הנה שיחת בנות

tamarosh

New member
חחח שתקי צעירונת

ת'אמת שאין לי מושג איזה טירונות עושים לכם...אני מניחה 02. אבל מקלים עליכם לאללה... אם אנחנו מטרטרים את שלנו בשבועיים וחצי טירונות ואח"כ קורס שלם של 3 חודשים עם דיסטנס מטורף...אצלכם זה די שכונה. זה כולה שבועיים וחצי וזה די בדיחה. שערי אברהם זה ליד צומת מסמיה סביבת יבנה וכדומה...סוף כביש 6 דרום. חצי שעה מהבית שלי נגיד בכביש 6 שזה שיא הבדיחה. באוטובוס זה קצת יותר...

FELIX inc

New member
אוף, אני שונאת את זה

שאנשים חושבים שאם נלך לגלי צהל כל חיינו יהיו שרוגים בשושנים. אז לא! גם לי מחכים חודשיים וחצי של קורס מטורף מ-8 עד 8 כמעט בלי הפסקות, של למידה ללא הפסקה ועמידה במבחנים. אז זה בדרום, איזה אסון יהיה כל כך חם! ויערבבו אותנו? זאת אומרת, בנות של גלי צהל יהיו עם הודיסיטיות (אנערף) או בנפרד?

זה לא בדרום, זה ליד היער של המחנ"ק

[חרובית, איפה שהיה המחנה שלנו שנה שעברה שבאת להגיד לי שלום כפרעליךך :]]]

FELIX inc

New member
אההה זה ליד אשדוד

מה יותר דרום מזה יא מעפנה

Miss Tika

New member
חח בואי בואי

לשיזפון נראה אותך עלק "מה יותר דרום מזה" D:

Mooa-Numi

New member
באר שבע!

האמת שאם תקפלו את המפה של המדינה אז אחד הקיבוצים פה באיזור יהיה בדיוק על הקו של הקפל. יש עולם שלם מתחת למדבר! או בעצם המדבר.. ובכלל באר שבע היא לא כזה מדבר. קיצר, עד שלא מתגייסים או גרים במקום שהוא רחוק מהבית ומשתמשים לעיתים קרובות בתחבורה ציבורית, באמת שלא מכירים את הארץ.. עד השנה הייתי בטוחה שחולון וראשון זה די בדרום. בכלל לא ידעתי שזה חלק ממדינת ת"א, שגבעתיים היא שכונה מול ארלוזורוב וכאלה..

Ne§t£A Gi®L

New member
זה מצחיק../images/Emo108.gif

שכל מי שבתנועות נוער בטוח ב100% שראשון זה בדרום

moruush

New member
לא נכון../images/Emo7.gif../images/Emo100.gif

אל תכלילי. אני יודעת שזה קרוב לחולון/בת-ים/נס ציונה.
זה דרומה ממני אבל זה בעיקרון במרכז, NOP?

moruush

New member
גם המחנ"ק שלי היה בחרובית../images/Emo100.gif

בשנה שעברה, בגלל המלחמה בצפון הוא הועבר לשם. באיזה הנהגה את?

זה לא כ"כ דרום...

בתור אחת שנמצאת דיי קרוב לשערי אברהם 3 פעמים בשבוע, נורא קר בלילות, תהי מוכנה לזה.

קר בלילות,

כאילו, אני מאלו שתמיד קר להן, אבל באמת שאפשר להסתובב שם עם גופייה ארוכה.

tamarosh

New member
קודם כל בהצלחה בקורס

ודבר שני לא לא מערבבים בינכם בטירונות...כל אחד בנפרד למרות שנראה לי שגם "במחנה" מתגייסים איתכם ואז אולי תהיו יחד..או להקות צבאיות

tamarosh

New member
אין לי מושג עדיין לא יודעים את זה

סביר להניח שישלפו כמה בנות יום לפני...כראוי לבה"ד החינוך והנוער שמכשיר אחלה מפקדים
יהיה לך טוב! מה את דואגת ואם יהיו לך טענות יש לך אותי שם

FELIX inc

New member
אין לי טענות בוב ../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif

פשוט תהיתי מאיזה חיל יהיו המפקדות שלנו.. הרי לא מגלי צה"ל, אז מאיפה?..

tamarosh

New member
אה! או מכ"יות...יענו שעשו קורס מכי"ם של מג"ל

[זה לא אומר לך הרבה] או מחינוך

למעלה