גמר בין פיניקס לאורלנדו. אני כלכך רוצה שזה יתרחש! שגם הלייקרס הסנובים יחטפו את הכישלון לפנים. ובחיי שמגיע לנאש ולפיניקס ומגיע לאורלנדו את הכבוד הזה! אלה הקבוצות שבעיניי משחקות את הכדורסל הכי מלהיב. בוסטון אגב יודעת הכי טוב לשחק עם הלב ולתת מלחמה. פיניקס יודעת להרוג אותך באלגנטיות. אורלנדו זאת קבוצה חכמה וכישרונית. אני בעד אורלנדו פיניקס בגמר. (דייויד שטרן מתאבד אם זה מתקיים! זה עוד בונוס)
אני לא שונא את לברון. גם רצח אופי לא אעשה לו. אין מה לדבר, הבן אדם מוכשר ברמות מטורפות. את "העונש" שלו כבר יקבל באמצעי התיקשורת בכל העולם. אצלי, המניות שלו ירדו לגמרי. עד עכשיו אני לא מבין מה קרה במשחק 5.
העזרה בהגנה כל כך מהירה. לריי אלן ופול פירס היה יום מאד חלש. ראשיד וגרנט קיצצו את הקאבס בריבאונד. זה פשוט לא יאומן. איזה KG ענק זה. שחקן ענק ענק. מה שהורג אותי זה שמאז שחזר מהפציעה, כל משחק הוא נהיה יותר טוב. איזה דאנק הוא דפק לקראת סוף המשחק. כמו בימים הטובים. לברון סיים עם טריפל - דאבל (או כמעט) עצבני, אבל צריך לצמצם את המספרים לחצי כי הסלטיקס כפו עליו כל כך הרבה איבודי כדור שפשוט הייתי בשוק. מעניין מה יהיה עם הקאבס עכשיו. נראה לי שהקבוצה תתפרק. בוסטון נראים קבוצה של אליפות. ילאה לאורלנדו.
לא שחצנות, אלא ביטחון עצמי ואמונה. הוא פשוט טוב מדי לליגה הזו. אני בטוח שאתה לא תאהב לשמוע את זה, אבל קובי זה אופרה אחרת מג'יימס.. במנהיגות, ווינריות, יכולת, הובלת קבוצה להישגים - בכל מה שבאמת חשוב. קובי כבר ניצח את בוסטון בבוסטון השנה, והפעם אין שם סטופר כמו פוזי שמסוגל למנוע ממנו מלהשתולל, עם כל ההערכה שלי לאלן ופירס, וגם לטוני אלן.. פוזי לטעמי היה השומר שקובי הכי התקשה מולו, וגם קובי אמר זאת אם אני זוכר נכון.....
יא אללה אתה.... היו לו 2 משחקים אדירים, בעיקר השלישי עם 36 נק' וכמעט דאבל דאבל. אבל כשהשחקן השני הכי טוב שלך הוא סאשה וויאצ'יץ' (ואני מת עליו), לא מגיע לך לזכות באליפות. הסידרה הבאמת חלשה של קובי הייתה ב-2004 מול דטרויט, וגם שם הוא ניצח לבד משחק. לברון ג'יימס ניצח איזשהו משחק בפיינלס? אבל לא ניכנס לזה.. אולי עם הניקס
אגב, נכון שבניו יורק יש יותר אוהדי קובי מלברון? (והייתי שם, אל תנסה לעבוד עליי).
סתכל בסטיסטיקה של היום תגיד לי מי הופיעה למשחק הזה? חוץ מי ווליאמס כולם היו חושך במיוחד "שחקני החיזוק" שהביאו לו השנה שאקיל 11 נקודות כולם מי ס"מ גיימסון 5 נקודות פארקר הרכיחה 7 נקודות זה מה שהשחקנים מסביב עושים אי אפשר לנצח לא משנה איזה משחק גיימס נתן והוא נתן משחק ענק אחרי הכל
מול קבוצות אמיתיות הוא קיבל צינוררר - בוסטון אכלו אותו. דטרויט וריפ השפילו אותו משחק משחק בבלוואאוט שהיה לו את גארי פייטון שאק סבתא שלו ומי שאתה לא רוצה. שנה שעברה היה לו מזל שנלסון נפצע אחרת אורלנדו היו מנצחים. סהכ לקח אליפויות עם שאק שאחת מהם היא רמאות בכלל וגם הקינגס זיינו אותו ואת האליפות של 08 גם בזכות גאסול. קיצר בלי גאסול ושאק הוא סתם קוקס ללברון לא היה לא שאקיל ולא גאסול. רק אפסים לידו, אין מה לעשות.