דיסקונט קפיטל מעדכנים הצעתםההצעות:
הצעת החברה -
תספורת של 50-70M$, ומולה נקבל 100% מניות של חברה עם הון עצמי של 100M$,
LTV נמוך יחסית של 70-80% בעוד בשאר ההצעות לדבריהם ה LTV עובר ה 100%
ברק/לידר -
גיוס 150-180M$, כשאם רק 150 את הפער יביאו מחזיקי יז'
האגח הוא להמרה
אין תספורת. פירעון מלא.
אם נכשל עוברים להצעת המחזיקים, שהציגו שרון חינקיס ואבי סודרי:
מחלקים מזומן 182M$ מיידי (נשארת כרית 20M$), נשאר חוב 120M$ בסוף 26 וב 2031 נשארים בלי חוב, כל 100% המניות אצלנו, גם פה אין תספורת
אייפקס -
פרעון מיידי 180M$, גיוס עד 190M$ באגח להמרה, אם נכשל הצעת רכש חליפין לפי פארי, ואם לא אז הסדר
דיסקונט קפיטל -
גיוס 125-150M$, בשתי סדרות סטרייט - שיקלית ודולרית, תהיה תספורת 44M$ אשר תוחזר ב 2 חלופות: סדרות חדשות דולריות ארוכות להמרה, או מניות
יש בנוסף התעניינות מצד קרן קיסטון
ברק ולידר עדכנו את הצעתם:ההצעות:
הצעת החברה -
ברק/לידר -
האגח הוא להמרה
אין תספורת. פירעון מלא.
מחלקים מזומן 182M$ מיידי (נשארת כרית 20M$), נשאר חוב 120M$ בסוף 26 וב 2031 נשארים בלי חוב, כל 100% המניות אצלנו, גם פה אין תספורת
אייפקס -
פרעון מיידי 180M$, גיוס עד 190M$ באגח להמרה, אם נכשל הצעת רכש חליפין לפי פארי, ואם לא אז הסדר
דיסקונט קפיטל -
גיוס 125-150M$, בשתי סדרות סטרייט - שיקלית ודולרית, תהיה תספורת 44M$ אשר תוחזר ב 2 חלופות: סדרות חדשות דולריות ארוכות להמרה, או מניות
החברה מעלה הצעת הסדר מעודכנת:ההצעות:
הצעת החברה -
ברק/לידר -
האגח הוא להמרה
אין תספורת. פירעון מלא.
אייפקס -
דיסקונט קפיטל -
אייפקס/הפניקס מעדכנים -ההצעות:
הצעת החברה -
ברק/לידר -
האגח הוא להמרה
אין תספורת. פירעון מלא.
אייפקס -
דיסקונט קפיטל -
אתה מתכוון להמרת (יתרת) החוב למניות?החלופה הכי טובה היא שמחזיקי האג"ח יקחו את החברה, יקבלו מניות ומי שרוצה יממש , כל חלופה אחרת משרתת את מי שהציע אותה בעמלות , תלויה בדברים אחרים ומרחיקה את המחזיקים מהכסף.
כפי שכתבת, מסלול של החלפת חוב + אופציות למחליפים חוב במקום פרעון כעת ולמחזיקים הקיימים יותר הגיוני מהנפקת חוב חדש וזאת בנוסף להקצאת מניות כפי שמוצע. מחזיק קיים שיחליף החוב לחוב חדש יקבל עסקה טובה במקום פדיון בהתחשב באופציות שיקבל וכך יותר מי ממי שירצו לקבל פדיון היום ולצאת יוכלו לעשות זאת.אתה מתכוון להמרת (יתרת) החוב למניות?
נושים בד"כ אינם נלהבים להפוך להיות בעלי מניות. בוודאי קרנות אגח טהורות.
בעל מניות תלוי במצב הרוח בשוק. נושה תלוי ביכולת התשלום.
אני מאמין שתהיה הענות לגיוס חוב מחליף. השאלה אם בהיקף מספיק.
אני עצמי, בלי קשר לאחזקתי הנוכחית, לא פוסל השתתפות בהנפקת סידרה חדשה אשר תציע שעבוד ראשון וריבית נאה המתקרבת ל 10%.
מבחינתי אפשר הן שיקלי והן דולרי (יש לי בתיק גם את מודיעין ב' הדולרי). מוסדיים יותר אוהבים שיקלי.
חחחחחח דן אהבתי את העריכההרושם שקיבלתי זה שהצעת לידר מועדפת על המחזיקים.
לדעתי צריך לנסות למחזר אבל להגדיל גם את רכיב ההמרה, שי"ז ימירו 30M ושאולי גם ט"ז ימירו 30M$ אם אין יותר מידי היענות להנפקה.
מבחינתי אפשר הן שיקלי והן דולרי (יש לי בתיק גם את מודיעין ב' הדולרי). מוסדיים יותר אוהבים שיקלי.
אופס, מוזר. מתנצל. לא התכוונתי לערוך את שלך. מתקן חזרה. השורה של שיקלי ודולרי היתה אמורה להיות שייכת לפוסט שלי.חחחחחח דן אהבתי את העריכה
חשוב לציין אבל שאני לא מחזיק מודיעין ואני אדיש לגבי זה שאם ינפיקו שקלי או דולרי
לא מוצא סתירה. מעריך שכן יגישו הצעה.כנראה שלקרן קיסטון יהיו דברים אחרים עכשיו על הראש, כך שכנראה הם לא יגישו הצעה
חברת הביטוח מנורה מכרה את החזקותיה בקרן הריט לתשתיות קיסטון | כלכליסט
הם לא מתכוונים למכור כלום לאף אחד.הצעה מעודכנת מהחברה - האם מתכוונים למכור ( מעניין למי ) את החברה של בעלי האג"ח ב-35 מיליון דולר השקעה.
האפ מישהוא מבין מה עובר בראש של החברה ומה הם חושבים על בעלי האג"ח ?
האג"ח להמרה יונפקו למשקיעים חדשים כך שבעלי האג"ח הקיימים יקבלו רק את כספם. הייתי מצפה לעל הפחות שהאג"ח להמרה החדשים יוצעו קודם לבעלי האג"ח הקיימים או לחילופין להקצות אופציות לבעלי האג"ח הקיימים כך שלאחר ההמרה במחיר נמוך יחזיקו גם בחברההצעת החברה אינה מדברת על מחיקת בעלי המניות הקימים.
ב 35 מליון $ ניתן יהיה לקנות 92% מהחברה אחרי שבעלי האגח יקבלו את מלוא חובם חזרה.
כמות המניות שתונפק מההמרה היא 35מליון * 3.6 שער דולר חלקי 0.3 ש"ח דהינו כ 420 מליון מניות בנוסף ל 36 מליון שקימות היום וישארו עם 8% מהחברה או יותר אם לא כולם ימירו (כנראה שכשלא יהיה כדאי). שווי החברה לאחר ההמרה מלאה יהיה לפי 0.3 ש"ח (456 מליון מניות) למניה 136 מליון שח.
צריך לשים לב שעד שתבוצע ההמרה (שכפופה לאשור משרד התקשורת במידה ותקנה שעור אחזקה מעל שיעור האחזקה של בעלי השליטה הנוכחים) בעלי המניות הקימים יהיו בעלי החברה.
היתרון של ההצעה שכנראה ניתן לעשות אותה ללא אשור בית משפט או באשור מהיר של בית משפט אם תהיה הסכמה של בעלי האגח (בתקוה שלא יריבו על חלקם בקבלת ההאגח להמרה בהנחה שההנפקה לא תצליח)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.