הנה שיחת בנות

luei1

New member
הנה שיחת בנות

בטעות או שלא.... זה הגיע אליי למייל! הפתיע, ריגש ודיגדג לי את יצר הרכישה

tamarosh

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo26.gif לחיילות! או למישהו שמבין בצה"ל

בגיוסים וכאלו אנערף 16 ביולי גיוס למה זה??

Shusho

New member
לכלום!!!

בתאריך הזה אני מגוייסת לכלווווווווווווווווווווווווום הצבא מת עליה אה :). סתם, זה באמת כלל"צ או משהו כזה, אנערף. לא מיועדת לכלום

tamarosh

New member
איך זה הגיוני סתם הקדימו לה?!

לא מקדימים בד"כ אם התקבלת לאנשהו?

הקדימו לה מאוקטובר?

אם כן גם לי, פשוט העבירו מכל"צ לכל"צ ושמעתי על עוד כמה כאלה וכן זה גורם לחשוב שאולי מייעדים אותנו למשהו ספציפי בגיוס הזה אבל זה צה"ל ואי אפשר לדעת גם ככה אני כבר הרמתי ידיים בלנסות להבין אותם מה שיהיה יהיה :]

Shusho

New member
נו מתכננים מלחמה ורוצים שיהיו חיילים

בזמן ולא להתחיל גיוסים באוקטובר שיהיה מאוחר. זה נשמע נוראאא הגיוני.

tamarosh

New member
אה ועוד משהו לא קשור! שירע!../images/Emo105.gif

פתאום ירד לי האסימון התקבלת לגל"צ? זה יהיה גדול את תעברי טירונות בבה"ד החינוך איתי :]

FELIX inc

New member
תמרי!!../images/Emo105.gif

בשערי אברהם??? תהיי המ"כית שלי?!?
יואו איזה כיף לייייייי.
!

tamarosh

New member
חחחח כן!!!

לא אני לא אהיה המכ"ית שלך נשמה אבל אני אקבל אותך בבקו"ם ואסע איתך לבסיס ויהיה לי את החיילים שלי [קורס הו"ד כבוד!] אבל אני אעזור לך ואוציא אותך מהשוֹק ותראי אותי משחקת אותה קשוחה :] יהיה כיף!!

]]:

אין סיכוי שגם שנה הבאה תהיי שם, אה? את לא בטעות מתכוונת לחתום קצונה או סתם בע או אנערף איך זה הולך? זה היה יכול להיות מבדר אם היית המפקדת שלי

אכן [:

חח היית מאמינה שאשכרה זה התפקיד שהכ ירציתי בצה"K אבל אני מעדיפה להיות מפק"צית.. את מש"קית.. נכון? חחח למרות שיש לי ירפ"א ב' עוד שבוע וחצי ואולי אני בטעות אמצא את עצמי בקורס טיס
סתם הכי לא... אני אחתום ויתור אם אני אגיע לגיבוש.

tamarosh

New member
אכן כן אני מש"קית גאה

שעם הזמן הפכה למפקדת בבה"ד...שזה סוג של מפקצית :]

tamarosh

New member
דיסטנס אני לא "דופקת"

אני "שומרת" על דיסטנס
סתם זה פשוט לא יראה טוב אם נשב יחד בשק"ם... אבל סביר להניח שאת תזהי אותי ואני בהחלט אעביר לך את הזמן בכיף. כשאוכל :]

FELIX inc

New member
אוי אוי, מי תופסת פה תחת?../images/Emo6.gif

אל תדאגי, לא אבוא ואדרוש ממך ללוות אותי אפילו לשירותים :) אבל עוד פרצוף מוכר בהחלט לא יזיק לי. איזו טירונות זאת? כמה זמן היא תמשך? ואיפה שערי אברהם נמצאים?

למעלה