אני משתגעת מהדבר המדהים הזה ג'ני מישנן בנות
T Tin Doll New member 22/5/07 #27 שיין מגניבה ברמות. גם אותה אני אוהבת אבל את ג'ני יותר. הייתי עושה אותה כ"כ...
M mishmishonet New member 22/5/07 #28 ברור שאת מעדיפה את שיין כולן מעדיפות את שיין, כי בנות זה בנות זה בנות וזה לא משנה אם הן לסביות או לא הן תמיד יבחרו את מי שישים עליהן זין וישבור להן ת'לב.
ברור שאת מעדיפה את שיין כולן מעדיפות את שיין, כי בנות זה בנות זה בנות וזה לא משנה אם הן לסביות או לא הן תמיד יבחרו את מי שישים עליהן זין וישבור להן ת'לב.
ר רייל New member 23/5/07 #48 היא נורא קשה בעונה 2, מבחינה מנטלית, וזה מתבטא נורא גם מבחינת הפיזיות. היא חוזרת נורא חזקה בעונה 3 והיא פשוט נהיית הכי סקסית ביקום. שחקנית מעולה, המיה קרישנר הזו.
היא נורא קשה בעונה 2, מבחינה מנטלית, וזה מתבטא נורא גם מבחינת הפיזיות. היא חוזרת נורא חזקה בעונה 3 והיא פשוט נהיית הכי סקסית ביקום. שחקנית מעולה, המיה קרישנר הזו.
T The Bitter End New member 24/5/07 #67 כן לגמרי. אני חושבת ששיין היא הקצנה של חלק רדום משהו בג'ני, וג'ני הקצנה של משהו רדום אצל שיין. אבל זו רק אני.
כן לגמרי. אני חושבת ששיין היא הקצנה של חלק רדום משהו בג'ני, וג'ני הקצנה של משהו רדום אצל שיין. אבל זו רק אני.
L Lost Lullaby New member 23/5/07 #62 אז אני היחידה שלא הייתה נוגעת בה?:X יש לה משהו נורא... מרתיע? בפנים. לא יודעת, לא אוהבת:X
T Tin Doll New member 23/5/07 #63 בטלויזיה היא הרבה יותר יפה.. בתמונות אי אפשר לראות את מיה האמיתית, את ההתנהגות שלה ואת המלאכיות שיש בה היא משחקת מעולה וממש מרגשת..
בטלויזיה היא הרבה יותר יפה.. בתמונות אי אפשר לראות את מיה האמיתית, את ההתנהגות שלה ואת המלאכיות שיש בה היא משחקת מעולה וממש מרגשת..
O Oo The Gush Oo New member 22/5/07 #29 ../images/Emo32.gifשלושה שבועות וחצי ללא עישון!!!11../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif דברו אליי עכשיו, ניראה אתכם!!
../images/Emo32.gifשלושה שבועות וחצי ללא עישון!!!11../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif דברו אליי עכשיו, ניראה אתכם!!