הצעת הסדר חוב אצל חלל תקשורת

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
האסיפה מתחילה...

העלו למאיה עוד כמה עידכונים.

dw

Well-known member
מנהל
ההצעות:

הצעת החברה -
תספורת של 50-70M$, ומולה נקבל 100% מניות של חברה עם הון עצמי של 100M$,
LTV נמוך יחסית של 70-80% בעוד בשאר ההצעות לדבריהם ה LTV עובר ה 100%

ברק/לידר -
גיוס 150-180M$, כשאם רק 150 את הפער יביאו מחזיקי יז'
האגח הוא להמרה
אין תספורת. פירעון מלא.
אם נכשל עוברים להצעת המחזיקים, שהציגו שרון חינקיס ואבי סודרי:
מחלקים מזומן 182M$ מיידי (נשארת כרית 20M$), נשאר חוב 120M$ בסוף 26 וב 2031 נשארים בלי חוב, כל 100% המניות אצלנו, גם פה אין תספורת

אייפקס -
פרעון מיידי 180M$, גיוס עד 190M$ באגח להמרה, אם נכשל הצעת רכש חליפין לפי פארי, ואם לא אז הסדר

דיסקונט קפיטל -
גיוס 125-150M$, בשתי סדרות סטרייט - שיקלית ודולרית, תהיה תספורת 44M$ אשר תוחזר ב 2 חלופות: סדרות חדשות דולריות ארוכות להמרה, או מניות

יש בנוסף התעניינות מצד קרן קיסטון

נערך לאחרונה ב:

dw

Well-known member
מנהל
ההצעות:

הצעת החברה -

ברק/לידר -
האגח הוא להמרה
אין תספורת. פירעון מלא.
מחלקים מזומן 182M$ מיידי (נשארת כרית 20M$), נשאר חוב 120M$ בסוף 26 וב 2031 נשארים בלי חוב, כל 100% המניות אצלנו, גם פה אין תספורת

אייפקס -
פרעון מיידי 180M$, גיוס עד 190M$ באגח להמרה, אם נכשל הצעת רכש חליפין לפי פארי, ואם לא אז הסדר

דיסקונט קפיטל -
גיוס 125-150M$, בשתי סדרות סטרייט - שיקלית ודולרית, תהיה תספורת 44M$ אשר תוחזר ב 2 חלופות: סדרות חדשות דולריות ארוכות להמרה, או מניות

דיסקונט קפיטל מעדכנים הצעתם

חלל תקשורת- הצעה מעודכנת מדיסקונט קפיטל בק"ע ארגון מחדש של חוב החברה | מאיה - אתר הבורסה

בהצעה זו מבקשים לגייס רק 153M$, שיותר קל לביצוע מ 180M$.
סידרה יח' יקבלו פארי. למול התספורת ב-טז/יז יציעו לקבל אגח להמרה, או מזומן (אם יצליחו לגייס עוד).
הם טוענים כי בהצעה שלהם הנושים יקבלו פארי כולל ריבית פיגורים.

נערך לאחרונה ב:

dw

Well-known member
מנהל
ההצעות:

הצעת החברה -

ברק/לידר -
האגח הוא להמרה
אין תספורת. פירעון מלא.

אייפקס -

דיסקונט קפיטל -

ברק ולידר עדכנו את הצעתם:

חלל תקשורת- הצעה מעודכנת מלידר הנפקות וברק קפיטל | מאיה - אתר הבורסה

dw

Well-known member
מנהל
ההצעות:

הצעת החברה -

ברק/לידר -
האגח הוא להמרה
אין תספורת. פירעון מלא.

אייפקס -

דיסקונט קפיטל -

החברה מעלה הצעת הסדר מעודכנת:
חלל תקשורת- הצעה מעודכנת מטעם החברה לארגון התחייבויותיה | מאיה - אתר הבורסה

נעלמה התספורת. גיוס 153M$ במיידי, פלוס 210 בקופה מכסה כמעט את מלוא החוב, וכדי להשלים ינפיקו סידרה נוספת, להמרה, בהיקף 35M$ ואיתה יסגרו את החוב הישן. אם לא יצליחו להנפיק אז ימירו את יתרת האגחים הישנים לסידרה החדשה הזו.

dw

Well-known member
מנהל
ההצעות:

הצעת החברה -

ברק/לידר -
האגח הוא להמרה
אין תספורת. פירעון מלא.

