הכרתי גבר מדהים...

וואללה גלית, שיכנעת אותי

שאני צריכה משקפיים...

Mega Mix

New member
a k u n a m a t a t a a

חושבת לה הנערה:......"אילו איבר מינו היה ארוך כשמי"...
לא הגודל קובע יקירתי אלה התייחסותך לקטן..אופסי...לעניין.. a k u n a m a t a t a a....שם מחייב ללא ספק.

piter pan

New member
אחלא תשובה מגה...

... ועכשיו נעבור לדיון בסוגיה: לחברי יש פרונקל מוגלתי על הישבן השמאלי. האם עלי לעזוב אותו בשל כך ? (וסליחה עם כל הגברים הרגישים בנושא ושקשה להם שמדברים על הפרונקלים שלהם). ואח"כ נורא מטרידה אותי בעיה נוספת - השד השמאלי של אישתי אינו סימטרי לחלוטין עם זה הימני. האם עלי לסיים איתה את המערכת הזוגית שלנו? שיט - עכשיו נפל לי האסימון. תודה אקונמטטה , זו הסיבה שבגללה אני עומד לעזוב את הבית. יא אללה , איך לא חשבתי על זה קודם. וואווו אני רץ לספר לחבר´ה על האינסָייט החדש שלי... ביייי ....

viviti

New member
רגע ...... מה?

מה את מצפה שנגיד לך? אם הרב חושב שהגודל לא קובע...... ולך זה חשוב.. מה זה חשוב... מהותי... על זה יפול דבר..... אז מה זה משנה? יש נושאים שבהם אי אפשר לבקש עיצות יש נושאים שבהם ההחלטה היא אישית. זה אחד מהם.

אטיוד5

Active member
../images/Emo45.gif

מסכים איתך. אבל המשפט הזה שאמרת נכון לגבי רוב השאלות שנשאלות פה בפורום. תמיד ההחלטה הסופית היא אישית, של השואל. אולי נוכל להשיא לה עצות? אולי לתמוך? אולי להראות לה זויות ראיה חדשות שהיא לא חשבה עליהן?

עיניים

New member
../images/Emo141.gif תגיד, נפלת על הראש? ../images/Emo13.gif

איזה זווית אתה יכול עוד להציע לה כשיש לו רק 3 ס"מ? הלו, זה לא שיש לו אצבע קצרה מתוך 10 אצבעות חליפיות, זה לא שיש לו רגל קצרה, זה גם לא יד קצרה. זה האיבר החשוב שלו, שהוא חשוב גם לה,,, אם הבחורה הגיעה עם הדילמה הזאת לכאן - זה אומר שהיא בדילמה, בגלל העובדה שהגודל כן חשוב/קובע/מפריע לה, כי הרי אם לא היה מפריע - לא היתה מספרת - ואיש לא היה יודע כלל,,,, ולשאלתך העקרונית בדבר ה"פלסף" של הנשים : נכון ענתה לך תותית. היות וזה עולם וירטואלי, והיות ואיננו יודעות מה יש לכל אחד מכם מאחרי הרוכסן של המכנסיים, והיות ואנו יודעות כמה רגיש הוא נושא האורך אצלכם הגברים, (במיוחד לאלה שלא סובלים מעודף אורך), התשובות שקיבלת מתובלות בכל מיני תבלינים כדי להקהות את התשובה הישירה - אם הגבר יאהב את האיבר שלו - כך גם בת זוגתו. אינדיבידואלי? נכון! אבל זו האמת,,,,

אטיוד5

Active member
את הזווית הצעתי ...

כבר בתגובה הראשונית שלי: טוב לך - השארי. לא טוב לך - לכי. [ בכלל, באופן גורף אני בעד נטישה כאשר יש משהו קארדינלי שמעיב על קשר שהוא באיבו. כמו למשל ההוא שבא אתמול לשאול על אהבה מול ילדים. יש אנשים מיוחדים שמסוגלים לשאת מטענים מעין אלה חיים שלמים. אני לא. זאת התשובה שלי כאשר עדיין אין מחויבות שלמה בקשר. משנוצרה המחויבות הבעיה כפולה ומכופלת ואין לי תשובות גורפות. ] ובחזרה לנושא הראשון - אכן תותית ענתה בסוף. תודי שהייתי צריך לעמול די קשה בשביל לסחוט את התשובה.

../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif הגודל כן קובע ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

... בעיקר האורך קובע. שואלת - 179 ס"מ

tina1

New member
אני חושבת ש...

הגודל לא קובעאלאבעיקר הביצוע....

קורין1

New member
תלוי איך מסתכלים על זה....

