היש סיכוי טעם?

עברתי את השלב של התאהבות בין רגע

מכירה אותו חודש וחצי, אם הייתי מתאהבת בו קרוב לוודאי שלא הייתי רואה את גודל החדר:) וכן, אני שומרת על עצמי - קודם כל מנסה לוודא מי האדם לפני שאני מתאהבת כמו ילדה בת 16 - הספיק לי פעם אחת. האינטואיציה שלי היא זו שהובילה אותי לשאול שאלות, כי יש סיכוי שהוא נשוי (שיש לו חופש) או משהו דומה, היום הכל נזיל

יערית

New member
הבנתי...בעצם לא הבנתי

איך מצד אחד את אומרת שאת מכירה אותו רק חודש וחצי, ומצד שני,את כבר מתכננת לגור איתו ואיך לגור איתו? ככה רצים במהירות ?זו את שלא בת 16?

מדהים

חזרתי לקרוא את הודעתי ומדהים איך שכל אחד לוקח מה שהוא רוצה ממה שכתבתי ולא את רוח הדברים הכללי. לגור איתו? לא חשבתי לרגע . כן חשבתי שאצטרך לבלות איתו שם וזה העלה תהיות אם בכלל בא לי להיכנס למשהו שאולי לא מתאים לי במיוחד באנרגיות שזה יצריך ממני. ולא אני לא מוכנה לאבד את הראש, אפשר להתאהב בכייף בלי ללכת לאיבוד.

ואווו.........

עד לפה..........אהבתי אותך....{קצת כזה}. עכשיו... פ'תום נהיית לי יומרנית ופלצנית טיכו. "עברתי ת'שלב של ההתאהבות..."..............אלק'. מי ומאיפה לך היכולות לשלוט על הייצר של הרגש שלך? ואם את עושה את זה... אז את מדכא את עצמך....סוויץ' אנוכי לחיים אפרויריים. אין כלום כלום כלום בעולם כמו להתאהב במישו בין רגע ולאבד את השפיות שיש בנו. מותקית... זה כל מה שיש לנו בחיים........ להתאהב...להפרד...להתאכזב...ושוב ותמיד להתאהב. אוף........... עכשיו ביעסת תותי. אני מתאהבת בנקל........ {כל אחד מהם היה אממממ.......מושלם בפניי עצמו...כל שניה מזה היתה אורגזמה ללחיים לחיים וללב........ואין כלום בעולם ששווה לזה} יאללה........... לילה טוב.

תזהרי מתכונות שמקצינות עם הזמן

אמנם אני עדיין נשואה, אבל מתגנבת קצת לפורום פה , וקצת נדחפת לדיון שהתפתח, ומה שרציתי להגיד, ששמתי לב, שלמשל גורם לי בקרוב להפוך לגרושה, שמה שבהתחלה מפריע קצת, אחכ הופך וגדל למפריע מאוד. אז אחדד מה שכבר נאמר - ישירות עם נטייה לגסות - יש לי חשש שעם הזמן זה ייהפוך לבהמתיות מאוסה. כמובן שאולי לא, אולי , יש כאלה שיגידו, זה הקו הכפרי , הפשוט. או שאם הולכים על הקו של פשוט וצנוע, אז מי שטוב לו עם זה, ימשיך ככה עם חייו החומריים של בן הזוג הזה, ומי שלא בקו, אז אולי , אם הזמן הסדקים האלה יגדלו ויפכו לבקיעים ופיצוצים של פשוט התנהגות קמצנית ונטייה לחסכנות כרונית.

רגע רגע רגע....

לבחור יש עוד דירה קטנה... למטרות XXX?????? משהו כאן מסריחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחור גרוש שיש לו בית לצד גרושתו, היחסים ביניהם קרירים... ויש לו עוד דירונת קטנטונת? נשוי ועוד איך נשוי!!!! כל כך קל לבדוק את זה. את מריחה משהו מאוד מוזר בו ולכן את לא נקשרת אליו.

../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

התגעגעתי אלייך... כל כךךךךךךךך

Mיכלילי

New member
שריטה עמוקה

לדעתי הבן אדם בעל שריטה עמוקה ביותר. אין לו שום כוונה ליצור קשר רציני מכל סוג שהוא .לי נראה שאת כבר הסקת את המסקנה: חבל על הזמן !!!

t o t a l

New member
ושוב הצריף של תמרי?

שואל את עצמי מה הייתי מרגיש אם אישה שמצאתי חן בעיניה, לא הייתה רוצה אותי מכוון שרמת החיים לה אני מסוגל, לא מספיקה לה? מניח שהייתי מרגיש חרא. אם חשובה לך רמת חיים גבוהה, דירה נוצצת, מכונית חדישה וכדומה, אז לכי על זה. תבחרי מישהו אחר שיש לו את כל אלו. בעיני זאת בחירה לגיטימית. זכותך. יש כאלו שבוחרים לפי מראה. יש אחרים שבוחרים לפי לב, נפש, שכל, ויש כאלו שכסף ונוחות עושה להם את זה. הכל חוקי והכל מותר.

אתה יודע לקרוא?

איפה כתבתי שאני רוצה רמת חיים גבוהה, דירה נוצצת ומכונית חדישה? זה או שחור או לבן? כוונתי היתה אם זה לא מעיד על אישיות בעייתית.

ב ד ר ך

New member
זה בסדר וזאת זכותך

לא לאהוב את צורת החיים שלו. זה לא עושה אותך חומרנית במובן של מחפשת רק כסף זה עושה אותך מציאותית עם רצונות מסויימים משלך. אם היית כל כך חומרנית , לא היית יוצאת איתו מלכתחילה. אם ממש לא נראה לך לחיות בתנאים בהם הוא חי, ומצבך לא מאפשר לך לשדרג את שניכם (בבוא העת אם בכלל) אני לא חושבת שייש לזה סיכוי. תתקדמי הלאה . ובהצלחה

מיכלילי ובדרך-למה באתן כל כך מאוחר?

זה היה מאוד עוזר לי אתמול בלילה. בעצם לא בטוחה, כי רובם לצערי קראו והתיחסו רק למה שעניין אותם ואני לא אמורה להיות מופתעת.

לא מבינה למה את ממשיכה

להתנצל על מי שאת ועל הבחירות שלך שלמען האמת ניראות לי מאוד לגטימיות כל אחד עם דעותיו ובחירותיו - וטוב שכך, כם אם לא , הכדור היה הופך לשיעמום אחד גדול.

מתאים לי לפעמים

לנסות לתקן את העולם:) כי בסך הכל היה מעניין, חביב, משעשע וגם... יודעת מה נכון לי בסופו שך דבר.

למעלה