגשה: כיום יחסים הומוסקסואליים לא נחשבים למסוכנים יותר מבחינת מחלות וכיוצא בזה. כל אלו שמייחסים את האיידס להומואים – אלו אנשים שמרניים בעיקר. שכללי המוסר שלהם מנוגדים ליחסים חד מיניים. הטיפול: אם וכאשר אתה אכן הומו "נשי" ומוחצן. והבעיה שלך היא אכן איזון הורמונלי לא נורמלי. ולא בעיה פסיכולוגית – זה ניתן לתיקון. באמצעות טיפול פשוט ונוח. הטיפול לא יגרום ל "הדחקה" כפי שחלק מחברי הפורום טענו. והוא גם לעולם לא "יתפרץ" .... בסך הכל התאווה המינית שלך לבנות תגבר. זה הכל. לא יתפחו לך שערות מיותרות, הקול שלך לא יעובה ... ואל דאגה, לא תהפוך לקוף ג´ונגל מצוי. במידה ואתה הומו בשל בעיה פסיכולוגית, אפשר לטפל בבעיה באמצעות טיפול פסיכולוגי – איני מתמצא בתחום. לכן לא אוכל לפרט. מעט פילוסופיה בגרוש: מהו נורמל בעצם ? והאם יחסים הומוסקסואליים הנם בלתי נורמליים בשל יחס החברה, או בגלל טעמים מוסריים אוניברסליים ? ההומואים הנם יוצאי דופן, זה הכל. יוצאי דופן נתפסים בחברה כלא נורמליים. לכן גם אדם שנולד צולע – ייחשב ללא נורמלי. זו לא מילת גנאי להיחשב לא נורמלי. ממש לא. זה בסך הכל מציב אותך בצד השני של המשוואה, מול שאר האנשים – בתחום הספציפי הזה. זה הכל. כללי מוסר הנם משתנים מאדם לאדם, ולכן גם אם ההומואים נחשבים בידי אדם אחד לבלתי מוסריים, האדם השני יכול לראות אותם באור מוסרי לחלוטין, ואף להפוך אותם לסמל המוסר וטוהר המידות ... האם כדאי להומו להשתנות ? אותה השאלה נתונה בעצם לסטרייט מצוי. לו רוב העולם היה הומו – הסטרייטים היו הבעיה. והם היו הבלתי נורמליים. למרות שלא שינינו שום כלל מוסרי – סך הכל שונו יחסי האוכלוסין. סטרייט גם כן יכול להפוך ל "נשי" באמצעות טיפול הורמונלי. זה כבר תלוי הכל אדם ואדם. אם לא נוח לך עם נטייתך – שנה אותה. אך אם היא נוחה לך, אין שום סיבה להשתנות. לפחות לא סיבה הנראית לעין. גנטיקה ? האומנם ? איך אומרים החבר´ה בגן ? קשקוש בלבוש. חבורת פרופסורים קיקיונית, ניסו להוכיח שהומוסכסואליות היא נטייה הנקבעת בצורה גנטית, ואי אפשר לשנות אותה. הם עשו זאת בעיקר מטעמי יוקרה. ורצון להתפרסם .. אך בסוף הגילוי המרשים היה כזה: אדם שאוכל גבינה צהובה – לא שווה מבחינה גנטית לאדם שאינו אוכל. אדם שאוהב גזר – לא שווה לאדם שאינו אוהב מבחינה גנטית .. אדם שאוהב ילדים – לא שווה .... ..... ..... וכו´ וכו´ וכו´... שטויות. כיום באמצעות גנטיקה אפשר להוכיח הכל בכל מכל כל .. המגע הזה הוא עדיין בחיתוליו, וודאי ווודאי שאין שום אפשרות להסיק ממנו מסקנות מדעיות – לפחות לא בעתיד הנראה לעין. (ואגב, המחזירים בתשובה משתמשים הרבה בטענות גנטיות – מה שמלמד על הזנותיות של המדע הזה, ועד כמה הוא הפך לכלי ביד היוצר). מי אני? ולמה אני משגע אתכם? אני סטודנט ל ... (השם הארוך שלי - ...) ואין צורך לפרט לכם במה בדיוק העניין, כי תשתעממו עד מוות. בכל אופן, נכנסתי לפורום הדי מעניין שלכם, ראיתי את הודעתו של סים, וראיתי הרבה הרבה דעות קדומות, וללא סוף טעויות .. (זה לא באשמתכם, כמובן). אז סך הכל רציתי לתקן אותכם. מקווה שלא תתנפלו עלי – ואם תחליטו לעשות זאת – אנא קראו שוב את ההודעה. ותבינו בדיוק להיכן אני חותר. לפני שתפצחו בהצהרות מלחמתיות. בכל אופן ... אני אישית הומוסקסואל (הגבות מתרוממות, העניים יוצאות מחוריהן
), לא חושב לשנות את נטייתי, וחי אתה בדיוק בכיף גמור .. אגב, אני מהסוג השני. הסוג שההומוסכסואליות שלו נובעת מבעיה פסיכולוגית. וכן, למרות שאני יודע בדיוק מי אני, ויכול להגדיר את עצמי לפי כל כלל רפואי (ואפילו "לתקן" את עצמי). איני מוצא שום פסול במי שאני. ואיני רואה צורך בתיקון השוני. שיהיה יום טוב.

