הצעת הסדר חוב אצל חלל תקשורת

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

ben510

New member

dw

Well-known member
מנהל
המצגת:

חלל תקשורת- אירועים ועסקאות | מאיה - אתר הבורסה

יש להצביע על אישור חלוקת הכספים מהקופה, שבכל מקרה מתבקשת. בשלב השני נראה איזו הצעה מבין המציעים תבחר.
כרגע נוטה לטובת הצעת החברה ומבחינתי אין לי בעיה גם להשתתף בגיוס חוב חדש שיאפשר את מיחזור החוב הישן (אם יציעו לנו למשל חד ספרתי גבוה? אז בשמחה)

dw

Well-known member
מנהל
וואלה? לא ידעתי שישראל משתמשת גם בעמוס 17 (חשבתי שרק האפריקאים). לא רע, לא רע. אולי תצפית על תימן?
5.6M$ כדי להסתכל על החותים למשך חצי שנה-שנה. ביזנס לא רע מבחינתנו :D (וגרושים בשביל המדינה)

חלל תקשורת- התקשרה עם ממשלת ישראל בעדכון הסכמים למתן שירותי תקשורת בלוויינים עמוס 17 ועמוס 4 , היקף הכנסות מוערך כ-8.8 מ' $ | מאיה - אתר הבורסה

dw

Well-known member
מנהל
אז למה חשבת שהיו צריכים אישור של משרד התקשורות להעברת בעלות לחברה ההונגרית שבסוף לא אושרה ע"י המדינה?
לא יודע. מנחש שרוב התצפיות הבטחוניות נעשות בעזרת עמוס 3/4, ולאחרונה שוגר אחד חדש, שלא קשור אלינו לחלל תקשורת.
אני מנחש שאנחנו גם לא בדיוק סומכים על כל מה ש-א-סיסי ממצרים מספר לנו ומעדיפים להסתכל בעצמנו, בלי טובות. לזה עמוס 17 אולי כן מתאים.
תצפית על תימן, אם ישנה כזו, זה כנראה משהו חדש יחסית.

וואלה מתאים לנו בחלל תקשורת להיות כמו נקסט ויז'ן, שעושה כסף טוב מהעימות.
זה 5.6M$ אקסטרה, שלא היו לנו קודם. נחמד :)

Reem88

Well-known member

מצגת השוואה כלכלית של הצעות הסדר החוב שהוכנה על ידי היועצים הכלכליים של מחזיקי אג"ח סד' יז'​

1754829449010.png

tby1

Active member
מתכנס למה שהיה צריך להיות כבר מזמן - לחלק המזומן למחזיקים ולגלגל יתרת החוב כאג"ח חדש + הקצאת מניות . חבל על הכסף של הנפקה , מי שיקבל אג"ח ויבקש למכור ימצא קונה. רק שאלה של מחיר

ben510

New member
הצעת חברה מעודכנת הכוללת הנפקת זכויות

קבצים מצורפים

• הצעת חברה מעודכנת 11082025.pdf
    1.5 MB · צפיות: 1

ben510

New member
הצעת חברה מעודכנת הכוללת הנפקת זכויות
הצעת החברה הקודמת עדיפה - יש לתת לבעלי האג"ח עדיפות בקבלת מניות החברה אם בצורה של קבלת אג"ח להמרה חדשות ואם בצורה של אופציות במחיר נמוך למימוש תוך תקופה קצרה אפשרות נוספת היא הנפקת סדרת אג"ח להמרה חדשה לבעלי האג"ח הקיימים חלף יתרת החוב לאחר חלקות המזומן .

Reem88

Well-known member

ben510

New member
ההצעה הקודמת הכוללת אג"ח להמרה עדיפה . יש לאפשר לבעלי האג"ח מכל הסדרות לקבל אג"ח להמרה חדשות חלף האג"ח שהם מחזיקים .

yel5

Well-known member
ההצעה הקודמת הכוללת אג"ח להמרה עדיפה . יש לאפשר לבעלי האג"ח מכל הסדרות לקבל אג"ח להמרה חדשות חלף האג"ח שהם מחזיקים .
1. ההצעה הנוכחית (החברה במשולב עם בעלי השליטה) טובה מההצעה הקודמת כי כעת פורעים 390M שח לעומת 378M שח בקודמת.
2. בהצעה הנוכחית נערך גיוס מבעלי המניות הקיימים לטובת פרעון החוב לאגחים. לא ניתן למנוע מבעלי המניות לגייס הון לצורך שיקום החברה.

מחזיק במניות.

yel5

Well-known member
1755166157259.png

חישוב חלופי שמתעלם מכמות המניות:

מההון העצמי של 49M$ (שכולל גיוס של 20M$) ננכה את גיוס של 20M$.
נקבל שווי הון עצמי לאחר גיוס (נטו לבעלי המניות שהשתתפו בגיוס) של 29M$ שהם 99M שח.
שווי השוק הנוכחי שנסגר במסחר אתמול הוא 23M שח.
נקבל אפסייד של 323%.
מחזיק כיום מניות בלבד.

270552

Active member
אני חושב שאתה אופטימי לגבי כמות המניות המונפקת. מעריך שיהיה לפי שווי מניה קרוב למחיר השוק היום. לא נראה לי שבעלי השליטה הקימים ירצו להעניק מתנות לבעלי המניות הקימים מהציבור שלא ישתתפו בהנפקת הזכויות. וגם עקב העובדה שלפי כל ההצעות האחרות שהיו המניות אמורות היו להמחק. והמקרה של אגח להמרה להחשב לפי שווי של כ 3 מליון דולר.
מעבר לזה אין סיכוי שחברה כמו חלל תסחר לפי שווי מאזני, גם לאור הבעיות הקימות בהערכת שווי הלוינים (ראה בזן הפרש בין שווי מאזני לשווי שוק).

נערך לאחרונה ב:

yel5

Well-known member
אני חושב שאתה אופטימי לגבי כמות המניות המונפקת. מעריך שיהיה לפי שווי מניה קרוב למחיר השוק היום. לא נראה לי שבעלי השליטה הקימים ירצו להעניק מתנות לבעלי המניות הקימים מהציבור שלא ישתתפו בהנפקת הזכויות. וגם עקב העובדה שלפי כל ההצעות האחרות שהיו המניות אמורות היו להמחק. והמקרה של אגח להמרה להחשב לפי שווי של כ 3 מליון דולר.
מעבר לזה אין סיכוי שחברה כמו חלל תסחר לפי שווי מאזני, גם לאור הבעיות הקימות בהערכת שווי הלוינים (ראה בזן הפרש בין שווי מאזני לשווי שוק).
השאלה לא כמה מניות יונפקו ובאיזה מחיר אלא מהו מחיר המניה הראוי תחת ההצעה המשולבת של החברה ובעלי המניות. חישבתי ומצאתי 260% בהנחה שכמות המניות תוכפל.
אשמח לראות חישוב אקסלי חלופי.

למעלה