הנה שיחת בנות

RainbowL

New member
../images/Emo32.gif סוף כל סוףף משקפי שמש :)

קניתי משקפי שמש חדשים ואני פשוט מאוהבת בהם והם עליי עכשיו אפילו שאני במחשב והם כאלה שאני יכולה להסתכל על כולם ואף אחד לא רואה!! והם עלו רק 300 ואני גאה בהןןן
ונעלי בובה של רוקטדוג בצבע שלאף אחד אין ושתי חזיות יפות לאללה וגם מדדתי בגד ים וקניתי חולצה מגניבה בפוקס והחלפתי טבענאות והם צריכים להחזיר לי משהו אחר [מסובך] ועוד חצי שעה פעולת שכבה וממש לא אכפת לי שאני במחזור!

JuSt A GiRl 94

New member
../images/Emo32.gif אוף!

אוקיי, החלטתי. יום שישי אני אומר לה...אני מקווה שהיא לא ניחשה כבר לבד.

הממ.. סליחה..

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאנננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווונננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננננאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו כלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר^%%^^@^$^$^@#%!##!%#%^^#^$$^&$#@&# בןזונה בןזונה בןזונה בןזונה בןזונה בןזונה בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זונההההההההההה תמותתתתתתתתתתתתתתתת

../images/Emo32.gifסתם. אולי סוג של קיטור.

התחיל איתי אחד, די מזמן, ב-2 מסיבות שונות. בחור הזוי בכל קנה מידה, שהמילה "משונה" מתלבשת עליו היטב, כמעט כמו מכנסי הבר מצווה המחויטים בגזרה גבוהה והחולצה המכופתרת שהיטיב לשלב. בחור שנדמה, עפ"י התנהגותו וחיתוך דיבורו הביזאריים, כי נתקע אי שם בשנות ה-80, והוא מנופף לנו משם ומנהל איתנו שיחה תרבותית קוהרנטית כאילו ללא מודעות לשנים שחלפו. כמעט והזמין אותי לעלות אליו לשמוע איזה תקליט של מייקל ג'קסון, נו, הכושי עם הקליפ החדש של הזומבים. כה מצחיקה הייתה השיחה, כה בלתי קשורה בעליל לכל אירוע אחר שהתנהל כל אותה עת סביבנו [מסיבת רחוב בפעם הראשונה, מסיבת רגאיי בברזילי בשנייה], שנעניתי לכל הסיטואציה מהר מאוד, ועל אף שחברותיי לקחו אותי הצידה כל מס' דקות כדי לתהות האם אני מודעת לעובדה שכרגע נדבק לי משהו כעור במיוחד לרגל והאם אני לא רוצה לנער אותו משם, אפילו הגדלתי לעשות והחלפתי איתו טלפונים. "רק בשביל סמסים" הוא הדגיש, שעה שהוא מביא אותה בבוגי "רק סמסים". ואכן, כמעט כך היה [מלבד מס' שיחות בשעות ערב שדאגתי לסנן היטב], עד שנמאס לי והפסקתי להגיב. מכל מקום, מה רבה הייתה הפתעתי כשהשלמתי אתמול פערי עיתונים מהשבועות השחונים שחלפו עליי בצבא, ונתקלתי בתמונתו במוסף "עכבר דיזינגוף", בהפקת אופנה תחת הכותרת "3 דוגמניות ומשורר". משורר! חה! משורר! :p מחקר קליל על שמו העלה כי מדובר באחד מאותם תלאביבים שהמילה "משונה" רשומה בטאבו על שמם, והם מנהלים את חייהם בעצלתיים בין ערבי שירה, כתיבת מסות פילוסופיות על מסטיק בזוקה והשפעתו על השאיפות האסטרונומיות של הגיל הרך, בדרך כלל לעיתון "העיר", צילום סרטים קצרים וחסרי פואנטה, שעלילתם נסובה בעיקר סביב ישיבה על ספסל בשדרה והתבוננות נוכחה בפחיות דיאט קולה, והופעות מביכות במיוחד באירוויזיונים [בקיצור, חברים של רועי צ'יקי ארד, אם זה אומר לכן משהו. ובאמת עדיף שלא]. עוד הגדלתי לעשות וצפיתי באחד מאותם סרטים קצרים שהיה שותף לצילומם, ובו נתקלתי בטקס חיזור מצולם ומבוסס-על-סיפור-אמיתי שלו ושל אחד מחבריו, כאשר לפחות שלושת רבעי מהשורות בו יכולתי לצטט היטב מהזכרון, מילה במילה [כן כן, רק סמסים, ממש כך!], כמעט כולל ריקוד הבוגי. כה מגוחך היה העניין, כה משעשע, כה מטריד. כי בעצם...אלו בדיוק האנשים בשבילם היגרתי תל אביבה. בדיוק האנשים שנראו לי השילוב המושלם בין אינטיליגנציה גבוהה ותרבותיות-יתר ושטותניקיות מבורכת, ובדיוק אותם רציתי לפגוש, ובדיוק כמוהם רציתי להיות. ותראו מה זה...בסוף מתברר שהם סתם ילדי-כאפות-לשעבר, שכותבים לי שורות כמו "את רק טוראית באהבה ואני כבר רב סמל ראשון" ברצינות תהומית ועוד מתפלאים שאני מוצאת את זה משעשע. וזה קיטור, בחיי שזה קיטור. כי אם גם זה ממש לא מה שאני מחפשת... אז...אז בעצם מה כן?