BlueCat

New member
ללא ספק קשקשן.

ואני לא אשקיע מאמץ בלהפריך כל טענה שהעלת, אין טעם.

BlueCat

New member
סליחה, חוזר בי

אני פשוט לא רוצה שהשרשור הזה יהפוך לעוד שרשור דבילי ומיותר של השמצות, שבסוף בכלל יסטה ב180 מעלות מהנושא שהתחיל בו. אז אוקיי, אני מכבד את מה שאמרת אבל לא מסכים. זכותי. אני מבין שיש לך איזשהו ביסוס מדעי לתיאוריה הזאת. הרצאה או שיעור באוניברסיטה? בכל מקרה, פעם ראשונה שאני שומע את הטענות האלה ויש לי שאלה אליך: איך אתה חי עם עצמך??? אני מתכוון, אתה יודע שמשהו "דפוק" אצלך, שאתה באמת "חולה נפש" כמו שהיו אומרים המטיפים לפני מאתיים שנה ואפילו קצת פחות, אתה יודע שיש לזה פתרון ולא עושה כלום? מה שאמרת גרם לי לחשוב שוב פעם על מה אני בדיוק והעלה סימן שאלה או שניים. אני לא הומו מוחצן או "נשי". אני משתדל שזה לא יעלה לראש. האמת, אני בכלל לא מגדיר את עצמי כהומו אבל זה סיפור אחר בכלל. בכל זאת, לחשוב שמהגן אני דפוק בראש?

דבר ראשון, ציפיתי שתוסיף הודעה.

רובם בתחילה קרואים רק שני פסקאות - וישר מגיבים. לאחרמכן כאשר קוראים שוב. .. זה קורה לי הרבה, בעיקר בפורומים בחו"ל בהם אני משתתף. לא טענתי שההומואים הינם חולי נפש, ממש לא. סה"כ טענתי שהינם לא נורמליים - הווי אומר, מחוץ לסטנדרט. היום סטרייט הוא הסטנדרט וההומואים מחוצה לו. זה הופך אותם ליוצאי דופן, ותו, לאו. בכל אופן, פירטתי זאת בהודעת המקור, אנא עיין בה שוב. תאוריה זו נחשבת כיום לטובה ביותר באסכולה המדעית הגבוהה. למעשה, מאז יום מציאת ההורמונים, וגילוי משמעותם ע"י פרופ´ אויגן שטיינך בתחילת המאה העשרים. ו..אל דאגה, אני מראש לא הולך להפוך את הדיון למלחמת מקרופונים, כל הרוצה - ילמד ויחכים.

BlueCat

New member
או, חכמולוג. איך הכנסת לי...

אז רק שתדע- קראתי את כל ההודעה שלך. יותר מפעם אחת. התגובה הראשונה שלי (תרתי משמע) נבעה מדעות מיודנות. מודה. אבל החלטתי לפתוח את הראש ולנסות להבין אותך. מסתבר שטיעתי בגישה כי אתה נשמע ממש מתנשא. אז עכשיו אני פשוט מתעלם ממה שאמרת. האמת, חשבתי על זה- לא הזכרת בריפורט שלך את הנטייה לאומנות והומניות שיש להרבה מההומואים (והפורום הזה הוא דוגמה נפלאה). איך זה בדיוק מתקשר לתיאוריית ה"הכל בראש"?

חמוד, חלילה וחס שאני אתנשא.

אין לי שום סיבה להתנשא, במיוחד לא על אנשים שאיני מכיר - צר לי אם זה השתמע מדברי. נטייתם של ההומואים להומניות - לא הוכחה מעולם. ובכל אופן, גם אם נאמר שאכן קיימת נטייה כזו, זה נובע בעיקר מהיותם מיעוט, וכידוע, לאחר שאדם עובר חוויה מסוימת - הוא ינסה לעקור אותה מהשורש. ווודאי שיתמוך במיעוטים שונים העוברים את אותם החוויות. כוונתי ב ´נשיות´ התייחסה בעיקר לנתונים פיזיולוגיים וגופניים. אך גם בנטיותם של ההומואים ה ´אמיתיים´ להפגנת רגשות נשיים מוחצנים (ויסלחו כל הפמינסטיות - אך אכן יש הבדל בין מוח הגבר למוח האישה. הוא אינו מתבטא בהבדל ביכולת החשיבה, אך כן בתחומים אחרים ורבים).

דוגמה להומו לא הומני....

