הכרתי גבר מדהים...

piter pan

New member
מה לעשות ?

אני משאיר לך את הסופרלטיבים כגון "נגעלת ממני" וכיו´. אני לא מתנסח כך. כתבתי את דעתי. זכותך להגעל וזכותך גם לסיים מערכת יחסים מדהימה בגלל זין קטן. מכך מקום אני מאחל לך בהצלחה ומקווה שהאהבה המדהימה הבאה שלך תהיה מצויידת כהלכה. ממני המגעיל

לולה3

New member
נו באמת ....

הרי אם לא תהנה בסקס ..לא תישאר במערכת יחסים. אם היא ציינה את עצם העובדה שזה קטן.זאת אומרת שזה הפריע לה שהיא לא נהנתה הרי היא לא לוקחת אותו בכיס ומראה אותו לחברות.. ואם אתה לא היית נהנה עם בת זוגתך בסקס האם היית נשאר איתה?

מייקי69

New member
ראית איך כל הגברים קפצו????

רק שלא יגעו להם בזזזזזזזזזז אופס סליחה! מדובר על קצר, אז... ז´ תעבירי אותו אלי, אקונה! אני לא מתעסקת בזוטות. העיקר זה הנשמה. אני התשובה האלוהית לכל בעלי הזין הקטן !!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא להדחף ! אני מבקשת להירשם אצל המזקירה, ול"עמוד" יפה בתור !

מייקי, לא יפה להכליל

לא כל הגברים קפצו. למה, ראית תגובה ממני? חוץ מזה באמת לא צריך להדחף. אני מתכוון לאלו עם ה--- הקטן. לכם באמת יש מקום לכווולםםם.

חכמות ממני ומנוסות יותר כבר אמרו...

הגודל לא קובע-הטכניקה היא שחשובה!!! ואם יש בינכם פתיחות מינית-תוכלי להדריך אותו איך לסייע לך בהגעה לעונג הבא.... וחוץ מזה-אני מכירה מישהו שהיה לו גדול -גדול(באופן אישי) וחשב שהוא הכל יכול אבל איזו צרה הוא לא ידע לספק את האישה הטכניקה היתה לקויה וההקשבה היתה גובלת לחירשות לשמה!!! אז הגודל אקומאטטה לא קובע-זאת עובדה!!!

piter pan

New member
האאאאאאאאלי ../images/Emo6.gif

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .................... ענק הרסת אותי....

*חתולה*

New member
הרבה זיונים על זה בפורום סקס אחר

היו בעתיד ובטח יהיו. מה אמרתי זיונים? אופס, התכוונתי דיונים כמובן. שמה רק מתדיינים
אבל אני רוצה לענות: עניין הגודל חשוב מאוד כנראה לגברים ולו יהי מה, לא משנה מה יגידו לא משנה שום דבר הנושא הזה כנראה ממשיך וימשיך להטריד, ומסתבר שגם את הנשים, אחרת לא היית כותבת על כך. אני, דעתי האישית היא, מה זה באמת חשוב? גודלו של האיבר החשוב ביותר הוא למי האיבר הזה מחובר. אם יהיה לו איבר גדול או קטן או בינוני אבל הוא מחובר לאדם שאינו אדם, שלא יודע איך לפרגן, איך לתמוך, איך להכיל איך לאהוב מהנשמה איך לעשות לך טוב אז זה באמת חשוב?????? אם יש בו מהכל, ישנם הרבה פתרונות שתוכלי להשתמש בהם כדי להנות גם במיטה אם איברו קטן. לא חשוב גודל הזין האמיני לי. חשוב ביותר למי הוא מחובר.... אני שמה לך שני לינקים מעניינים.... תקראי ותחליטי, כמובן ההחלטה שלך צריכה להיות אך ורק שלך ובאמת לא חשוב מה יאמרו לך.

אטיוד5

Active member
תשובה לא לעניין

ברור שחשוב למי זה מחובר. עכשיו קחי מקרה שבו יש לך שני גברים. שניהם נחמדים, שניהם מקסימים. שניהם מדהימים, שניהם יודעים את התורה, שניהם תאומים זהים (והם דומים לריצ´רד גיר ופול ניומן גם יחד,
) שניהם שבו את ליבך. רק מה, לאחד גדול ולשני קטן. מה עכשיו? את מי תקחי? אם תגידי לי עכשיו שתטילי מטבע, התשובה הקודמת שלך היתה לעניין.

*חתולה*

New member
תגיד אתה נורמלי?????

