אתה מערבב בין מקרים שונים ולא קשורים.אני מתיחס רק להצעת החברה הקודמת שבה ציינה שהאגח להמרה יומר לפי שער מניה של 30 אג. ןמזה מניח שכמות המניות שתונפק תמורת אותם 20 מליון $ תהיה הרבה יותר גבוהה. מקוה שאתה צודק כי גם מחזיק במניה שטסה היום.
1. יחד עם הקיטון במזומן, החוב לאגחים יירד מ 390M$ ל 134M$. ירידה של 66%. המשמעות: קיטון משמעותי בהוצאות המימון.שימו לב כי המניה של חלל טסה בימים האחרונים:
מאחורי הזינוק בחלל תקשורת: מה החזיר ערך למניה שנחשבה אבודה?
שתי הערות:
1. לא הייתי פוסל תסריט לפיו בעוד שנתיים למשל החברה תפעל כדי למחזר את החוב ולפרוס אותו לטווח ארוך יותר, כי אין בעצם סיבה להיות חברה של נכס מניב ללא מינוף בכלל.
2. ישנה הדוגמה הקלאסית של טבע. בשנים אלה התזרים מיועד כדי לצמצם חוב, ובהמשך, אולי אולי מ 2027, החברה תחזור לחלק דיבידנד. בינתיים המניה עלתה פי 3 מהשפל.
ההנפקה היא חלק מההסדר. לא משהו חדש.מתכוננים להנפקת 2 סדרות חדשות: יט, כ , אשר תפרענה את 3 הסדרות הישנות
חלל תקשורת- בוחנת הנפקה לציבור של אג"ח סדרה יט ו-כ, טיוטת שטר נאמנות,תמורת פרעון אג"ח טז,יז ויח הקיימות של החברה | מאיה - אתר הבורסה
נכון. פשוט מתקדמים עם הפרוצדורה.ההנפקה היא חלק מההסדר. לא משהו חדש.
הכסף הגדול במניה, אך זה מתאים לאוהבי סיכון.נכון. פשוט מתקדמים עם הפרוצדורה.
אני אגב לגמרי מעוניין להשתתף בהנפקה, בהנחת קופון של חד ספרתי גבוה.
נכון, לא נעשה פה בוננזה כפי שעשינו כשהאגחים היו אגחי זבל, וגם לא כמוך בעל המניות לאחרונה, אך כהשקעה בסיכון לא גבוה זה נראה כמו נייר שנחמד שיהיה בתיק.
אין פה דרמות. אותך הוא אולי ישעמם מדי. סתם אגח חביב ותו לא.
הנה מצגת בשביל לשכנע אותךאני אגב לגמרי מעוניין להשתתף בהנפקה, בהנחת קופון של חד ספרתי גבוה.
יש שגיאה שהבהילה אותי, בעמ' 10.הנה מצגת בשביל לשכנע אותך
מצגת לשוק ההון-ספטמבר 2025
![]()
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.