הפסטיבל התחיל

Continuum

New member
את נראית לי קצת לחוצה

אני מציע לך לעמוד לכבוד אייכמן, זה ירגיע אותך קצת.

חמדונה

New member
אני מציעה לך

ולשאר חברי הפורום הנפלא הזה, להפסיק לגלוש לפסים אישיים, ולהתחיל לדון בנושא הפורום. לא ייתכן שלכל הודעה שאני אכתוב אתה תגיב לי משהו בקשר לאביב גפן המלך. תתפלא, אבל יש לי עוד תחומי עניין מלבדו. כמו כן, אני מציעה לך ולשאר חברי הפורום להתבגר. ולסיום, תהנו מהפורום הזה. אולי אני אחזור אליו עוד כמה שנים, כשיהיו בו אנשים ענייניים.

חמדונה

New member
כי אני כאן כדי לדון באקטואליה.

וקורה, הרבה הרבה הרבה יותר מדי פעמים, שמישהו כותב משהו ומישהו אחר עונה לו "אתה מפגר" או משהו כזה. תפסיקו עם פסים אישיים, בשביל זה יש אייסיקיו.

Continuum

New member
את התחלת..

אני דיברתי על אייכמן, ואת פתאום בירברת כל מני דברים בקשר לאביב גפן.

חמדונה

New member
תתבגר או משהו.

כל דבר אתה מעביר לפסים אישיים, או לחלוטין מוציא מההקשר. אתה בוחר לקרוא חלקים מההודעות, ולהתעלם מהחלקים שלא נוחים לך. אנחנו מדברים על אייכמן ואתה מודיע לי מה המצב הנפשי שלי, כאילו שמצבי הנפשי הוא עניינך. אז כתבתי לך לרדת מפסים אישיים ולהפסיק לסלף את דברי כל החברים בפורום (ראה החתימה שלך), ועל הדרך הכנסתי את מה שהייתי כותבת בהודעה אחרת. אני לא רואה את הבעיה בצמצום שתי הודעות להודעה אחת. בכל אופן, לענות לשאלתך למה אני פורשת, ממש לא נעים להיות בפורום הזה. ואין שום סיבה שאני אעשה משהו שאינו נעים לי. נ.ב מיציתי את הקטע של לשבת מול מחשב ולדבר עם אנשים על פוליטיקה. צריך לצאת ולעשות, חבר'ה, תתעוררו. צאו מהבועה שלכם, תפסיקו לחשוב שאם אתם שוטחים אינטרנט את כל משנתכם הפילוסופית אתם משנים משהו. מפריע לכם המצב בארץ? תפסיקו להתלונן, צאו לשנות אותו. אני יוצאת.

חמדונה

New member
מצד שני,

אולי יש משהו בכל זה, אולי לא סתם מזכירים את רבין, אולי לא סתם מזכירים רצח פוליטי, אולי לא סתם מדברים על השלום. ולא אולי, בטוח.

memlb

New member
זה שיר נורא יפה. מה גם שהמטרה

שלו הפוכה המטרה של הקניית "מורשת רבין"...

למעלה