אני אקח את שניהם על המקום!!!!!!!!!!! יש בי המון אהבה והיא תנצח!!!!!!!!!!!!! חרגת אותי

מה

מה שווה הגודל אצל כל אלה שאלוהים לא חנן אותם בטכניקה? גדולים כקטנים, אם הם לא יודעים להשתמש בעוד משהו חוץ מבאיבר שלהם, אז אין לגודל שום משמעות... מעבר לגודל שלו, האם המגע היה נעים לך? האם הגודל היה הדבר היחידי שהפריע? האם הגירוי היה שם? לכל השאלות למעלה ועוד כאלה שעולות באופן טבעי מהסיטואציה יש משמעות לא פחות "גדולה" מלגודל שלו עצמו......

אטיוד5

Active member
זאת כבר הפעם המי יודע כמה

שנשים מתחמקות מתשובה. נכון שיש דברים יותר חשובים. הרבה יותר חשובים. אצל אחת חשוב למה ומי הזין מחובר. אצל אחרת זה הטכניקה. אצל שלישית זה גודל חשבון הבנק שלו. וכל זה לא עונה על השאלה. נניח שיש לך שני גברים תאומים זהים. בכל דבר. רק אחד גדול אחד קטן. את מי תקחי??

*חתולה*

New member
אתה לא מוותר??? אתה לא מבין באמת?

או שאתה עושה את עצמך. נשים בנויות אחרת מגברים ושום דבר לא יעזור. (ממליצה בחום על ההצגה של קושניר). לא תמיד מה שחשוב לגברים חשוב לנשים לפעמים כן. אני שונאת השוואות, כי כל אדם שונה מהאחר אבל בחייך, תוותר, זה לא יעזור נשים בנויות אחרת גם פיזית ואיבר גדול מדי מכאיב ולא תמיד מענג או מהנה, ושוב תלוי מי הגברת ואיזו אדרת אני לא מבינה למה אתה מתעקש. זה "יעשה לך את זה" אם מישהי תקום ותגיד: תביאו לי זין גדול ומהר!!!!!! בחייך, במירב המקרים נשים לא מגיעות לסיפוקן מהגודל דווקא, אז.... הדיון הזה קצת אפילו מצחיק כשהוא בא מצידו של גבר, מעניין למה זה כל כך חשוב לך, אפילו כדי לחזור על זה 3 פעמים...
אז מה חדש ומסעיר???????

dona flor

New member
את נהדרת...

וכל כך צודקת... אני מוסיפה גם: איפה המשחק המקדים? איפה המגע? איפה התשוקה? איפה הרומנטיקה ? האם זה לא חשוב??? אז הגודל??? זה מה שחשוב??? נו באמת!!! dona flor

אטיוד5

Active member
אולי את לא מבינה באמת

את חוזרת שוב על אותם דברים. האם אי אפשר לענות תשובה פשוטה כמו "לא חשוב. נקודה"? ומי אמר לך שאני חושב שגדול זה טוב? אני מכיר אחת שנכנסה לבית חולים אחרי שהייתה עם בחור מגודל. לא צריך להסביר לי את זה. לא הבנת למה אני חותר בכלל. מה שהורס אותי - שתמיד צריך לבוא משפט נלווה. תקראי את זה טוב טוב.

*חתולה*

New member
אם לא היית, הייתי ממציאה אותך בטוח

אני ממש מתחילה לאהוב אותך, אתה מפעיל אצלי את הידיים ואת החשק ובמיוחד את האקשיין הזה בינינו... טוב זה רק פתיח
************************ אולי אתה באמת לא מסביר טוב? אולי אתה מסביר יותר מדי ואז לא מבינים מהי הפואנטה? ואולי אתה גם חוזר על אותו הסבר בוריאציה מאוד שונה ואנשים לא מבינים - מה אתה בעצם אומר?????????????? ******************************** לא הבנתי למה אתה חותר. נכון. תפסיק לההרס ממשפטים ו"לאבד זמן יקר בהסברים והתנצלויות" כל פעם מחדש. למרות, שאני חייבת להתוודות אני ממש התחלתי להנות מהאינטראקציה הזו בינינו ************************ ולעניין הגג? בטח שאני עונה לך. רוצה עם גג, ושהגג יהיה שקוף, כדי שאוכל לראות בלילה את הכוכבים והשמים, ואז לפנות בוקר יקום אהוב ליבי (אהוב ליבי היכן הלך הוא... ריקודי עם פתאום נזכרתי, מה לעשות, מחשבות אסוציאטיביות) וילחץ על כפתור ויסגור את הגג כדי שהשמש לא תיכנס לי לעיניים שלא אקום מוקדם מדי.. ו.... חחחח, את האמת, נכון שנמאסתי עליך???? שלא תעז להגיד כן, אלא אם כן אתה פולני
אמרתי לך אני נהנית. ********************* ואני שולחת אותך לקרוא טוב טוב טוב טוב ושוב שוב שוב את מה שכתבתי לך בהקשר אחר. ויאלללה בייי מתולה.

למעלה