Mooa-Numi

New member
משהו אמיתי יותר?

אני חושבת שמה שמחסיר פעימה בכל שירי האהבה הקטנים (באתי לכתוב הגדולים, אבל אין ספק שהקטנים הנחבאים שאתה בטוח שאתה היחיד שמצאת אותם מלבד המשורר, שווים ונוגעים הרבה יותר) הוא זה שהם נכתבו באמת. שמישהי אחרת עוררה את המילים המקסימות האלו, שהיו פשוט המילים היחידות שעלו בראש לאיזה בחור רגיש אחד כשהוא פגש מישהי אחרת. (וזה השירה בעצם. בלאקאאוט כזה של השפה שבה בני אדם נורמלים משתמשים, וכל מה שעולה לך בראש זה דימויים וקטעי מצב קטועים שגם אתה לא תמיד מבין) כמו המממ.. ובא לי לצטט. נראה לי אני עושה את זה בכל הודעה שלי לאחרונה אבל מילא. אי אפשר להשוות משפט אסקימו-לימוני כזה עם 'הדממה שבלב בין דפיקה לדפיקה, הדממה הזו היא שלך'. והבעיה אנה, שזה פשוט לא שם כשמחפשים. לילהטוב..

אני לא מחפשת אהבה...

אני מחפשת דרך חיים. הבחור הזה לא עניין אותי כשלעצמו, הוא עניין אותי בתור נציג של תרבות מסוימת שמאוד משכה אותי פעם. או לפחות שחשבתי שמאוד מושכת אותי. אני קצת אבודה, את מבינה?... יש לי החשש המסוים שהטירונות+קורס האלה קצת שייפו את האישיות שלי בקצוות, וגרמו לי להפוך לאדם מתחנחן יותר, חמדמד יותר, מעצבן יותר, שרק נחוש כל הזמן להיות אהוב ולרצות. אני לא קוראת יותר, אני לא מעשירה את עצמי, אני בקושי מכירה את עצמי, בעצם. ועכשיו גם כשנוסף הסיכוי הקלוש אך אפשרי הזה, שיציבו אותי בבסיס סגור?... מה, ככה הולכים להיראות החיים שלי מעכשיו? אני מפחדת מזה קצת. ודי מנסה למצוא את עצמי במקום אחר. אבל פתאום בכלל לא ברור לי לאן אני מנסה להגיע...

