זאת ההצעה של דיסקונט קפיטלמדוע בזימון לאסיפה נעדרת ההצעה של מחזיקי אג"ח טז - שמשקפת תשואה מקסימלית לבעלי האג"ח ?
אתה טועה ומטעה.זאת ההצעה של דיסקונט קפיטל
חושב שנשמטה בטעות.מדוע בזימון לאסיפה נעדרת ההצעה של מחזיקי אג"ח טז - שמשקפת תשואה מקסימלית לבעלי האג"ח ?
אשמח להפניה להצעה של מחזיקי ט"זחושב שנשמטה בטעות.
עוד טעות בזימון: הצעת לפידות מופיעה בדיון למרות שאינה בתוקף.
הצעת טז בתוקף והיא טובה.
צירפתי.אשמח להפניה להצעה של מחזיקי ט"ז
מה יש לכם נגד הצעת מחזיקי טז שאתם מתעלמים ממנה?ההצעות כרגע:
1. דיסקונט קפיטל
חלל תקשורת- פניה מעודכנת מדיסקונט קפיטל בק"ע הסדר החוב | מאיה - אתר הבורסה
2. לידר וברק קפיטל
חלל תקשורת- פניה מעודכנת מלידר הנפקות וברק קפיטל חיתום לארגון מחדש של חוב החברה | מאיה - אתר הבורסה
3. לפידות (לוקסי). הצעה זו אמנם פקעה רישמית אך בפועל לוקסי לא יוותר כ"כ מהר על השקעה כזו טובה וכנראה לא ימצא משהו טוב יותר לעשות ביום חמישי הבא מאשר להיפגש איתנו...
חלל תקשורת- קבלת הצעה מעודכנת לגיבוש הסדר חוב מטעם לפידות קפיטל | מאיה - אתר הבורסה
4. אייפקס והפניקס
חלל תקשורת- פניה מעודכנת מאיפקס הנפקות ומהפניקס חיתום בק"ע ארגון מחדש של חוב החברה | מאיה - אתר הבורסה
ההצעה הזו כרגע איננה מופיעה ברשימה. נקווה שתתווסף או שאלה יחברו לאחת מההצעות האחרות.מה יש לכם נגד הצעת מחזיקי טז שאתם מתעלמים ממנה?
אני כמובן צוחק. אין לכם כלום נגדה, אך לא יפה להתעלם מהצעה מעולה.
לטובת ההצעה המשובחת של מחזיקי טז, אני מצרף אותה (עמוד 3 במסמך).
הצעת מחזיקי טז נדונה באספיה האחרונה.ההצעה הזו כרגע איננה מופיעה ברשימה. נקווה שתתווסף או שאלה יחברו לאחת מההצעות האחרות.
עידכון הצעת ברק/לידר, המתכתבת עם הצעת מחזיקי טז (לא כ"כ ברור לי למה, הראשונה ממחזרת חוב עם אגח להמרה, השניה מציעה מניות)ההצעות כרגע:
1. דיסקונט קפיטל
חלל תקשורת- פניה מעודכנת מדיסקונט קפיטל בק"ע הסדר החוב | מאיה - אתר הבורסה
2. לידר וברק קפיטל
חלל תקשורת- פניה מעודכנת מלידר הנפקות וברק קפיטל חיתום לארגון מחדש של חוב החברה | מאיה - אתר הבורסה
3. לפידות (לוקסי). הצעה זו אמנם פקעה רישמית אך בפועל לוקסי לא יוותר כ"כ מהר על השקעה כזו טובה וכנראה לא ימצא משהו טוב יותר לעשות ביום חמישי הבא מאשר להיפגש איתנו...
חלל תקשורת- קבלת הצעה מעודכנת לגיבוש הסדר חוב מטעם לפידות קפיטל | מאיה - אתר הבורסה
4. אייפקס והפניקס
חלל תקשורת- פניה מעודכנת מאיפקס הנפקות ומהפניקס חיתום בק"ע ארגון מחדש של חוב החברה | מאיה - אתר הבורסה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.