הצעת הסדר חוב אצל חלל תקשורת

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

ben510

New member
הצעת אריאלי עדיפה על זו של קיסטון, שכן מזרימה כמעט כפול הון פנימה, ונותנת לנו יותר מניות.
בעיני כנושה זה לא רע שמישהו מכניס כסף אמיתי פנימה, לכן לא הייתי פוסל קטגורית.
בהצעת החברה אף אחד לא מתנדב להזרים פנימה כסף תמורת אקוויטי, לכן אמנם יהיו לנו יותר מניות אבל מניות די זבל'ה.

אריאלי כמובן אינם מלכ"ר אלא באים לעשות כסף, כפי שגם קנו את אלרון מדסק"ש במחיר סופעונה, ולכן מה שהם מציעים בעצם זה דילול בעלי המניות העתידיים (שזה אנחנו) לפי 22M$ . אני כמובן לא נלהב להידלל אולם מנגד הכסף החיצוני הזה נכנס אלי לכיס כנושה (בפארי! זו כמובן דרישת יסוד שלא מוכן בכלל לשמוע על פחות מזה) + המניות העתידיות שלי תהיינה פחות זבל. נכון, פחות מניות. אנחנו מדברים כאן על נייר יתר קטן וחלש. בעיני כמחזיק עתידי סולידי זה לא רע אם הוא יהיה קצת פחות חלש. אגב, מניית אלרון עלתה מאז כניסתם של אריאלי. אלה לא בעלי בית חאפרים.

ben510

New member
נראה שלחברה הנהלה רצינית . ממליץ להנהלת החברה להרים את הכפפה ונפרסם הצעה הכוללת תשלום מלא של החוב בתוספת 100% מממניות החברה. מדובר בדרך המלך לדאוג לציבור החוסכים שהזרימו את מיטב כספם לניהול המוסדיים . בהצלחה

dw

Well-known member
מנהל

270552

Active member
שים לב להערה " בתמורה שאינה מהותית לחברה"
אם כך מה המשמעות?

dw

Well-known member
מנהל
אינה מהותית לבזק. מן הסתם כן מהותית לחלל.

270552

Active member
אינו מהותי מופיע בדווח חלל (ואם היה מהותי היו צריכים לפרסם),וגם בדווח בזק (שאצלה ברור שזה לא מהותי)

270552

Active member
מישהו יודע מה קורה עכשיו לאחר דחית הצעת אריאלי

Reem88

Well-known member

בקשה לבימ"ש לביצוע תשלום למחזיקי האג"ח ובקשה למשרד התקשורת בק"ע הגדרת שליטה​

נערך לאחרונה ב:

Reem88

Well-known member

עדכון בדבר יתרת חוב ויתרת מזומנים של החברה- דוח משלים​

1753077176879.png

Reem88

Well-known member

הצעת הסדר סופית מטעם התעשיה האווירית ו-4IG​

הצעת הסדר סופית מטעם קיסטון​

הצעת הסדר מעודכנת מטעם החברה, כפופה לאישורים, לרבות אישור מחזיקי אגרות החוב​

נראה שהחברה מציעה החזר מלא על הפארי לכל סדרות האג"ח לרבות ריבית פיגורים בניגוד להצעות האחרות שמציעות תספורת קטנה.

ben510

New member

הצעת הסדר סופית מטעם התעשיה האווירית ו-4IG​

הצעת הסדר סופית מטעם קיסטון​

הצעת הסדר מעודכנת מטעם החברה, כפופה לאישורים, לרבות אישור מחזיקי אגרות החוב​

נראה שהחברה מציעה החזר מלא על הפארי לכל סדרות האג"ח לרבות ריבית פיגורים בניגוד להצעות האחרות שמציעות תספורת קטנה.
הצעת החברה עדיפה והוגנת נראה שאנו במסלול להגעה להסדר שכולם בו מרווחים. אני מעדיף לקבל אג"ח להמרה על מזומן ( מחזיק יז ) . בהצלחה לנו

ben510

New member

ben510

New member

הכסף מחלל תקשורת "מונח על הרצפה ומחכה שמישהו ירים אותו"​

ben510

New member

הכסף מחלל תקשורת "מונח על הרצפה ומחכה שמישהו ירים אותו"​

בעלי האג"ח מסתדרים היטב בלאסוף את הכסף . קינסטון והתעשיה האוירית יכולים לחפש כסף על הרצפה במקום אחר.

למעלה