הכרתי גבר מדהים...

לא יכולה להתאפק-קטן מילא,אבל גדול?

(בהמשך לשיחה בצאט,ובבקשה לא להרוג את השליח-הנה המכתב שמצאתי,בעניין הגודל קובע או לא קובע או כן קובע או... "יש לי בעיה לא קטנה.אני שוקל 7300 טון,אבל אל תראו אותי שאני שמן,כי הגיזרה שלי ממש מעוצבת ויחסית לגובה שלי שהוא 318 מטר אני ממש נראה טוב. הייתי הילד הכי חתיך וגבוה בכיתה עד שמנהטן קם פתאום וראו איך הוא נהיה ממש מגדל. טוב-מאז כמובן שילדים מתפתחים מהר ואני מתחיל להרגיש ננסי לעומתם. אבל לא בענייני תסביכי המראה שלי אני רוצה לספר לכם אלא על הבעיה הקטנה שלי,ושמעתי ,שכאן יושבים מומחי הגודל, קראתי אתכל השרשור המלומד אתמול והיום ,ואולי תהיה לכם עיצה או רעיון עבורי. תראו,אני בא ממשפחה טובה מאד, יש לי קשר לא רע לנסיך אדוארד השביעי האנגלי המכופתר, וגם אני אח חורג של האמריקאית בפתח הנמל ,זו שמחזיקה את היד כל הזמן למעלה, כאילו מה היא חושבת הסנובית הזו,שאם היא תוריד את היד ,ישר מישהו יכניס אותה לתוך פתח מכנסיו? היו לי חיים לא קלים, כמה אנשים אפילו ניסו לרצוח אותי, כמה פעמים. מזל שיש לי כאלו אנטנות שהם בסוף ריחמו עלי,והיום-תראו איפה אני נמצא? וכמה מעריצים ומעריצות יש לי. היו לי גם תקופות קשות בחיי, טיפסו לי על הראש , שני אנגלים (איזה מין עם זה!) החליטו לצנוח ממני, ופעם איזה עיתונאי משוגע ירד ממני רוכב על אופניו,זה נורא דיגדג אותי.אבל לא גירה . ובכלל אני קצת הומופוב, למרות שתחת של סוס נראה לי אופציה שלא חשבתי עליה עד כה. אני חייב להפסיק להסתובב סחור סחור, ולספר את הבעיה שלי. קודם כל אולי הגודל לא קובע,כמו שכל הנשים אמרו כאן,ואני לא מאמין להן,אבל הגיל כן. אז אני קצת מבוגר( 112) .אבל זו לא בעיה בכלל.אני מתפקד מצויין,יציב ונוקשה. אבל אין אף אישה שמוכנה ל... אפילו לא ל... לי.אחת שלא נבהלת מהגודל שלי,אני בא מצוייד עם קונדום מהסופרפארם . אני רק רוצה שהיא (המיוחלת שתעיז) ,תיזהר עם הברגים והמסמרים,למרות שיש לי איזה שני מליון, שאם יפלו כמה אל תוך גרונה בלהט התשוקה לא נורא, אני לא אתפרק מזה. אני רומנטי אמיתי. אני מוכן לעשות הכל עבורה, אני אכבה את כל הפרוז´קטורים שלי, אם היא רוצה בחושך, כי אני יכול להבין אותה ואת הצורך בכל זאת בפרטיות מסויימת למרות שאני כזה מפורסם. אני אסכים לה לכל דבר שתרצה,אני אתן לה את העיר על כף היד מונחת,אפרוש לה שמי כוכבים,רק שתהיה מי שתתנדב ,ותהיה מון אמור למשך לילה אחד לפחות. אני ענק ,אבל אני רגיש רומנטי ושרמנטי כמו כל צרפתי. יש מי שמעוניינת? על החתום : Tour eiffel אבל את יכולה לקרוא לי טורי מההתחלה."

אטיוד5

Active member
תודה אורכידאה

חסכת לי חיפוש. הביאו את זה בפורום אחר שאני משתתף בו, ואתמול לא הצלחתי למצוא. חשבתי לנסות שוב היום. אבל הבאת את זה וחסכת לי. האמת, חשבתי שזה פוטומונטאז´ מוצלח. אבל המציאות עולה על כל דמיון.

orquidea

New member
אין בעד מה אטיוד...

orquidea

neuron

New member
בפעם הבאה...

...לפני שמכבסים, לקרוא את ההוראות! טמפרטורה נמוכה זה טמפרטורה נמוכה!

piter pan

New member
ובכן אקונבטטה ../images/Emo166.gif

קראתי שוב מתחילתו ועד סופו את כל השרשור... חשבתי עמוקות , התלבטתי עם חברתי קשת בסוגייה והגעתי לכלל שתי החלטות חד משמעיות: 1 - אין עדיין אפשרות להשתיל מח וחבל. 2 - יש לו זין קטן
? עיזבי אותו לאלתר
לא לפני שתקראי למשטרה ותגישי נגדו תלונה בעניין. פחחחחח... איך העז לבסס איתך קשר עם זין קטן?! ח-ו-צ-פ-ן
אפילו הייתי שוקל סקילה על כזו פאשלה... כן , ממש סקילה לבוגד ,ססס איזה בן אדם. עוד חשב שיילך לו איתך. מה הוא חשב שאת פראיירית ? אההה? והנה שקית הקאה למקרה שהגעלתי אותך שוב. סליחה שבת שלום לך אפריקאית חביבה.

ירקרק

New member
הנה עוד הוכחה...

שלא הגודל קובע אלא העיצוב שלו!
"זה הקטן גדול יהיה" ירקרק

piter pan

New member
גילוי נאות

"התלבטותי" עם קשת היא עניין סיפרותי בלבד. לא בהכרח התלבטתי איתה והיא לא בהכרח מסכימה עם דעתי.

למעלה