אנדוקרינולוגיה
New member
> הקשקשן הגיע לפורום <
ההומוסקסואליות נובעת מאיזון הורמונלי לא נורמלי בגוף. לא גנטיקה, ולא נעליים (קראו עד הסוף!
) ישנם גם גורמים פסיכולוגיים, כמובן. ואפרט. אנשים המתנהגים כנשיים יותר, ומוחצנים יותר מהגבר המצוי. אלו הם ההומוסקסואליים האמיתיים. כפי שהנם מוגדרים כיום בעולם הרפואה. לעומת זאת, אלו ה "גבריים" ה"הומוסכסואליות" שלהם נובעת בעיקר ממניעים פסיכולוגיים. כגון: חרדה מהמין הנשי, חינוך אנטי מיני. וכו´. ואגב, אחד ההוכחות לכך היא כמות ההומואים הגדולה יחסית בקרב אוכלוסיית היוצאים בשאלה, שחונכו מיום היוולדם על קשר לבנים – בלבד. ואסרו עליהם כל קשר לבנות. שזה מתבטא ביחסם הנינוח יותר עם בנים – ומכאן והלאה .... הדגשה: כיום יחסים הומוסקסואליים לא נחשבים למסוכנים יותר מבחינת מחלות וכיוצא בזה. כל אלו שמייחסים את האיידס להומואים – אלו אנשים שמרניים בעיקר. שכללי המוסר שלהם מנוגדים ליחסים חד מיניים. הטיפול: אם וכאשר אתה אכן הומו "נשי" ומוחצן. והבעיה שלך היא אכן איזון הורמונלי לא נורמלי. ולא בעיה פסיכולוגית – זה ניתן לתיקון. באמצעות טיפול פשוט ונוח. הטיפול לא יגרום ל "הדחקה" כפי שחלק מחברי הפורום טענו. והוא גם לעולם לא "יתפרץ" .... בסך הכל התאווה המינית שלך לבנות תגבר. זה הכל. לא יתפחו לך שערות מיותרות, הקול שלך לא יעובה ... ואל דאגה, לא תהפוך לקוף ג´ונגל מצוי. במידה ואתה הומו בשל בעיה פסיכולוגית, אפשר לטפל בבעיה באמצעות טיפול פסיכולוגי – איני מתמצא בתחום. לכן לא אוכל לפרט. מעט פילוסופיה בגרוש: מהו נורמל בעצם ? והאם יחסים הומוסקסואליים הנם בלתי נורמליים בשל יחס החברה, או בגלל טעמים מוסריים אוניברסליים ? ההומואים הנם יוצאי דופן, זה הכל. יוצאי דופן נתפסים בחברה כלא נורמליים. לכן גם אדם שנולד צולע – ייחשב ללא נורמלי. זו לא מילת גנאי להיחשב לא נורמלי. ממש לא. זה בסך הכל מציב אותך בצד השני של המשוואה, מול שאר האנשים – בתחום הספציפי הזה. זה הכל. כללי מוסר הנם משתנים מאדם לאדם, ולכן גם אם ההומואים נחשבים בידי אדם אחד לבלתי מוסריים, האדם השני יכול לראות אותם באור מוסרי לחלוטין, ואף להפוך אותם לסמל המוסר וטוהר המידות ... האם כדאי להומו להשתנות ? אותה השאלה נתונה בעצם לסטרייט מצוי. לו רוב העולם היה הומו – הסטרייטים היו הבעיה. והם היו הבלתי נורמליים. למרות שלא שינינו שום כלל מוסרי – סך הכל שונו יחסי האוכלוסין. סטרייט גם כן יכול להפוך ל "נשי" באמצעות טיפול הורמונלי. זה כבר תלוי הכל אדם ואדם. אם לא נוח לך עם נטייתך – שנה אותה. אך אם היא נוחה לך, אין שום סיבה להשתנות. לפחות לא סיבה הנראית לעין. גנטיקה ? האומנם ? איך אומרים החבר´ה בגן ? קשקוש בלבוש. חבורת פרופסורים קיקיונית, ניסו להוכיח שהומוסכסואליות היא נטייה הנקבעת בצורה גנטית, ואי אפשר לשנות אותה. הם עשו זאת בעיקר מטעמי יוקרה. ורצון להתפרסם .. אך בסוף הגילוי המרשים היה כזה: אדם שאוכל גבינה צהובה – לא שווה מבחינה גנטית לאדם שאינו אוכל. אדם שאוהב גזר – לא שווה לאדם שאינו אוהב מבחינה גנטית .. אדם שאוהב ילדים – לא שווה .... ..... ..... וכו´ וכו´ וכו´... שטויות. כיום באמצעות גנטיקה אפשר להוכיח הכל בכל מכל כל .. המגע הזה הוא עדיין בחיתוליו, וודאי ווודאי שאין שום אפשרות להסיק ממנו מסקנות מדעיות – לפחות לא בעתיד הנראה לעין. (ואגב, המחזירים בתשובה משתמשים הרבה בטענות גנטיות – מה שמלמד על הזנותיות של המדע הזה, ועד כמה הוא הפך לכלי ביד היוצר). מי אני? ולמה אני משגע אתכם? אני סטודנט ל ... (השם הארוך שלי - ...) ואין צורך לפרט לכם במה בדיוק העניין, כי תשתעממו עד מוות. בכל אופן, נכנסתי לפורום הדי מעניין שלכם, ראיתי את הודעתו של סים, וראיתי הרבה הרבה דעות קדומות, וללא סוף טעויות .. (זה לא באשמתכם, כמובן). אז סך הכל רציתי לתקן אותכם. מקווה שלא תתנפלו עלי – ואם תחליטו לעשות זאת – אנא קראו שוב את ההודעה. ותבינו בדיוק להיכן אני חותר. לפני שתפצחו בהצהרות מלחמתיות. בכל אופן ... אני אישית הומוסקסואל (הגבות מתרוממות, העניים יוצאות מחוריהן
), לא חושב לשנות את נטייתי, וחי אתה בדיוק בכיף גמור .. אגב, אני מהסוג השני. הסוג שההומוסכסואליות שלו נובעת מבעיה פסיכולוגית. וכן, למרות שאני יודע בדיוק מי אני, ויכול להגדיר את עצמי לפי כל כלל רפואי (ואפילו "לתקן" את עצמי). איני מוצא שום פסול במי שאני. ואיני רואה צורך בתיקון השוני. שיהיה יום טוב.
ההומוסקסואליות נובעת מאיזון הורמונלי לא נורמלי בגוף. לא גנטיקה, ולא נעליים (קראו עד הסוף!