הלילה ב-3:00 - win or go home

somone141

New member
וג'ורדן בלי פיפן גם קוקס? קארים בלי מג'יק?

בירד בלי מקהייל? יאללה שתוק עשית לי כאב ראש.

go lakers go

New member
אני אגיד לך רק משהו אחד

אני מרחם עליך אני כאן שנתיים ואתה היוזר הכי עלוב כאן מכל הבחינות BY FAR השאלה היחידה שאין לי מענה עדיין לגבייך היא : מה יהרוג אותך קודם? האוקסיקודון שאתה צורך בכמויות ( מה שהרג את מייקל ג'קסון ) או קובי והלייקרס ובנימה זו,אאחל לך אריכות ימים והמון בריאות , אין לך מושג כמה אתה זקוק לזה ד'ש לריפ,ולדטרויט ש'ך

Oxycodone

New member
מה קשור חמור לסלט פירות?

אתה היוזר הכי עלוב פה,אפילו יותר מהליצן שמאונן על קובי בלילה. הייתי אומר עליך מה שאני חושב עליך אבל אני מכבד את הכללים של הפורום. אז אני לא ארד לרמות שלך, אתה היחיד פה שלוקח תוכן ענייני וירטואלי בנושא ספורט, ומנסה להכנס אישית באנשים שאתה לא מכיר, ולא יודע כליהם כלום, בגלל שהם ליכלכו על "אמא שלך" כמו איזה פאנט. תמיד אני אומר לכם עובדות שחור על גבי לבן ובמקום להתייחס לעובדות אתם מנסים לתקוף אותי אישית כי פגעתי בסמל מין שלכם. מה אתה משווה את ג'ורדן לקובי? מה קשור חמור לסלט פירות? 1. בלי שאק לא היו שום אליפויות, 2 כוכבים ענקיים בקבוצה אחת. אותו דבר בקשר לגאסול. בלי הטרייד של גאסול לא היה שום אליפויות ושום כלום ומדובר בטרייד הזוי עם אינטרסים של הנהלת הליגה, עד פה אני צודק? כל זה לא קרה? קובי הוא סה"כ כלי עזר ליד הקינג קונג, עובדה ששאק לקח אליפות עם וויד ב2005. ששאק היה בשיאו הוא היה בלתי עציר. 2. גם השושלת הגדולה של 2000-2002 לא כזו גדולה - כי מדובר במאבק נגד מזרח חלש מאוד, וגם אליפות אחת מוטלת בספק והשופט ששפט בסדרה מול הקינגס נשלח לכלא והודה בעברה. אז סה"כ 2 אליפויות. 3. בניגוד אליך אני לא לוקח ספורט בצורה אישית או נותן לזה להשפיע עלייך כמוך, אני לא פאנט. סה"כ אוהב להיצמד לעובדות ואוהב כדורסל מעניין. ממש לא מפריע עם הלייקרס יקחו עוד 50 אליפויות או לא ינצחו השנה, סהכ אני אומר לך את העובדות ואתה מתחיל לתקוף אותי אישית כמו יצור. 4. האליפות של שנה שעברה - בזכות גאסול. בלי גאסול אין אליפות מה אתה לא מבין? ומול קבוצות אמיתיות הקבוצה שלך עשתה במכנסיים? 4-1 לפיסטונס? 4-2 לבוסטון? כל זה לא נכון? מה אני משקר? 5. הסמל מין שלך איך שהוא הגיע לליגה דרש בתוקף טרייד להגיע לקבוצה הכי טובה שיש ושיחק ישר עם קינג קונג שנתן לו אליפויות ועזר לו לרמות את הקינגס. לברון לעומת זאת קיבל את הקבוצה הכי עלובה בליגה ולקח אותם להישגים. 6. הצוות המסייע של קליבלד הם חבורה של אפסים, חוץ מוויליאמס שהוא רכז שמתאים לקבוצה בינונית, גיימיסון המזדקן ווראזו לצרכי הגנה, אף אחד שם לא צריך לשחק בגלל בחמשייה. לעומת זאת לקובי נתנו את גאסול בחינם, וגם המטורף ארטסט ויתר על כסף כדי לבוא לעזור לו לקחת אליפות. מה אני משקר? כל מה שאני אומר לא נכון? תתחיל להתייחס לעובדות במקום לתקוף אנשים שאתה לא מכיר, ולא אכפת לי מי אתה מה אתה, תדבר על התוכן נטו, מה אתה תוקף כמו איזה מעריצה של נינט טייב במחזור.

