הצעת הסדר חוב אצל חלל תקשורת

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

ben510

New member
הוסיפו עוד 20 מיליון לאג"ח להמרה.

הצעת החברה מתבססת על מכירת השליטה בחברה בצורת גיוס בסכום של עד 55 מיליון דולר באג"ח להמרה.
החברה צריכה להציע הצעה בהתסס על הצעת המיעוט של אג"ח טז.
א. תשלום המזומן בקופה לבעלי האג"ח ( כרית ביטחון של 20 מיליון דולר )
ב. פריסת היתרה לתקופה סבירה בריבית של 10%.
ג. הקצאת אופציות לבעלי האג"ח להמרה ל-99% מממניות החברה בתמורה סימלית של 1 אגורה .
ד. החלוקות בין הסדרות בהתבסס על ההסכמות במתווה פרנקל.
ה. ויתור על פטור מתביעות .
ו. דרך צלחה.

Reply Only הוספת תגובה

Reem88

Well-known member

הצעה מעודכנת של החברה לארגון מחדש של התחייבויות החברה לנושיה​

1746705666875.png

Reem88

Well-known member

עידכון בק"ע הצעת החב' לארגון מחדש של התחייבויות החברה לנושיה - דוח משלים​

בהמשך לדיווח המיידי של החברה מיום 8 במאי 2025 (מס' אסמכתא: 2025-01-032407), בדבר הצעתה המעודכנת לארגון מחדש של התחייבויות החברה לנושיה ("הצעת החברה"), ולבקשת חלק ממחזיקי אגרות החוב, מודיעה החברה, כי ככל שהצעתה תיבחר על-ידי סדרות מחזיקי אגרות החוב בהצבעות האינדיקטיביות, תפעל החברה מול הנציגויות כדי לגבש חלופה למקרה שבו הגיוס המוצע לא יצלח בהתאם לעקרונות המפורטים להלן.

יצוין כי החברה אינה כורכת את הצעתה לגיוס חוב בשיתוף דיסקונט קפיטל עם החלופה ועקרונותיה המתוארים להלן.

כל כספי המזומן שבידי החברה, בניכוי 20 מיליון דולר בגין כרית תפעולית שתישאר בחברה (סכום שיעמוד להערכת החברה על כ- 190 מליון דולר נכון ליום 30.6.2025, קרי יתרת מזומנים מוערכת של כ- 210 מיליון דולר בניכוי 20 מיליון דולר), ישמשו לשם תשלום למחזיקי האג"ח לפי החלוקה ביניהם על פי ההסדר הקודם, כדלקמן:
אגרות חוב (סדרה טז') - 71.4%;
אגרות חוב (סדרה יח') - 15.9%;
אגרות חוב (סדרה יז') - 12.7%;
סה"כ: 100%.

מלוא מניות החברה (100%) תפוזרנה בין מחזיקי האג"ח על בסיס ההסדר הקודם כדלקמן:
אגרות חוב (סדרה טז') - 60%;
אגרות חוב (סדרה יח') - 10%;
אגרות חוב (סדרה יז') - 30%;
סה"כ: 100%.

- יתרת החוב לסדרות המובטחות (קרן וריבית) תשולם למחזיקי האג"ח המובטחות, סדרות טז' ויח', מתוך החשבונות המשועבדים.
- לאגרות חוב (סדרה טז') תשולם יתרת החוב מתוך תקבולי הלוויינים עמוס 17 ועמוס 3, ולאגרות חוב (סדרה יח') תשולם יתרת החוב מתוך תקבולי הלוויין עמוס 4. לוחות הסילוקין ייקבעו בהתאם לתזרים המזומנים החזוי של החברה, עם הפחתה של 10% כדי לייצר מרווח ביטחון על תחזית הכנסות החברה.
- החברה תתחייב לבצע פרעון מוקדם למחזיקי סדרות טז' ויח' בגין כל סכום שיצטבר בחשבונות הלוויינים המשועבדים מעבר לסכום התשלומים לו תתחייב ובאופן שלא תפחת הכרית התפעולית כאמור לעיל.
- לאגרות חוב (סדרה יז') תשולם באופן שוטף הריבית וכן תיצבר לטובתה ריבית נוספת של 3% לשנה.
- פרעון יתרת הקרן לאגרות חוב (סדרה יז') יידחה עד להשלמת תשלום מלוא החוב לסדרות טז' ויח', שאז תשולם גם הריבית הנצברת כאמור.