אייפקס -

דיסקונט קפיטל -

אייפקס/הפניקס מעדכנים -
גיוס 150M$ סטרייט + כתבי אופציה (שיופקדו אצל נאמן עד להחלטת משרד התקשורת)
אם לא יצליחו לגייס 150 אבל כן מעל 120 אז המרה כפויה של עד 30M$ .
כדי שלא תהיה תספורת נקבל בנוסף חוב של אגח נחות ארוך בהיקף 38M$

חלל תקשורת- הצעה מעודכנת מאיפקס הנפקות ומהפניקס חיתום לארגון מחדש של חוב החברה | מאיה - אתר הבורסה

tby1

Active member
החלופה הכי טובה היא שמחזיקי האג"ח יקחו את החברה, יקבלו מניות ומי שרוצה יממש , כל חלופה אחרת משרתת את מי שהציע אותה בעמלות , תלויה בדברים אחרים ומרחיקה את המחזיקים מהכסף.

dw

Well-known member
מנהל
החלופה הכי טובה היא שמחזיקי האג"ח יקחו את החברה, יקבלו מניות ומי שרוצה יממש , כל חלופה אחרת משרתת את מי שהציע אותה בעמלות , תלויה בדברים אחרים ומרחיקה את המחזיקים מהכסף.
אתה מתכוון להמרת (יתרת) החוב למניות?
נושים בד"כ אינם נלהבים להפוך להיות בעלי מניות. בוודאי קרנות אגח טהורות.
בעל מניות תלוי במצב הרוח בשוק. נושה תלוי ביכולת התשלום.

אני מאמין שתהיה הענות לגיוס חוב מחליף. השאלה אם בהיקף מספיק.
אני עצמי, בלי קשר לאחזקתי הנוכחית, לא פוסל השתתפות בהנפקת סידרה חדשה אשר תציע שעבוד ראשון וריבית נאה המתקרבת ל 10%.

מבחינתי אפשר הן שיקלי והן דולרי (יש לי בתיק גם את מודיעין ב' הדולרי). מוסדיים יותר אוהבים שיקלי.

נערך לאחרונה ב:

tby1

Active member
אתה מתכוון להמרת (יתרת) החוב למניות?
נושים בד"כ אינם נלהבים להפוך להיות בעלי מניות. בוודאי קרנות אגח טהורות.
בעל מניות תלוי במצב הרוח בשוק. נושה תלוי ביכולת התשלום.

אני מאמין שתהיה הענות לגיוס חוב מחליף. השאלה אם בהיקף מספיק.
אני עצמי, בלי קשר לאחזקתי הנוכחית, לא פוסל השתתפות בהנפקת סידרה חדשה אשר תציע שעבוד ראשון וריבית נאה המתקרבת ל 10%.

מבחינתי אפשר הן שיקלי והן דולרי (יש לי בתיק גם את מודיעין ב' הדולרי). מוסדיים יותר אוהבים שיקלי.
כפי שכתבת, מסלול של החלפת חוב + אופציות למחליפים חוב במקום פרעון כעת ולמחזיקים הקיימים יותר הגיוני מהנפקת חוב חדש וזאת בנוסף להקצאת מניות כפי שמוצע. מחזיק קיים שיחליף החוב לחוב חדש יקבל עסקה טובה במקום פדיון בהתחשב באופציות שיקבל וכך יותר מי ממי שירצו לקבל פדיון היום ולצאת יוכלו לעשות זאת.
כל ההצעות של החתמים הם למעשה אופציה עבורם להרוויח הרבה כסף. שיטת מצליח. מה אכפת להם? יצליח - ירוויחו, לא יצליח הולכים לחלופה שהוצעה ע"י המחזיקים.
אולי גם אני אציע משהו בסגנון? 0 סיכון .

THE_ENDLESS

Active member
הרושם שקיבלתי זה שהצעת לידר מועדפת על המחזיקים.
לדעתי צריך לנסות למחזר אבל להגדיל גם את רכיב ההמרה, שי"ז ימירו 30M ושאולי גם ט"ז ימירו 30M$ אם אין יותר מידי היענות להנפקה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

THE_ENDLESS

Active member
הרושם שקיבלתי זה שהצעת לידר מועדפת על המחזיקים.
לדעתי צריך לנסות למחזר אבל להגדיל גם את רכיב ההמרה, שי"ז ימירו 30M ושאולי גם ט"ז ימירו 30M$ אם אין יותר מידי היענות להנפקה.
חחחחחח דן אהבתי את העריכה
חשוב לציין אבל שאני לא מחזיק מודיעין ואני אדיש לגבי זה שאם ינפיקו שקלי או דולרי

dw

Well-known member
מנהל
חחחחחח דן אהבתי את העריכה
חשוב לציין אבל שאני לא מחזיק מודיעין ואני אדיש לגבי זה שאם ינפיקו שקלי או דולרי
אופס, מוזר. מתנצל. לא התכוונתי לערוך את שלך. מתקן חזרה. השורה של שיקלי ודולרי היתה אמורה להיות שייכת לפוסט שלי.

ben510

New member
הצעה מעודכנת מהחברה - האם מתכוונים למכור ( מעניין למי ) את החברה של בעלי האג"ח ב-35 מיליון דולר השקעה.