אבל, כמו שידוע, אוליי לא לכולם, לכל דבר יש פיתרון, יש כל מיני אבזרים שיכולים להחליף את האבר הקטן כמו הויבר... אז אוליי תנסי להנות ממנו ולהרויח את מה שהכי חשוב, שהוא גבר מדהים לטעמך. באהבה

אז יש לו ז´ קטן........ אז מה??????

זו סיבה לעזוב אותו? טוב לך איתו? את נהנית איתו? הוא אחלה בסקס? עושה לך את זה? מרעיד אותך? גורם לך להגיע לרקיע השביעי???? אז למה לעזוב? בגלל הגודל? מה את הולכת עם זה כמו תליון על שרשרת שכולם יראו מה נכנס אלייך אתמול בלילה? הגזמת לא????? סליחה על הבוטות..... אבל האם נראה לך שהוא יעזוב אותך בגלל שיש לך ציצי קטן מידיי????? או אוליי אם היה לך "חור" גדול ועמוק מידיי???? יש לך תשובות? ולא בשבילי, אלא בשביל עצמך..... אם את רוצה לעזוב בגלל חוסר התאמה טוטאלי גם במין, גם בתקשורת בינכם, גם בטעם וכו..... זה משהו אחר... אבל אם הוא "מדהים, יש בו הכל מהכל..." למה לזרוק? למה לעזוב???
הלווווווווו להתעורר כאן......

הגודל כן קובע

למה להתחסד, אקונה טוענת שהגודל מפריע לה ובואו נקבל את ההרגשה שלה כמו שהיא שימו לב הכל אצלו נפלא והוא מדהים ורק דבר קטנטן אחד מפריע לה הגודל או יותר נכון הקוטן . אתם יכולים לומר לה מיליון פעם שהיא לא צודקת ולהעלות טיעונים מטיעונים שונים אולם אם רגשות קשה להתווכח וקשה גם מאד לשנות רגשות. את מרגישה כך ולי נראה ששום דבר לא יכול לשנות את ההרגשה וכל פעם שתכנסי איתו למיטה תהיי בבעיה שהרי אם כל כל טוב ומדהים ובכל זאת את מעלה את הבעיה הבעיה מציקה לך מאד. ובכן אקונה לפני שאת מתחיית להמשיך את הקשר אם האדם הכי מקסים ומדהים בעולם תשבי שוב ושוב משום שלא רק את עלולה להיפגע אלא את בהחלט עלולה לפגוע באדם רגיש טוב ומדהים. אני מאחלת לך לפגוש אדם מקסים ומדהים אם מס´ ס"מ שישביע את רצונך גלית

וואלה שלא בעצבים.......

כמו שאמרתי..... אם היא רוצה להיפרד זו זכותה המלאה...... אני רק אומרת שזה מעליב אם עוזבים מישהו רק בגלל זה..... נסי לחשוב הפוך ולשים עצמך במקומו..... איך היית מרגישה אילו עזבו אותך... אני מאחלת לה כל טוב..... רק נתתי עצתי... ממגוון העצות והתמיכות שקיבלה היא תבחר את דרכה... בהצלחה.....

אטיוד5

Active member
זה לא מעליב

נניח שאני נכה קשה בצורה זאת או אחרת. אני מודע למצבי. אני מודע לזה שנשים לא רוצות להתחבר אלי בגלל המום הזה. אני גם מבין את זה. מי תרצה לשאת עליה את העומס הזה עליה חוץ מאיזו אחות רחמניה? אם זה לא משנה לה, טוב. ואם זה כן משנה לה, שזה רוב המקרים, אז זה המזל הרע שלי. וזהו זה. אני משתדל ללמוד לחיות עם זה.

בדיחה

מספרים לאחד שמישהי אומרת שיש לו זין קטן. "גם כן זו עם הפה הגדול שלה" ענה האיש.

orquidea

New member
akunamatataa

מקווה שהקובץ המצורף יעלה ולא מוסיפה אף מילה... מקווה שלא הגזמתי orquidea

אני מקווה בשבילך שהגזמת :)))

אני מניחה שאין לו עד כדי כך קטן. ועכשיו אני רוצה לאמר לך משהו בשיא הכנות. אני לא זוכרת בדיוק את הסטיסטיקות אבל ידוע שבאחוזים מרבית הנשים אינן גומרות מחדירה אלא מגירוי הדגדגן. אז.... אם את מבנות המזל שגומרות מחדירה וחוות מולטי אורגזמות וכדומה אז את באמת בעיה ולמרות כל המעלות. אם את ממרבית הנשים שגומרות מגירוי הדגדגן בעיקר - אז מה אכפת לך בעצם ? שיהיה לו זין קטן. זה לא אמור להפריע לך. הילה.

למעלה