הנחת עבודה שניה

barak001

New member
../images/Emo133.gif

אם אתה צריך השכמה, תגיד לי אני אעשה את זה לפני שאני הולך לישון

קמהדנו

New member
מצחיקול

אם אתה צריך התעוררות, אל תגיד לי כי זה לא משהו ש"צריך"

barak001

New member
אתה תמים...

יש פה שתי הנחות עבודה - 1. לאנשים בתפוז יש יותר מניק אחד 2. אנשים אוהבים לראות שהמורה שלהם מנצח בסקר ואני לא אוסיף

barak001

New member
אה...

אז זה בטח אתה שבזבז ניק אחד על "רק סקס היה לו בראש" :)

Vguru

New member
אתה פאבלוב של הרוחניים

רק אדם שבילה מספיק זמן בפורום מדיטציה יכול לפתח מומחיות שכזו: הקשר בין דרגת אי-ההארה של האדם ובין תגובתו לתוקפנות. אם אפתח יום אחד אשרם, אתה תהיה בו קצין המיון. ואם אתה תפתח יום אחד אשרם, מה יהיה התפקיד שלי? (מבקש מראש, לא משהו שמתחרז עם קצין מיון). ---------------------------- ממתין ל-JPG.

בארס

New member
בנאדם...

אני קצין מיון וזה אומר שאתה לא יכול לעבוד עלי, אני יודע בדיוק איזה תפקיד היית רוצה למלא באשרם שלי. אבל בוא נאמר שאם תתן לי גם את תפקיד מאמן הכושר הקרבי אני אתן לך לבחור בין אומן הקשירות לזה שעוקר לסניאסים את הציפורניים. JPG יותר מאוחר, הידיים שלי מלאות בגרגרי חול ים מהמודל הקודם כרגע ;)

בת דמות

New member
הראשונה השנה

להמשיך את הברכה. בארסי, אתה מהדהד עמוק ורחוק ויפה יפה .. הרבה תודה אוהבת

dharmax

New member
שיחקת אותה עם החמסות!

חחח :) שילוב מזרח-מזרח רחוק אתני כזה... האמת - הייתי תולה הדפס קטן של זה במשרד שלי... צבעים נחמדים... ברכות

בארס

New member
האמת היא

שהציור הזה הוא מודל של היקום...אתה בטוח שאתה רוצה לתלות השפעה שלילית כזו ממני אצלך במשרד, אח שלווו? סתם, סתם. תודה תדפיס תתלה.

dharmax

New member
->

תארתי לעצמי שאתה חושב שזה משהו מופרך כמו מודל של היקום או משהו כזה...;) ברכות

קמהדנו

New member
יותר דומה

לשדרה ההיא בהוליווד, היכן שכל הכוכבים והכוכבות מנציחים ידיהם בבטונאדה אם מגדילים את המנדלה פי מיליון, אפשר לראות חתימה של טום קרוז וגם של אלוהים

Vguru

New member
קצין וכבר לא ג'נטלמן.

מה פתאום לעקור ציפורניים לסניאסים?? אנחנו שוברים את העצורים שלנו אך ורק בדרכים פסיכולוגיות. ויש לנו את כל השיטות: החוקר הטוב והחוקר הרע, מנורה שמטילה אלומת אור אך מיטלטלת ימינה ושמאלה ומשאירה את העצור בחושך לחילופין, מנדלות פוטושופ, שירי נזיפה, וכמובן איך אפשר שלא לשכוח את המדיטציה הטרנסנדטלית (או איך שלא כותבים את זה), שכמו כל ילד מפגר וקצת חריג מעוררת בנו יחס אמביוולנטי: זה לא שאנחנו לא אוהבים אותו, זה פשוט שאיננו רוצים שיקראו לנו ולו באותו שם משפחה. חוץ מזה, יש אולי כמה סניאסים שאפשר לעקור להם איזו ציפורן, אבל לא לגעת בסניאניות. אחי, קלטת איזה ים כוסיות הצועדות בשמחה יש שם? הן חמודות בטירוף. ולגבי התפקיד שלי באשרם שלך, בו נגיד שאני מוכן לוותר על התפקיד שמתחרז עם קצין מיון, אם תתן לי את הרולס רוייסים. הולך לטאטא לי שביל. (שתיקה)

alissa

New member
אה סליחה ../images/Emo163.gif

אני בד"כ לא נוהגת להתערב במינויים, אבל עם כל הכבוד ויגי..עד הרולס רוייסים. חוץ מזה, אתה גורו וזה לא ישרת את התדמית של האשראם. לכן נשאיר את הרולס רוייסים לאנשי האדמין (אליסה למשל) ששילוב דרגתם הרוחנית עם המכוניות לא יעצבן אף אחד
. מזל שאני לא מוארת

למעלה