האפ מישהוא מבין מה עובר בראש של החברה ומה הם חושבים על בעלי האג"ח ?

קבצים מצורפים

• הצעה מעודנת מטעם החברה 02-05-2025.pdf
    1.2 MB · צפיות: 3

THE_ENDLESS

Active member
הצעה מעודכנת מהחברה - האם מתכוונים למכור ( מעניין למי ) את החברה של בעלי האג"ח ב-35 מיליון דולר השקעה.

האפ מישהוא מבין מה עובר בראש של החברה ומה הם חושבים על בעלי האג"ח ?
הם לא מתכוונים למכור כלום לאף אחד.
הם אומרים שה35 מיליון דולר שלא יפרעו לאג"חים מהמימון מחדש+מזומן בקופה הם ישלימו באג"ח דולרי להמרה.

האמת שמדובר בהסדר טוב, הוא פורע אותנו באופן מלא וגם מביא אפסייד של מניות עם האג"ח להמרה.

270552

Active member
הצעת החברה אינה מדברת על מחיקת בעלי המניות הקימים.
ב 35 מליון $ ניתן יהיה לקנות 92% מהחברה אחרי שבעלי האגח יקבלו את מלוא חובם חזרה.
כמות המניות שתונפק מההמרה היא 35מליון * 3.6 שער דולר חלקי 0.3 ש"ח דהינו כ 420 מליון מניות בנוסף ל 36 מליון שקימות היום וישארו עם 8% מהחברה או יותר אם לא כולם ימירו (כנראה שכשלא יהיה כדאי). שווי החברה לאחר ההמרה מלאה יהיה לפי 0.3 ש"ח (456 מליון מניות) למניה 136 מליון שח.
צריך לשים לב שעד שתבוצע ההמרה (שכפופה לאשור משרד התקשורת במידה ותקנה שעור אחזקה מעל שיעור האחזקה של בעלי השליטה הנוכחים) בעלי המניות הקימים יהיו בעלי החברה.
היתרון של ההצעה שכנראה ניתן לעשות אותה ללא אשור בית משפט או באשור מהיר של בית משפט אם תהיה הסכמה של בעלי האגח (בתקוה שלא יריבו על חלקם בקבלת ההאגח להמרה בהנחה שההנפקה לא תצליח)

ben510

New member
הצעת החברה אינה מדברת על מחיקת בעלי המניות הקימים.
ב 35 מליון $ ניתן יהיה לקנות 92% מהחברה אחרי שבעלי האגח יקבלו את מלוא חובם חזרה.
כמות המניות שתונפק מההמרה היא 35מליון * 3.6 שער דולר חלקי 0.3 ש"ח דהינו כ 420 מליון מניות בנוסף ל 36 מליון שקימות היום וישארו עם 8% מהחברה או יותר אם לא כולם ימירו (כנראה שכשלא יהיה כדאי). שווי החברה לאחר ההמרה מלאה יהיה לפי 0.3 ש"ח (456 מליון מניות) למניה 136 מליון שח.
צריך לשים לב שעד שתבוצע ההמרה (שכפופה לאשור משרד התקשורת במידה ותקנה שעור אחזקה מעל שיעור האחזקה של בעלי השליטה הנוכחים) בעלי המניות הקימים יהיו בעלי החברה.
היתרון של ההצעה שכנראה ניתן לעשות אותה ללא אשור בית משפט או באשור מהיר של בית משפט אם תהיה הסכמה של בעלי האגח (בתקוה שלא יריבו על חלקם בקבלת ההאגח להמרה בהנחה שההנפקה לא תצליח)
האג"ח להמרה יונפקו למשקיעים חדשים כך שבעלי האג"ח הקיימים יקבלו רק את כספם. הייתי מצפה לעל הפחות שהאג"ח להמרה החדשים יוצעו קודם לבעלי האג"ח הקיימים או לחילופין להקצות אופציות לבעלי האג"ח הקיימים כך שלאחר ההמרה במחיר נמוך יחזיקו גם בחברה

Reem88

Well-known member

הצעת הסדר חברה מעודכנת​

מה השינוי?

למעלה