הפסטיבל התחיל

הו.../images/Emo163.gif

בוא נטען ביחד שרוני סופרסטאר כונפה.

נתחיל בעובדה

שהוא פשוט לא שר יפה? אני מניח שיש לו כישרון כלשהו לכתיבה ואני אוהב לשמוע לעתים חלק משיריו. אבל באופן כללי, הסגנון שלו טיפה פלצני ונדוש. מכל מקום, עניין של טעם. מה אכפת לך אם יורדים על אביב גפן? מה, את גרופית בת 14?

../images/Emo60.gif מסכימה בקטע של מה אכפת לך

אני אשמח אם אנשים לא יאהבו את המוזיקה שאני אוהבת אבל אם אוהבים שיאהבו זה לא מוסיף ולא גורע.

חמדונה

New member
זה בגלל שהוא לא שר,

הוא כובש. יש לו המון כישרון לכתיבה ולחן. הוא לא פלצן, בכלל לא. נדוש, כן, גם החיים נדושים. לא, אני גרופית בת 15.

La Gamba

New member
קצת קטנוניים היום...?

כולכם. ונדטה, מה אתה מעדיף במקום?

Vendetta

New member
אני מעדיף

שנבטל את כל הפארסה הזו ואת "יום הזכרון לרבין". שתבינו, אפילו ביום השואה ויום הזיכרון לחללי צה"ל מוקדשים מקסימום יומיים לנושאים האלה. עם רבין יש לנו שבוע שלם שמוקדש לו. שבוע שלם לאיש אחד שמת. פשוט חולני.

La Gamba

New member
אני לא חושב שאתה מבין

עד כמה זה עיצב את החברה הישראלית, אם לא רבין עצמו, אז לפחות הרצח שלו הוא גורם די משמעותי בפני החברה הישראלית.

Vendetta

New member
אז מה?

אני בטוח שהאינתיפאדה עיצבה את החברה הישראלית הרבה יותר. אז נקדיש יום או שבוע בשנה במיוחד בשבילה? לא ישארו לנו ימי חולין אם נזכיר כל אירוע ש"עיצב את החברה הישראלית"...

Vendetta

New member
נודניקים

שזה יהיה האינתיפאדה הראשונה, לצורך העניין. או יותר טוב, אני מציע את התאריך 31 במאי 1962 כיום זיכרון - יום זיכרון לאדולף אייכמן שהוצא להורג בתאריך הזה. ללא ספק ההוצאה להורג שלו היתה מאורע חשוב מאוד בתולדות המדינה והעם היהודי, וההשפעה שלה על החברה הישראלית מגמדת את ההשפעה המזערית של רצח רבין. הגיע הזמן שנעמוד בצפירה לכבודו של אייכמן.

חמדונה

New member
אתה יכול לעשות לי טובה אישית?

אל תציע שאני אעמוד לכבוד אייכמן, אף פעם. הפעם היחידה שאני מוכנה לעמוד במשהו שקשור לאייכמן, זה לעמוד בצפירת יום השואה.

למעלה