somone141

New member
אתה עלוב ברמות

בנאדם פתאטי ומתוסכל, עד מתי תחזור על המנטרה המפגרת של אליפות מכורה וטרייד מכור? ומה היה הטרייד של ג'יימסון? האמא של המכור אם זה ככה.. עבר תמורת כלום! בעוד ממפיס קיבלו את מארק גאסול. ליצן תקרא לחברים שאין לך, עכשיו סע לי מהעיינים אתה וההודעות ההזויות שלך, שרק הורסות את האווירה כאן.

Guram100

New member
בכל מיקרה תיהיו מוכנים גם להפסיד

אם יהיה גמר קלאסי בוסטון-לייקרס, אז שכל אוהדי הלייקרס יכינו עצמם גם להפסד צורם, כמו גם נצחון דוחק וקשה. שהטוב ינצח ואת הכבוד שלי יקבל. אבל קודם יש פיניקס. זה כבר מעניין אותי.

ThEgReEnKiNg

New member
משהו מעניין על גארנט שפירס אמר.

הוא אמר שהחלמה מהניתוח שגארנט עבר אמורה לקחת שנה שלמה(!) וכולנו יודעים שגארנט חזר אחרי 4-5 חודשים משהו כזה , פירס טוען שרק עכשיו גארנט בכלל מתקרב ל100% מעניין אם זה נכון , אם כן זה מסביר המון דברים.

somone141

New member
לברון נראה במסיבת העיתונאים עם שני עגילים

הוא הומו?
לי יש עגיל אחד, מודה, אבל שניים זו לא סטייה? חחחח הכל בצחוק.

bostonForever

New member
בוסטון ../images/Emo140.gif

תענוג של משחק. אלן זוועתי, פירס הופיע רק לרבע אחד ועדיין זה הספיק לנצח את החבורה של לברון. שני השחקנים השנואים עלי בקבוצה גארנט וטוני אלן היו מעולים וההגנה של בוסטון היתה פשוט מושלמת. עכשיו נשארו שתי בעיות קטנות.. אורלנדו המפלצתית בגמר המזרח והחברים של קובי בגמר.

bostonForever

New member
מהחבר הספרדי שלו בעיקר

קובי בטוח יעשה את שלו, בתקווה שבאחוזים נמוכים ובלי יותר מדי הליכות לקו. אם גארנט יצליח להשפיט את פאו כמו בגמר הקודם שהם נפגשו ללייקרס לא יהיה מה למכור. קודם נראה מה יהיה נגד אורלנדו... הם יותר מדאיגים אותי.

Guram100

New member
חדשות טריות מה-NBA

מייק בראון התריאן לגבי עתידו ואמר שקיבל שלוש הצעות לאמן בעונה הבאה: נבחרת הגוגואים בליגת קזחסטן, קבוצת הנשים בליגת הגולות בלואיזיאנה, או משרת עוזר מאמן להתקפת המשולש של קבוצת האבנים העגולות במפעל שיש בקאנטקי. הוא עדיין נמצא עם שלושת המועדונים במשא ומתן על השכר. כולם מתעקשים על תיקרה של 10,000,000$ והוא דורש תיקרת שכר של 1000$ לעונה + הוצאות רכב + קרן השתלמות שתיועד לסדנא של אימון מתקדם בניו-ג'רזי שתכליתו "תורת שכנוע מועדני ספורט לקצץ לך מהמשכורת על פי בקשתך". ESPN NEWS

הגיע הזמן שלברון יחליף קבוצה

וברכות לקובי על האליפות הנוספת השנה, כי אף קבוצה לא תעצור את קובי והלייקרס, אם קליבלנד הודחה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ערן סורוקה המלך ביציאה ענקית!!

