הלילה ב-3:00 - win or go home

אשתקד

New member
עד פה

הנה הדוגמא וההסבר מה חשיבות הליגה הסדירה. כמו גם חשיבות הכותרות וחשיבות הפרשנים למינהם. והחשיבות של יתרון הבייתיות הוא גם אובר אסטימייטט. כדורסל מנצחים על הפרקט! כדורסל זה משחק קבוצתי! לא באמצעות מילים או כותרות. וכוכבים או מגהסטארים זה טוב לעונה ולכותרות עיתונים. במאני טיים צריך קבוצה ובעיקר צריך מאמן. אולי זה הזמן ללברון וגם לאוהדיו ללמוד להיות מעט יותר צנועים. בסופו של דבר האנשים שניצחו את הסדרה הזו הם אלה שנלחמים. ומי שהכפיש את פירס ואת ראשיד חייב להם התנצלות. נ.ב מוזמנים להעיף מבט בהימור שלי לפניי תחילת המשחק ובמחצית.

Executioner

New member
נגמר ובוסטון ניצחו

ואני מרוצה כי נקבל בוסטון נגד אורלנדו בגמר המזרח. אני בתור אוהד לוס אנג'לס אשמח אם הגמר יהיה בוסטון-לוס אנג'לס. הפעם עם ביינום שלדעתי, אם בריא, לבוסטון לא תהיה תשובה בשבילו כי הוא קולע מעל כל מי שנמוך ממנו.

Orenseg

New member
ובתור אוהד הכדורסל היפה

אני רוצה גמר של מג'יק-סאנס, לא את מכונת הרייטינג של סטרן.

go lakers go

New member
אין שום מכונת רייטינג

סטרן הוא אסון מהמון בחינות,אבל חלאס עם כל תיאוריית הקונספירציה הזו. כבר שנתיים חופרים לנו על גמר קובי-לברון,גמר שיהיה הכי נצפה בתולדות הליגה,מכונת כסף וכדומה,והנה עובדה שנתיים לברון וחבורתו לא בגמר. ו...וואלה אתה רוצה שפיניקס תהיה בגמר בגלל כדורסל יפה?לא בגלל שאתה אוהד שלה ומעריץ של סטיבי?מעניין פיניקס משחקת יפה,ללא ספק.לייקרס משחקת הרבה יותר יפה. ואחרי כל זה , מאחל לך ולפיניקס המון הצלחה בגמר מערב.אתה והם תצטרכו הרבה מזה בכדי לעבור את הלייקרס.

Orenseg

New member
לייקרס-סלטיקס זו מכונת רייטינג

בגלל היריבות, בגלל ההיסטוריה, בגלל גמר 2008. ברור שהוא יעדיף גמר של סלטיקס-לייקרס על מג'יק-סאנס. אני לא טוען שסטרן ינסה להטות את התוצאה אבל אין ספק בכלל איזו סדרה תהיה רווחית יותר.

Executioner

New member
אתה לא בסדר

אל תסתיר את העובדה שאתה אוהד פיניקס מאחורי כדורסל יפה. בלי שום קשר לזה, למה גמר של לייקרס-בוסטון הוא לא כדורסל יפה?

Orenseg

New member
מעולם לא הסתרתי את זה

ועדיין אני חושב שהסאנס משחקים יפה יותר מהסנובים מהוליווד ושהמג'יק משחקים יפה יותר מהסלטיקס. זכותי.

Executioner

New member
נכון מאוד, זו זכותך.

כשאני חושב על גמר בין פיניקס לאורלנדו אני חושב על תחרותשלשות, כל אחד ומה שהוא חושב.

go lakers go

New member
מבחינתי אם לא הלייקרס אז רק פיניקס מהמערב

אומנם ירדתי כאן המון על ההגנה של נאש,ובצדק,אבל באמת מגיע לו אחרי כל הקריירה שלו... פיניקס תמיד הייתה הקבוצה מספר שתיים שלי בליגה אחרי הלייקרס,ולכן אני שמח שהם בגמר מולנו. אם תהיה סנסציה ופיניקס תעבור את הלייקרס אני בוודאות יהיה בעדה בגמר מול בוסטון,אם זה יהיה מול אורלנדו אני אהיה בבעיה כי אני ממש מסמפט את כל החבורה שם ובעיקר את הווארד שהוא ספורטאי למופת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מותר לקלל פה?

סססאמק!!! איך הולכים לישון עכשיו? אני מת מעייפות והמשחק הזה פוצץ אותי באנרגיות! מי יכול להרדם עכשיו??? חברים, תודה רבה! היה ממש ממש כיף להעביר איתכם את המשחק, נורא נהנתי גם מהמשחק וגם מהאווירה שהיתה פה במהלכו

ThEgReEnKiNg

New member
כן , שונא שזה קורה לי.

עוד חצי שעה אתה תראה הולכים לישון כמו תינוקות. האנדרלין ירד.

DDN

New member
אני נהניתי!

זו פעם ראשונה שאני רואה העונה משחק בלילה, יחד עם הפורום. לא היה לי בתכנון, קמתי, רציתי לראות מה קורה, ראיתי את ההתלהבות פה בפורום (וד.א, תענוג לקרוא אתכם מפרשים את המשחק תוך כדי צפייה), אז בדקתי, גיליתי שיש לי ESPN ונשארתי ער לראות את המשחק. היה כיף, והיה כיף לקרוא.

DaboR zx6R

New member
צארלס בארקלי אמר לפני הסדרה

הוא שם את כל הבתים שלו כל המכוניות שלו כל הרכוש והכסף שקליבלנד תנצח את הסדרה
באמת כל הכבוד לבוסטון ואני מקווה שילכו עד הסוף יופי של קבוצה הביחד שלהם ניצח ואני יצאתי אהבל מודה אמרתי קליבלנד או סוויפ או ב5 ולפחות שלברון יבוא לניו יורק שיהיה לי קל"ב

Molchansky

New member
פתאום הפרשנים

אומרים שם שלברון צריך ללמוד מקובי... פתאום הוא כבר לא מלך. אלא צעיר שצריך ללמוד... בדיחה כל הפרשני ספורט האלה.

somone141

New member
חכה ל'עמדות בפוסט' של אתר ספורט 5

אני מרחם על האתר שלהם... כל הקמפיינים למינהם, כל התחזיות של טלפז, ריגר, שלח וכו' על אליפות חד צדדית לקליבלנד ולברון, הכל מתפוצץ להם בפנים. היה כיף לשמוע תגובות שלהם עכשיו.. ריגר אפילו לא שם את הלייקרס בגמר, בחר בספרס
פתאטיים, השנאה שלהם גורמת לכם להיראות מטומטמים. אולי בגיל 60 כמעט תתבגר אדון שימי ריגר. אגב, כששאלתי את טלפז פה אם זה לא נראה כמו שיחזור של אשתקד מבחינת הקאבס אחרי שוב מאזן הכי טוב בליגה וה-MVP ללברון ג'יימס, והדחה בפלייאוף, הוא ענה ממש לא ושהפעם הצוות שמסביבו טוב יותר ובלה בלה בלה.. טוב, אף אחד לא מושלם.

אשתקד

New member
לא צריך להבין בספורט

על מנת לעבוד בערוץ הספורט. אין דבר יותר ברור מזה. פרט אולי לניתוחים הפלסטיים של אופירה אסייג והקשר הלא בריא שלה עם ברקוביץ.

למעלה