אני די מצטער, אבל אני חושב שאתה די טועה...
אני הומו די מוחצן ונשי, ומצד שני הצד ההומני מאוד חלש בי.. בקשר לתיאוריה, אני עדיין מאמין בגנטיקה... למרות שגם בזה יש כמה בעיות! נדב

EuroSims

New member
כל הרוצה

יושטף לו המוח בשטויות... (כמו שמנסים לעשות לעשות לי בחיים האמיתים לא רק כאן)

EuroSims

New member
תיקון

לא כאן, אלא בהודעה הזאת ... על ידי מישהו מסויים... PS : אם סטרייטים הם סטנדרטים והומואים הם לא - אני לא רוצה להיות סטנדרטי! כי מעניין שלפי "התיאוריה המחכימה הזאת" אני לא מאוזן כבר 16 שנה... (שזה הכי רחוק שאני יכול לזכור) או שבכלל נולדתי בלי איזון הורמונלי "מאוד מעניין"

אי הרצון להקשיב, מכסה לעיתים רבות

על חוסר יידע. ושוב - זו לא בעייתך. בחברה ההומוסכסואלית, כמו בכל חברה. נוצרו מוסכמות רבות. ובדרך כלל, שבירת מוסכמות נתקלת בחומה בצורה של עקשנות מצד האנשים המחזיקים בהם. אני משער, שכמו קודמך, קראת רק מס´ פסקאות, ולא טרחת לעיין בעומק ההודעה. אני מבקש ממך - כמו מכולם כאן. אנא עיינו לפני שאתם כותבים תגובה, כתבתי זאת גם בהודעת המקור. אני מודע בהחלט לצורך העז של האדם לפרוק את אשר על ליבו לאחר קריאה של הודעה כה לא שגרתית - אבל בכל זאת, תתאפקו עד סוף ההודעה. ואולי תנסו לחשוב על הדברים בצורה צלולה יותר.

בסוף ההודעה פירטתי

מדוע נכנסתי לפורום. לא ביקשתי תגובה מאף אדם, סה"כ רציתי לעורר את תשומת לב חברי הפורום לעניין. זה הכל.

Yaniv-DC

New member
קראתי את הכל, פעמיים.

ועדיין, קשקשן, כפי שאף אתה קורא לעצמך ובצדק רב. אגב - האקדמיה ללשון קבעה - הומוסקסואל. כל מילה הנכתבת בלעז באות X תרשם ב-קס, למעט המילה אלכסנדר.

מבלולבל

New member
באמת אפשר לעשות אבחנה כל כך ברורה?

מה שמעניין בתיאוריה הזאת (בין השאר) זה שעל פיה, כמה שאתה הומו יותר נשי, יהיה לך יותר קל להפוך לסטרייט... ולשאלתי - מה עם מי שהוא באמצע? ביסקסואלים בטח יחשבו אצלך בקטגוריה השנייה, אבל אם "מישהו" מרגיש כזה, אבל מרגיש שההבדל בינו לבין סטרייטים לא מתבטא אך ורק במשיכה המינית, אלא גם באופן חלקי בדברים מנטליים, שהביטויים החיצוניים שלהם יהיו למשל חוסר עניין מוחלט בכדורגל ומשחקי כדור (זו הדוגמא הכי מובהקת שמצאתי, אבל יש עוד)? קראתי פעם שאצל הומואים יש הבדל בגודל של חלק מסויים במוח. הזכירו את זה בהרצאה הזאת? אם זה בדוק, נראה לי שזה די תומך בתיאוריה הגנטית.

לא, אפשר פשוט לעשות בדיקות.

ולגלות מי הוא מה. יש כאלו שיש להם גם ´בעיה´ פסיכולוגית, וגם איזון הורמונלי לא נורמלי. כמובן שכל זה תלוי ברצונך להשתנות. אם אינך רוצה .. אז למה לא, תמשיך לעשות חיים עם גברברי הארץ.

EuroSims

New member
מישהו דיבר עליי??? ../images/Emo8.gif

האמת - זה נראה לי ממש כאילו מר אנדו נשלח במיוחד בשבילי מאלוהים בגלל הבדיקות שאני עושה כדי להראות לי כמה אידיוטי הדבר הזה שאני עובר עכשיו... עם הבדיקות והאורולוג והכל.. אתם יודעים לפעמים אנשים לא רואים את אופי האירועים שעוברים עליהם עד שמשקפים להם אותם..... כמו מראה .... וזה מה שקורה לי...

אני אגיד לך מה נראה לי,

שהתאוריה הזאת טיפלה לא ניתנת להפרכה, כי הלוגיקה עובדת ככה: שאם לאדם יש איזון הורמונלי "לא רגיל", משמע, לפי קושקוש, "הומואי" והוא מתנהג כמו הומו - התאוריה שלו עובדת. ואם יש לאדם איזון הורמונלי "הומואי" והוא מתנהג כמו סטרייט, סימן שיש לו בעיות נפשיות, והתאוריה שוב עובדת. וכל מה שאפשר להסיק מזה, הוא שמי שמתנהג כמו שמתאים לאיזון ההורמונלי שלו אין לו בעיות נפשיות. עכשיו נרוץ כולנו לבדיקת דם, נוודא איזון, ונוציא תעודת "אין לנו שום בעיות", ובא לציון (על מי? זאת ילדים, בפרק הבא).

למעלה