‎LebWrong, James

rapgamer4ever

New member
סיכום הסדרה

ולשמחתי הרבה הצלחתי לראות די הרבה תחת הלו"ז הבעייתי שלי בצבא. אז ככה: 1. קליבלנד לא הפסידה, לברון לא הפסיד, אלא בוסטון ניצחה. הרוב הגדול מתייחסים בצורה מקובעת לסדרה הזאת. בצורה של "קליבלנד נחשבה לפייבוריטית בהתחלה, מכך נובע שאם היא הפסידה זה באשמתה". אני לא מסכים עם זה, כשבוסטון טובה היא הכי טובה בליגה והספקנו לראות את זה לפני שנתיים. הסלטיקס היו טובים בסיבוב הראשון, הראו יכולת גבוהה מאוד ואם היה להם 60 נצחונות בעונה הרגילה, אף אחד לא היה מרים גבה.לאורך כל הפלייאוף הם שיחקו כמו בוסטון של 60 נצחונות ולא של 50, אני חשבתי שזה יספיק לסדרה מאוד צמודה ושהביתיות תכריע לטובת קליבלנד, אני בטח שלא מופתע מזה שהסלטיקס לקחו את הסדרה. צריך להבין שהקאבס שיחקו מול קבוצה מאוד מאוד חזקה כשהיא מתחברת, והסלטיקס מחוברים עכשיו. 2. לפני המשחק חשבתי שגורלה של בוסטון תלוי ביום הקליעה של ריי ריי. אז מסתבר שהם עדיין מסוגלים לחנוק בהגנה ולנצח דרכה- בשלושת המשחקים האחרונים קליבלנד לא הצליחה לעבור את 88 הנקודות, או לחילופין את ה-41% מהשדה. זה נובע מסיבה מרכזית אחת שנקראת קווין גארנט. הוא מציג את היכולת הטובה ביותר שלו מזה שנתיים, מנהיג את החבר'ה על המגרש ועל הספסל ומכניס את הרעל שכל-כך הורגש בחסרונו בחודשים האחרונים. KG גם הכי בריא מזה די הרבה זמן, ואני חושב שהוא ההבדל העיקרי בין בוסטון של שנה שעברה (בהיעדרו) ושל העונה הרגילה הנוכחית, לבין בוסטון של פלייאוף 2010. 3. ראג'ון רונדו שחקן מצוין, אבל החגיגה שלו בסדרה היה בעיקר תעודת עניות למייק בראון. אני מוכן עוד איכשהו לספוג את כמות האסיסטים שלו שנובעים בין השאר מיכולת קליעה מאוד גבוהה של הסלטיקס, אבל לחטוף משחק כמוהו כל-כך הרבה נקודות בצבע זה בזיון. היה מקום לשתף הרכב נמוך של דלונטה-מו-פארקר-לברון, זה לא שג'יימסון הקשה על גארנט בכל מקרה. בכל אופן אני מסרב להצטרף לזרם ולעשות את רונדו יותר ממה שהוא, אני זוכר שהוא נמצא בסיטואציה האידיאלית המוחלטת בשביל שחקן כמוהו וממש לא חושב שהוא מסוגל להתקרב למה שהוא עושה בבוסטון במקום אחר. 4. כנראה שהקדנציה של לברון הסתיימה בקליבלנד, כנראה שבטעם טיפה מר אחרי שלראשונה הוענקה לו הזדמנות אמיתית לקחת אליפות והוא נכשל.אני מקווה שההייפ סביבו קצת ירד ושהמדיה תיזכר שיש בליגה יותר מלברון ועוד 2-3 שחקנים. זה יעשה טוב לכולם ובמיוחד לו. 5. ברכות לראשיד וואלאס על חזרתו לרלבנטיות. 2 משחקים טובים שלו בסדרה זה כל מה שבוסטון צריכה. למי שהספיק לשכוח- פוסט אפ, קליעה מבחוץ ושמירה טובה על חיות צבע. יהיה רלבנטי במיוחד במשחקים בהם פרקינס יכנס לבעיית עבירות מול דוויט.

The Prospect

New member
מסכים לגבי רונדו וחוזר עוד פעם על מה שאמרתי

רונדו שיחק נהדר, אבל הנקודות שלו נבעו ממיס-מאצ'ים מטומטמים שמייק בראון גרם להם ומהאין צפיפות בצבע שקליבלנד הציגו בסדרה הזו בטיפשותם. דווקא אני לא בטוח שהחמישיה הנמוכה שכתבת כאן הייתה יכולה לעצור את רונדו, כי גם פארקר וגם ווסט איטים מדי בעבור רונדו. אני כן מאמין שאם ג'יימס היה מקבל את השמירה על רונדו ואם הגבוהים של קליבלנד היו שמים לו גוף בכניסה שלו אל הסל ההגנה של קליבלנד הייתה הרבה יותר אפקטיבית.

למעלה