אם לא היית, הייתי ממציאה אותך בטוח
אני ממש מתחילה לאהוב אותך, אתה מפעיל אצלי את הידיים ואת החשק ובמיוחד את האקשיין הזה בינינו... טוב זה רק פתיח
************************ אולי אתה באמת לא מסביר טוב? אולי אתה מסביר יותר מדי ואז לא מבינים מהי הפואנטה? ואולי אתה גם חוזר על אותו הסבר בוריאציה מאוד שונה ואנשים לא מבינים - מה אתה בעצם אומר?????????????? ******************************** לא הבנתי למה אתה חותר. נכון. תפסיק לההרס ממשפטים ו"לאבד זמן יקר בהסברים והתנצלויות" כל פעם מחדש. למרות, שאני חייבת להתוודות אני ממש התחלתי להנות מהאינטראקציה הזו בינינו ************************ ולעניין הגג? בטח שאני עונה לך. רוצה עם גג, ושהגג יהיה שקוף, כדי שאוכל לראות בלילה את הכוכבים והשמים, ואז לפנות בוקר יקום אהוב ליבי (אהוב ליבי היכן הלך הוא... ריקודי עם פתאום נזכרתי, מה לעשות, מחשבות אסוציאטיביות) וילחץ על כפתור ויסגור את הגג כדי שהשמש לא תיכנס לי לעיניים שלא אקום מוקדם מדי.. ו.... חחחח, את האמת, נכון שנמאסתי עליך???? שלא תעז להגיד כן, אלא אם כן אתה פולני
אמרתי לך אני נהנית. ********************* ואני שולחת אותך לקרוא טוב טוב טוב טוב ושוב שוב שוב את מה שכתבתי לך בהקשר אחר. ויאלללה בייי מתולה.