Miss Tika

New member
אנה'לה

בטח שאין לך זמן לקרוא, או להעשיר את עצמך, או... כל דבר אחר שלא קשור למסגרת הצבאית ודורש ממך זמן. את בקורס!! זה חלק מהקטע של קורס, שאין בו זמן. אני מניחה ששמת לב לזה כבר. נכון, הצבא משנה אותך, והפתח הזה לכל מיני אנשים שלא היית מדברת איתם בחיים לולא הצבא, הוא השינוי המהותי ביותר. ראית פתאום עוד כמה דברים מחוץ לבועה התל אביבית, זה פתח לך אופק חדש, ואין בזה שום רע (ואפילו ממש להיפך לדעתי). ובנוגע לזמן שלך לעצמך- גם אם תיהי בבסיס סגור, זה יחזור, אל דאגה. ברגע שתצאי ממסגרת של קורס שום דבר לא יהיה אינטנסיבי כמו עכשיו ותוכלי לנהל חיים פחות או יותר נורמאליים מהבחינה הזו.

Miss Tika

New member
חחח

ברור שהם ילדי כאפות!!! ולא רק לשעבר!!D: אני לא דואגת לך, את תמצאי משהו עם טיפה פחות פילצונים...:)

Mooa-Numi

New member
../images/Emo32.gifלמה אני לא הולכת לישון?

תהרגו אותי אם מחר לא אתעורר לצלם. היא רוצה להתפשט באור בלי להתבייש רוצה להגיד שהיא אוהבת במקום להיות קשוחה איתו רוצה לדעת לוותר בלי להלחם רוצה להיפטר מכאבי הבטן רוצה לשתוק כשאין לה מה להגיד ולא לשאול מה אומרים עליה בכל מקום ולהפסיק לקפוץ כשלא שמים אליה לב רוצה פחות לרצות יותר להתאהב והיא מספרת לי הכל והיא לא רואה אותי הכל היא מספרת לי הכל והיא לא רואה אותי והיא מספרת לי הכל והיא לא רואה אותי הכל היא מספרת לי הכל והיא לא רואה אותי היא רוצה לספר שהביא לא אוהבת את ניק קייב נמאס לה לדקלם סתם את השירים שהוא כותב רוצה לבקש סליחה מאימא על כל הצעקות ולהפסיק לבכות ולהפסיק לבכות והיא מספרת לי הכל... תמיד כשאני אומר את האמת אוטובוס עובר ברעש ומדברים ומדברים ומדברים ומדברים ומדברים... היא מספרת לי הכל... שרה שיר עצוב צוב צוב שרה שיר עצוב צוב צוב

../images/Emo32.gifנו באמתתתת ../images/Emo71.gif

חצי שעה לפני להודיע לי שאת לא באה?! גם שיגעתי את ההורים וגם רבתי איתם גם עיצבנתי את חברה שלי והרגשתי נדחפת ואז ככה עשר דקות לפני להגיד לי "שמעי,אני לא באה" לא מרשים לך עלק!!עכשיו הם נזכרו!? זה היה ר=ק בגלל שאת ישנה,שומעים בקול שלך! אוף איזה חוסר אחריות מעצבןן!!||: סעמק אני אלך לי עכשיו עם אמא לקניון אבא ואחשלי לא בבית ונלך לא הלכנו מזמן אנשים מעצבנים

Shusho

New member
חח וואי אם את מתעצבנת על חצי שעה לפני

נראה לי אותי היית שונאת
אתמול שעההההההההה עד ששכנעתי את עידן לבוא לאיזה שעתיים ובסוף חמש דקות לפני שהוא יצא הודעתי לו בחגיגיות שאם הוא בא אני לא לומדת להיסטוריה ושנתראה ביום שישי.

למעלה