הנה שיחת בנות

josie1986

New member
וואי, אחותי, גם "במחנה" עושים טירונות בבה"ד?

איזה דבש!!!

DIE kvar

New member
בעקרון זה גם תאריך של חמ"ן

אבל זה תאריך שעתיד להשתנות בגלל הבגרות מועד ב' במתמטיקה.

LimiMimi

New member
../images/Emo32.gif מכירות,

כשאתן מרגישות שאתן נכנסות למקום רע? כאילו, שאתן מרגישות שאם עוד קצת תעשו את זה.. זה יתחיל להסתבך ויהיה לזה סוף רע אבל אתן בכל זאת מתעקשות? אוף. למה נו ;[ ודפנה אם את קוראת את זה אז רק שתדעי שהתאהבתי בך!

e l u l a

New member
אני שם../images/Emo153.gif

דבר אחד בטוח שהוא רע, ולדבר השני יש גם צדדים טובים אז קשה לוותר עליו:|[אבל כן, גם זה הולך להתפוצץ בקרוב.]

Bitch47Percents

New member
בובה ../images/Emo13.gif

זה מוכר נורא. וזה לא כיף בכלל. תנסי להרפות.. אפילו שזה נורא קשה. [ותבדקי מסר וזה]

©big smile©

New member
../images/Emo32.gifוואי.. כתבתי במשך שעה וחצי.

וכתבתי את כל מה שהיה לי על הלב. והפעם היא תקרא את זה, ולא משנה לי מה יהיה אח"כ, אני את המטרה שלי השגתי [בתקווה שהיא לא עד כדי כך רעה, והיא כן תקרא]. היה לי יום ממש קשה היום, באמת שהרבה זמן לא עברתי כ"כ הרבה. יום כואב כזה.. לא רוצה יותר כאלה. אני מתגברת על משהו מצד אחד, כמובן שלא לגמרי, אבל לפחות משתדלת. ואז משהו אחר, וכן, אני גורם מאד גדול בזה, אבל לא היתה לי ברירה. כאילו, האושר לא יכול להיות עד הסוף. אבל בסדר, אני מתעודדת, אני לא אכניס את עצמי לזה עוד. אפילו לא בכיתי כשכתבתי את המכתב, נראה לי שפשוט לא נשארו לי דמעות. אני עושה לי קצת חופש עד ה1.6. מצד אחד, אני מתה שיעבור הזמן, ומצד שני.. אני צריכה להרגע מכל מה שקרה כאן בשבוע האחרון. אז... מגיע לי לנוח. ואני צריכה לחייך. אני מקווה שיהיה בסדר בקרוב. לפחות תקווה יש. [ואני לא יודעת מה לעשות עם יותם מחר. אני חייבת לדבר, אבל מצד שני אני לא יודעת אם זה במקום. טוב, נראה אם הוא יתקשר בכלל] חח וואי, אני חייבת ללכת לישון. יש לי מחר חזרות ב9 בבוקר :|.

EROTOMANIA

New member
../images/Emo32.gifמישהי מכירה??../images/Emo94.gif

נכון יש קליפות תפוזים בסוכר.. או משהו כזה? היו מכינים את זה בחג כלשהו, נדמה לי שזה שבועות, בסיר גדול והיה יוצא מדהים וטעים למישהי יש מתכון????

../images/Emo32.gif אעעעע דם!

נחתכתי בגילוח ברגל
[טוב, לפחות הפעם לא נחתכתי בבית שחי, את זה עברתי בשלום!]

EVE Lights

New member
חח ג'וין דה קלאב

מדי שבועיים גם לי זה קורה. שימי פלסטר ותיזהרי פעם הבאה

Small talk

New member
../images/Emo32.gif אמאלה איזה סיוט היה לי

חלמתי שאנחנו נוסעים לטיול בשדרות, ובאמצע ההורים נוסעים בחזרה הבייתה ואני לא יכולה לבוא איתם כי אז זה יהיה ברור מידי שיש אנשים באוטו (הגיון של חלום) אז הם מורידים אותי באמצע ואני מתחיל לחזור חזרה לבית שהייתי בו (ששאר המשפחה שלי שפ) ובדרך נופל קסאם ואני רואה ולא מצליחה לברוח והוא נופל מטר ממני ואז אני חוזרת לבית בשדרות ודודה שלי מתקשר עליי שבת דודה שלי, אישתו של בן דוד שלי, חברה של בן דוד (אחר) ודודה שלי היו איפשהו ומחבל הרג שלוש מהן (לא יודע מי נשארה בחיים)... התעוררתי עם דמעות בעיינים.

למעלה