הלילה ב-3:00 - win or go home

go lakers go

New member
הוא לא פצוע?אין לו קרע ברצועה?

מישהו באמת חושב אחרי המשחק של היום שהוא באמת פצוע אקוטי?? לברון הפסיד לבדו את הסדרה במשחק 5 !

m 1 k e

New member
אז בהנחה שלברון לא ישלוף מייקל ג'ורדן מהכיס..

הוא יעקוף את נוביצקי במדד הלוזרים?

carmelo

New member
לפחות הופקו הלקחים מההדחה מול אורלנדו אשתקד

הפעם לברון מברך את הסלטיקס על הניצחון בסדרה P:

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה לעזאזל??????

קיבלתם את הכניעה הזאת של קליבלנד??? דקה לסוף 9 הפרש לסלטיקס והקאבס מפסיקים לשחק, פשוט עומדים ומסתכלים ואל עושים כלום! בושה!

אשתקד

New member
אכן ביזיון

אבל למי ששם לב לאורך המשחק, הספסל של קליבלנד שידר לוזריות לאורך כל המשחק. היחידים שנלחמו והאמינו שזה אפשרי היא אנתוני פארקר וורז'או. אפילו שאקיל ניסה לדחוף אבל היכולת שלו הייתה לו לרועץ. לברון המשיך לשחק רק על מנת להכחיש את כל מה שכתבו עליו. מנטאלית הוא הפסיד את המשחק עוד במלתחה לפניי המשחק. וכך גם המאמן של קליבלנד. מעשית וסופית הם הפסידו את המשחק בסוף הרבע השלישי מבחינה מנטאלית וראו את זה עליהם. את הסדרה הם כמובן הפסידו עוד במשחק הקודם. עוד רבות יסופר ויתואר ויבואר בנוגע לסדרה הזו. הייתי מת לראיין את אנתוני פארקר ולשאול אותו מה קרה שם במלתחה בסדרה הזו.

DDN

New member
אני לא ראיתי שטויות כאלה בחיים שלי

אחד החברים שלי מהעבודה, סיפר לי שבהרבה משחקי כדורגל העונה, הוא מגרד את הידיים, כאילו הוא רוצה לקחת את השלט ליד במשחק FIFA שיש לו, ו"לתקן" את המשחק. אתה יודע כמה דברים אפשר היה עוד לנסות בדקה הזו? זה הרגיש ממש כאילו הכל מכור. אנשים הפכו 8 נקודות ב16 שניות, הייתה להם פה פאקינג דקה! ביזיון

ThEgReEnKiNg

New member
לברון לוחץ ידיים.

הוא כנראה פשוט לא סובל את המג'יק , ויש לו כבוד לקשישים או משהו. ובנימה פאקצית: יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גארנט
. הולכת להיות מלחמה נגד המג'יק , הולך להיות מדהים. המזרח כל כך יותר מעניין מהמערב שזה מדהים.

somone141

New member
אוברייטד

אמרתי - אני לא מופתע מהיכולת שלו, זה מה שהוא שווה! כל שנה אותו סיפור ואנשים בוחרים להתעלם, בעיה שלהם. לברון ג'יימס שחקן מצוין, אבל לא קרוב למימדים שהפכו אותו. ברגע שהשיג את הטריפל הפסיק לשחק (ולא שהוא שיחק בכל ה-48 דקות), כצפוי. קובי?
פתאטי....

DDN

New member
כשאתה צודק אתה צודק

מה שווה טריפל דאבל של (יש לו לדעתי כמעט 30 נק, 19 או 20 ריב, 10 אסיסטים) כשאתה מפסיד ככה ומפסיק לשחק. בחיי שבדקות האחרונות של המשחק אני אומר לעצמי שSOMEONE צדק. . ..

Executioner

New member
כנס לNBA.COM

יש את השקופיות שזזות בדף הראשי, השניה בשבילך(תקרא את הכיתוב הגדול).

DDN

New member
../images/Emo203.gif

מצחיק לשמוע את זה מאוהד לייקרס, אבל אני בדיוק באותה סירה

למעלה