הלילה ב-3:00 - win or go home

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני רוצה לחסוך ללברון את הנאום אחרי ההדחה

מישהו ניסח את זה לפניו כבר מזמן. תגידו לי שאלה לא המילים הכי מתאימות לסיטואציה הזאת
http://www.youtube.com/watch?v=VtwbMs_9WYk&feature=related

go lakers go

New member
זה אומר שלפחות עוד שנתיים אין לו טבעת

אני דווקא הבנתי שהוא בדרך ל...... שיקגו קבל

OrEl74

Well-known member
מנהל
קיבלתי בברכה

אי אפשר להתעלם מזה שהוא שחקן מעולה. אמנם הוא קצת אוברייטד וכמו שראינו הוא גם לא בדיוק פרסומת למנהיגות אבל איזה קבוצה לא תרצה אותו?

go lakers go

New member
חובת ההוכחה עליו !

אף אחד לא אומר שהוא לא עילוי,וברור שכל קבוצה בליגה תרצה אותו אבל... עובדתית עד היום הוא לא מביא קבלות בפלייאוף! הוא יכול להמשיך לעשות עונות סדירות ענקיות,אבל מה זה שווה שהוא נחנק בפלייאוף? שנה שעברה הוא עף בגמר מזרח,והשנה בחצי גמר... וכל מעבר שלו כרגע שלא ב S&T לליייקרס,משמע לפחות עוד שתי עונות ללא טבעת. נו יעבור לשיקגו/ניקס/מיאמי...עד שיבנו סביבו שחקנים משלימים לטבעת זה לפחות עוד 2 עונות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא בטוח שאתה צודק

בניקס כנראה שכן (אלה אם הם יחתימו גם את בוש) אבל בקבוצה כמו שיקאגו הוא יכול לזכות באליפות מידית (אם הוא לא יהרוס אותה
) בכל מקרה, פתחתי שירשור סנושא אז נמשיך לדבר על זה שם כי פה גם ככה עמוס מידי.

the mnm factor

New member
המשחק של הקאבס בדקה האחרונה כל כך סמלי

דקה וחצי לסיום, 9 נקודות הפרש לבוסטון, ממש לאו דווקא גמור, אבל ברגע שלברון מאבד את הכדור (במסירה מאוד לא אופיינית) ולא מראה שום הבזק של חיוניות או אמון הקאבס נכבים לחלוטין ובדקה לסיום פשוט מוותרים על המשחק באופן ברור. וזה סותם את הגולל על הקאבס ושולח את לברון לחשוב, הרבה הרבה לחשוב. כמו שאני רואה את זה, לברון מעולם לא האמין בחברים שלצידו, ולכן כל שחקן שהובא לידו, לא משנה כמה מוכשר, מיד נהפך לידו לילד חסר אונים. זו הסיבה שהוא לעולם לא יוכל לקחת איתם אליפות, וזו הסיבה המרכזית לכך שלברון ג'יימס הוא לא מנהיג. ובשלב הזה, כשהוא בן 25, כבר לא ילדון, לדעתי אפשר להסיר אותו, אפילו אם רק לעת עתה, מהמירוץ של הגדולים באמת, וזאת עד להודעה חדשה. לטעמי הצעד הראשון שלו להחזרת האמון בו כמנהיג יהיה להישאר בקאבס. נראה מה יהיה. מה שכן, הולך להיות לנו גמר מזרח שהוא גמר NBA לכל דבר. יהיה מאוד מעניין.

somone141

New member
נו ואן גנדי, איפה האליפות לקליבלנד?? ?

לברון השחקן הטוב בעולם? כל העונה הוא חופר על זה במשחקים, גם של הלייקרס, בכוונה כדי לעקוץ. גם בעונה שעברה הוא, גם בארקלי וליצנים אחרים למינהם הלכו עם קליבלנד באופן חד צדדי כאילו שמדובר באלופה,בקבוצה שזכתה באליפויות ועשתה משהו בחיים שלה. מעצבן אותי שאנשים קובעים דעות מטומטמות ולא הגיוניות בעליל. מי ייקח אותך ברצינות בהימור הבא ואן גנדי? טיפש.

go lakers go

New member
די נו.כולם הימרו על קליבלנד

כולל כל סוכנויות ההימורים. אף אחד לא שיער שלברון יעשה במכנסיים אחרי עונה כזו.

somone141

New member
אז לכולם אין מושג

מי שהימר על קליבלנד אין לו מושג בכדורסל. זו קבוצה של עונה רגילה, אין לה אופי של אלופה, בטח לא צוות (כולל השחקן הראשי). מי שלא היה חכם מספיק כדי להבין זאת, פשוט לא מבין כדורסל.

go lakers go

New member
להזכיר לך את כל ההימורים שלך שלא צלחו?

עזוב נו...תחגוג כמו כולנו ודי להיות זחוח. אם כל הליינים וסוכניות ההימורים הלכו עליהם,זה לא היה סתם. בדיעבד כולנו חכמים.

somone141

New member
לחגוג? רציתי אותם בגמר!

אני לא מאותם חכמים בדיעבד, כי מלכתחילה הימרתי נגדם.

ThEgReEnKiNg

New member
גם אמרת שממפיס יהיו בפליאוף

וסאן אנטוניו הקבוצה הכי מסוכנת במערב אז אמרת...

somone141

New member
בהימור הכי גדול צדקתי ../images/Emo3.gif

כשכולם הלכו ההפך. אגב, ממפיס לא היו רחוקים מהפלייאוף ובכל מקרה צדקתי שהחזקתי מהם. אף אחד לא ציפה להם עונה כזו, ורבים גם לא נתנו סיכוי לספרס מול דאלאס.. ואתה עם דנבר?? אמרת שהם יהיו בגמר המערב.. אז אמרת..

ThEgReEnKiNg

New member
נכון אבל אני לא שחצן נפוח כמוך.

ואני לא רץ ומנופף בכל הימור נכון שלי כמוך. דבר איתי ביוני שבוסטון יגרמו לך לבכות שוב. עד אז , אני לא מגיב יותר.

Puskas

New member
לברון הכי טוב בעולם

ואני חושב שיש לקאבס חומר לאליפות אבל הסלטיקס פשוט היו טובים מדי..הרעב חזר להם אחרי עונה שעברה שהיתה אסון ואחרי העונה הסדירה השנה שהיתה חלשה מאוד,הם רצו להוכיח שעוד יש להם מה לתת והם הוכיחו..בכושר שהם הביאו לסדרה הזו אף אחד בליגה לא יכול לעצור אותם.. בסדר אני לפחות מקווה שג'יימס לא יהיה קקר וישאר בקאבס לעוד 3 שנים לפחות וכמו ג'ורדן יתחיל עם קבוצה זבל ויעשה אותם גדולים.. במהלך העונות הללו ג'יימיסון ושאק יעופו והקבוצה תיהיה יותר צעירה.

למעלה