tby1

Active member
עכשיו כל שנדרש הוא לאפשר למחזיק אג"ח קיים להמיר חוב קיים לאג"ח חדש + אופציה למניות או רק להמיר למניות חדשות בשווי נמוך ורק אח"כ לגייס חוב נוסף בכמות הנדרשת וההסדר מושלם

Reem88

Well-known member

הצעה מהתע"א ומהפניקס חיתום לארגון מחדש של חוב החב' ומשיכת הצעת הפניקס למתווה ביחד עם איפקס לאור הצטרפותה להצעת התע"א,פרטים​

תע"א נכנסת לתמונה אבל למה שבעלי האג"ח יסכימו לוותר על 33 מיליון דולר?
1747292338379.png

THE_ENDLESS

Active member

הצעה מהתע"א ומהפניקס חיתום לארגון מחדש של חוב החב' ומשיכת הצעת הפניקס למתווה ביחד עם איפקס לאור הצטרפותה להצעת התע"א,פרטים​

תע"א נכנסת לתמונה אבל למה שבעלי האג"ח יסכימו לוותר על 33 מיליון דולר?
צפה בקובץ המצורף 128070
גם היחידים שנשארים עם מניות זה הפניקס והתעשייה האווירית שגם לא מזרימים כלום.

270552

Active member
למה ההצעה בכלל רלוונטית.
אולי כדי להוריד את מחירי האגח

Reem88

Well-known member

הצעה מעודכנת של התע"א ומהפניקס חיתום לארגון מחדש של חוב החב',פרטים​

מה העדכון פה?

THE_ENDLESS

Active member
גם ההצעה של קיסטון לא משהו (ויתור על הריבית פיגורים) וגם נקבל תקופת המתנה דומה לזה שהיה עם פרנקל עד שיהיה תשובה ממשרד התקשורת.

עדיף ללכת על מימון מחדש, אני מעדיף את החברה ודיסקונט קפיטל שמשאירים את האפסייד של הצניות אצלנו.

Reem88

Well-known member
ממשיכים לעדכן את ההצעות לבעלי האג"ח ועדין מציעים תספורות לבעלי אג"ח יז', למה שיסכימו?

האם אג"ח יז' במחיר 90 אג' זה הזדמנות לדעתכם?
ללא תספורת בכלל זה רווח של 25% (הפרש מהפארי).

THE_ENDLESS

Active member
ממשיכים לעדכן את ההצעות לבעלי האג"ח ועדין מציעים תספורות לבעלי אג"ח יז', למה שיסכימו?

האם אג"ח יז' במחיר 90 אג' זה הזדמנות לדעתכם?
ללא תספורת בכלל זה רווח של 25% (הפרש מהפארי).
בעיקרון זה מספר גם את ט"ז וי"ח מריבית פיגורים.
אני גם לא יודע אם למישהו יש כוח לזמן המתנה של חודשים כמו שהיה עם פרנקל.

dw

Well-known member
מנהל
בעיני מחזיק יז' נראה לי שאפשר להיפרד לשלום מהצעות התע"א ומקיסטון. אין לי בעיה לא עם הצעת החברה ולא עם ברק קפיטל/מחזיקים ושתיהן מקובלות עלי.
אציין כי כמחזיק יז' מסוכנת אני לגמרי מוכן לקבל אגח תחליפי עם ריבית נאה, כך שמבחינתי קיסטון לא עושים לי טובה שמציעים לעשות לי תספורת במזומן.

בכובע של מחזיק טז' אין לי בעיה עם קיסטון, אבל גם פה אני מציע שנפרד כידידים מהתע"א.

נערך לאחרונה ב:

dw

Well-known member
מנהל
מאחר ומבקשים להצביע בעד רק אחת מ 4 ההצעות בהצבעה, אז בחרתי בעד החברה, נמנע אצל ברק קפיטל/מחזיקים, נגד תע"א ונגד קיסטון.
לא עקרוני לי היה לבחור בעד אצל ברק קפיטל/מחזיקים ונמנע אצל חברה.

