הכרתי גבר מדהים...

akunamatataa

New member
הכרתי גבר מדהים...

יש בו הכל מהכל... הבעיה היא כשהגענו למיטה... לתדהמתי גיליתי שאבר מינו מאוווווד קטן. היתי המומה....מה אתם חושבים האם הגודל קובע?לא יודעת מה לעשות, להפסיק את הקשר מסיבה הזו? עזרו לי.......

מה שקובע הוא.................

הוא לא מספר הס"מ - אלא אם "עשה" לך טוב! לומשנה באיזו דרך... השאלה אם בשורה תחתונה היה לך טוב, אבל ביני לביני אני אומרת שאם את שואלת - כנראה שלא! (

בכוונה הק../images/Emo78.gifתי כאן כי דיייי../images/Emo46.gif

אני לא הבעתי את דעתי עד עכשיו אז הנה לכם. אקונה מטטה יקרה את טוענת שהוא גבר מדהים ומושלם וכולי וכולי.... אבל יש לו "ז" קטן. חמודה זהוא אבל גדול מאד. אם הוא היה באמת מושלם זה כלל לא היה מפריע לך ולא הינו מתדיינים על ה"ז" שלו עכשיו אני מאד מקווה שהוא לא יודע שבישבילנו ה
זה ה"ז" שלו... בהצלחה.

אומרים ש ....

הקטן הוא משעשע והגדול הוא משגע. לא תמיד זה נכון, אבל עכשיו תפלסי לעצמך את המחשבות

לולה3

New member
השאלה עד כמה באמת מדהים הוא

כי אחרי הכל זאת בעיה מתסכלת אפילו..

לולה3

New member
אז לא לוותר. למרות ולמרות..

אביזרים ודמיון יעשו את שלהם.{בחיי המין כמובן} ואם הוא מדהים..אל תוותרי כל כך מהר לולה

אטיוד5

Active member
כמה זה מאווווד ?

עד כדי כך שלא הגיע לך גרפ לך לרפלקס ההקאה בבית הבליעה? מה הבעיה? כלומר, עשה לך טוב? ריגש אותך? אם כן - אז טוב. אם לא - אז לא טוב. די פשוט.

piter pan

New member
אקונבטטה - ואללה ההודעה

שלך , לפחות לי , לא נראית אוטנטית. נו באמת ????? מחר "הוא" המדהים שלך יעלה לכאן ויכתוב שהוא הכיר בחורה מדהיייייימה , רק מה , היא בעלת ואגינה רחבה מידי. הוא היה ממש המום. מה את חושבת ? הרוחב קובע ? אולי העומק ? הוא לא יודע מה לעשות , להפסיק את הקשר מסיבה זו? מקווה שעזרתי לך

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתם לא תאמינו אבל סגרתי את דלת המשרד שלי ואני פשוט נחנק מצחוק איזה כיף פשוט גדול.. רק שהבוס לא יכנס לי פתאום!!!! מה אני אומר לו מה???

piter pan

New member
ידידי האוהב ../images/Emo24.gif

אני מסיר מעלי אחריות מקצועית או שילוחית כלשהי במקרה של פיטורין ו/או הרעת תנאים...
אוהב לאהוב
שלך פיטר

לא ..אבל להקטין אפשר ניתוחית

וגם רצוי במקרים כמו שפיטר פן מציין ..שקצת הולכים לאיבוד והגברת לא עברה לאחרונה קורס מזורז אצל חשפניות תאילנדיות בפאטפונג על שימור ושימוש בשרירי הואגינה....

למעלה