הכרתי גבר מדהים...

*חתולה*

New member
מרוב התרגשות על התשובה שלי, שכחתי

לשים לך את הלינג למילה טוב טוב טוב טוב אבל לא התייאשתי ועכשיו אני אשים. מה יש? למה שתתאמץ לחפש????

smamit

New member
הייתי עם שניים... 1 גדול ה2 קטנטן..

בכל פעם שהראשון חודר אלי.. ההרגשה היא חלומית... נפלאה.. מדהימה..אני רק רוצה עוד... בכל פעם שהשני חדר אלי כאב לי תופת בהתחלה ורק אחר התחיל להיות טוב... לפעמים.... אז זה ממש לא קשור בגודל...אלא קשור בכמה הם גורמים לך לרצות את כל האקט שם למטה.. ואם שני הסגוים ניתן להנות המון... לאהבה הגדולה שלי היה זין קטן... בגלל זה לזרוק אותו?! לא חבל?!?!?! חוץ מזה...כבר הבהרתי... הוא פשוט לא קלט שבשביל סקס שני האנשים צריכים להיות מוכנים.....וזה הרס את רוב הפעמיים שבהם הייתי איתו.. לעמות השני.. שהוא... פשוט נפלא.

אטיוד5

Active member
זאת כבר הפעם מי יודע כמה

שנשים מתחמקות מתשובה. לא עונות לעניין. נכון שיש דברים יותר חשובים. הרבה יותר חשובים. אצל אחת חשוב למה ומי הזין מחובר. אצל אחרת זה הטכניקה. אצל שלישית זה גודל חשבון הבנק שלו. אצל אחרונה זה אם יש לו גב שעיר. וכל זה לא עונה על השאלה. נניח שיש לך שני גברים תאומים זהים. בכל דבר. רק אחד גדול אחד קטן. את מי תקחי?? הקיפי בעיגול קטן ונחמד את התשובה המתאימה לך: 1 - את הגדול 2 - את הקטן 3 - אין העדפה

אטיוד../images/Emo94.gif

אם אבחר בגדול - זה יוציא אותך אוטומטית מהתמונה? (
זה לא שהבנות מתחמקות - זה פשוט לא משנה, מה שחשוב זה המכלול של האקט ולא אבר זה או אחר. אטיודי אתה יכול להיות מצוייד באבר של חמור ולא יבוא לה מ-1000 סיבות ועוד אחת...לך תדע...

אטיוד5

Active member
הנה , נתת את התשובה

אמרת "אבר של חמור". לא אמרת "אבר של פינצ´ר". שמא דווקא קטן יותר טוב לדעתי? מה שאני לא מבין - למה אתן לא פשוט אומרות "זה לא משנה. נקודה". למה תמיד חייבות להוסיף משפטים נוסח "יותר חשובה האישיות" "יותר חשובה הטכניקה" "יותר חשוב חשבון הבנק" "יותר חשוב צבע העיניים" יותר חשבובה הנשמה שלו" השאלה היא - למה אתן חייבות להוסיף את המשפטים האלה? למשל אם אשאל אותך אם את אוהבת בית עם גג או בלי גג. האם את תעני לי: "לא חשוב לי אם הבית שלי עם או בלי גג, העיקר שיש לו ארובה" ??? אני בטוח שלא תעני ככה. כי זאת לא השאלה. את תעני פשוט - "הבית עם גג" או "הבית בלי גג" או "זה לא משנה לי". את לא תוסיפי עוד משפט בקשר למה כן חשוב לך בבית. אותו דבר עם הזין. מה כל כך מיוחד בזין שאתן חייבות תמיד להוסיף משהו ? זאת השאלה !!!!!!!!!

לאחר קריאת הדיון ה"מעמיק"

ישבתי וחשבתי, ונזכרתי שלויברטורים מסוימים יש בעצם שני אבזרים - הגדול דמוי האבר ועוד אחד קטן לידו. כנראה שלכל גודל יש יתרון משלו אם יודעים לנצל אותו. אני בטח לא יכול להעיד מנסיון כי לי יש רק את שלי ולמדתי את השימוש והפטנטים המתאימים לו.

תותית11

New member
מממ....

נהייה לי כבר כאב ראש רציני. נכנסת לפה וישר קוראית על ויכוחים ועל זה שהפורום החביב הזה נהרס או לא נהרס? ואחר כך אני רואה שאטיוד בקריזה ואובססיבי כי לא עונים לא על השאלון האמריקאי שלו כן או לא! אטיוד מותק. אנחנו אוהבות אותו כל זמן שהתקע נכנס לשקע ונידלק החשמל! :))))))

תותית11

New member
../images/Emo6.gif

מה גדול? תתפשט! רוצים לבדוק אם אתה חמור או פינצר:)) וואללה אתם מוטרפים:)

viviti

New member
ובאותו עניין men with a big cock

אמנם עתיק ...... אבל שווה להסתכל כל פעם מחדש

אטיוד5

Active member
נחמדה תשובתך

אבל גם את לא הבנת את השאלה. השאלה היא לא אם את אוהבת קטן או גדול או לא משנה לך. השאלה היא מדוע הנושא הזה גורר אחריו תגובות כ"כ ארוכות מנשים במקום לגרור תשובה פשוטה וקצרה כיאה לחשיבות השאלה. וגם שאלתי מדוע אף אחד לא טרח לענות לשואלת לעיניין. במקום לענות לה כמה זה כן או לא חשוב, תנסו לענות לה מה עושים עם גבר שיש לו 3 סנטימטרים.

תותית11

New member
נסיון לתשובה אחרונה בהחלט בעניין

נסיון להסביר לאטיוד בנושא הרגיש העדין והנזקקקר הנ"ל. 1.אנחנו הנשים מודעות לעובדה שזה נושא רגיש מאוד אצלכם, וכל דיבור על ה"בן יקיר " שלכם עלול לגרום לכם לסערת נפש .אי לכך אנחנו בעדינותינו משתדלות ללכת לעיתים סחור סחור על מנת שלא לפגוע ברגשותיכם. כן, נשים לעיתים רגשניות ופסיכולוגיות בגרוש. 2.אתה עוד לא מכיר נשים אטיוד? כל דבר מסתבך אצליהן, אתה דורש תשובות קצרות ולעניין?אז תשאל גברים:) מה לעשות ככה בנו אותנו הנשים ולכן אתם מתים עלינו לא?:)

*חתולה*

New member
יופי, מצויין, זה בערך המסר שהעברתי

לו במסר
1. אני מסכימה איתך חבל"ז. 2. אין לנו אף פעם תשובות חד-משמעיות. ראית את ההצגה של קושניר? הצגה חובה לנשים ולגברים על השוני בין הגברים והנשים, ההצגה הרי מצחיקה עד כדי עילפון, אבל כשחוזרים הביתה וחושבים עוד רגע אחד, רואים עד כמה היא נכונה, כל משפט שם נכון נכון נכון. תותית, את באמת 11

עוד במהלך המופע

נקרענו מצחוק (אישתי ואני) על כל מיני סיטואציות אמיתיות מהחיים.. לא צריך להגיע הביתה כדי לראות כמה זה אמיתי... מה שמלמד אותנו כי..... "החיים קומדיה"
ואנחנו השחקנים" אוהב לצחוק

תותית11

New member
לחתולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

נשים מנגה גברים ממאדים איך לעזאזל הם לפעמים גם נפגשים?:)

גלית34

New member
יש לך מזל אחד ../images/Emo20.gif

שלפחות יש לך איתו סקס לפני החתונה

למעלה