כמובן שמצביע נגד בלעדיות לקיסטון.

yel5

Well-known member
קיסטון מבקשת 85% מהמניות עבור הזרמה של 10M$.
אריאלי (מציעה מהיום) מבקשת 82% מהמניות עבור הזרמה של 18M$.
מכיוון ש 2 החברות הנ"ל יחזיקו לאחר ההסדר ברוב המוחלט של המניות, 2 החברות יהנו בין 82% ל 85% מההזרמה. כלומר, הן מזרימות לעצמן (לאחזקה שלהן).
הייתי שמח אם הצעות 2 החברות הנ"ל לא היו באות לעולם.
מחזיקי האגח הם בעלי השליטה בחברה והם, ורק הם, צריכים להנות מהמניות.
כמובן שאצביע נגד הצעות קיסטון ואריאלי.

dw

Well-known member
מנהל
קיסטון מבקשת 85% מהמניות עבור הזרמה של 10M$.
אריאלי (מציעה מהיום) מבקשת 82% מהמניות עבור הזרמה של 18M$.
מכיוון ש 2 החברות הנ"ל יחזיקו לאחר ההסדר ברוב המוחלט של המניות, 2 החברות יהנו בין 82% ל 85% מההזרמה. כלומר, הן מזרימות לעצמן (לאחזקה שלהן).
הייתי שמח אם הצעות 2 החברות הנ"ל לא היו באות לעולם.
מחזיקי האגח הם בעלי השליטה בחברה והם, ורק הם, צריכים להנות מהמניות.
כמובן שאצביע נגד הצעות קיסטון ואריאלי.
הצעת אריאלי עדיפה על זו של קיסטון, שכן מזרימה כמעט כפול הון פנימה, ונותנת לנו יותר מניות.
בעיני כנושה זה לא רע שמישהו מכניס כסף אמיתי פנימה, לכן לא הייתי פוסל קטגורית.
בהצעת החברה אף אחד לא מתנדב להזרים פנימה כסף תמורת אקוויטי, לכן אמנם יהיו לנו יותר מניות אבל מניות די זבל'ה.

אריאלי כמובן אינם מלכ"ר אלא באים לעשות כסף, כפי שגם קנו את אלרון מדסק"ש במחיר סופעונה, ולכן מה שהם מציעים בעצם זה דילול בעלי המניות העתידיים (שזה אנחנו) לפי 22M$ . אני כמובן לא נלהב להידלל אולם מנגד הכסף החיצוני הזה נכנס אלי לכיס כנושה (בפארי! זו כמובן דרישת יסוד שלא מוכן בכלל לשמוע על פחות מזה) + המניות העתידיות שלי תהיינה פחות זבל. נכון, פחות מניות. אנחנו מדברים כאן על נייר יתר קטן וחלש. בעיני כמחזיק עתידי סולידי זה לא רע אם הוא יהיה קצת פחות חלש. אגב, מניית אלרון עלתה מאז כניסתם של אריאלי. אלה לא בעלי בית חאפרים.

נערך לאחרונה ב:

ben510

New member
הצעת אריאלי עדיפה על זו של קיסטון, שכן מזרימה כמעט כפול הון פנימה, ונותנת לנו יותר מניות.
בעיני כנושה זה לא רע שמישהו מכניס כסף אמיתי פנימה, לכן לא הייתי פוסל קטגורית.
בהצעת החברה אף אחד לא מתנדב להזרים פנימה כסף תמורת אקוויטי, לכן אמנם יהיו לנו יותר מניות אבל מניות די זבל'ה.

אריאלי כמובן אינם מלכ"ר אלא באים לעשות כסף, כפי שגם קנו את אלרון מדסק"ש במחיר סופעונה, ולכן מה שהם מציעים בעצם זה דילול בעלי המניות העתידיים (שזה אנחנו) לפי 22M$ . אני כמובן לא נלהב להידלל אולם מנגד הכסף החיצוני הזה נכנס אלי לכיס כנושה (בפארי! זו כמובן דרישת יסוד שלא מוכן בכלל לשמוע על פחות מזה) + המניות העתידיות שלי תהיינה פחות זבל. נכון, פחות מניות. אנחנו מדברים כאן על נייר יתר קטן וחלש. בעיני כמחזיק עתידי סולידי זה לא רע אם הוא יהיה קצת פחות חלש. אגב, מניית אלרון עלתה מאז כניסתם של אריאלי. אלה לא בעלי בית חאפרים.
כל שנדרש הוא שחזיקי שתי הסדרות ישבו ביחד עם החברה ויגיעו להסכמות על פריסה סבירה ביחס לתזרים עתידי ועל שיעור הריבית שהחברה יכולה לעמוד בו לאורך זמן בתמורה לקבל את מלא החוב ואת כל מניות החברה . כל הצעה של הזרמת מספר מגוחך לאקוויטי תמורת שליטה בשיעור גבוהה דינה להדחות .

למעלה