היש סיכוי טעם?

קטי30

New member
כשאת פותחת הודעה תמיד צריך לקחת

בחשבון אנגלית וגם בטבע שמטבע הדברים לא תשמעי תמיד רק מה שלאוזן נעים. ולא, את לא אמורה להיות מופתעת כלל וכלל כל אחד והדרך שלו לקבל את הדברים יש כאלו שלוקחים מה שנעים להם לאוזן יש כאלו שקוראים אחרים ומתבהרים להם דברים שהם לא חשבו או רצו להאמין קודם.(כל מקרה לגופו) יש כאלו שפשוט מדפדפים הבחירה להתיחסות היא בידיים שלך
בכל אופן שולחת לך
בכל דרך שתבחרי בה.

r e d head

New member
דעתי

זאת את שחושבת להכיר אותו, לא אנחנו, כך שדעתם של אחרים לא קובעת עליך. מה גם שלכתוב אפשר הכל, את יודעת הנייר (המסך) סובל כמעט הכל. אל תהי בטוחה שכל דעה יפת נפש שנכתבה כאן מייצגת גם את מה שאותו אדם היה נוהג לעשות אם היה במקומך, ולא רק את מה שיפה לכתוב. אני גם לא הייתי אוהבת את הרעיון. ככה אני חושבת שהתנהלות כזאת, סביר שיש לה גם סימנים בתחומים אחרים. בהצלחה לך.

סקסיית

New member
כל כך כל כך נכון החלק הראשון../images/Emo45.gif

וכמובן שמצטרפת לרעיון שלדעתי משהו מסריח בממלכת דנמרק.... אם הוא גרוש, לא מביא הביתה, ויש לו דירה לזיונים - תהיי בטוחה - הוא או נשוי או פרוד - אבל לא גרוש לחלוטין.

רון 341

New member
אולי הוא כן גרוש אבל...

יכול להיות שהוא לו מחפש קשר או מחוייבות אלה סתם חברה, אחת שיהיה לו נחמד לבלות איתה מידי פעם מבלי להכניס אותה לחיים האישיים שלו. משהו להעביר את הזמן לבינתיים. אם הוא היה מעוניין בקשר או במחוייבות הוא היה הופך עולמות עבורה... יכל פשוט להשכיר את הבית שצמוד לאקסית וכמובן לוותר על דירת הזיונים ובכסף הזה לשכור דירה נורמאלית קצת יותר רחוק מהאקסית...כך שעדין יהיה לו קרוב לילדים אבל שיהיה לו פרטיות. בכל אופן הוא אינו מוכן לקשר או בעצם....כנראה שלא רוצה!

הוא כן גרוש, בדוק

אז מה אם הוא גרוש? הוא גרוש הרבה מאוד שנים, אמר שלא נוהג להביא את החברות שלו לשם. ולדעתי אין שום הצדקה שגבר בשנות החמישים שלא חסר לו כסף יחיה כמו חוראני, הוא יכול אם זה מה שהוא רוצה, אבל לא יכול לצפות שאישה שמתיחסת לעצמה בכבוד תסכים לחיות בתנאים על גבול ההומלסיות. אפשר לחיות בצינעה ומכובד. בדיוק מאותם שיקולים לחלק מהקבצנים אני אתן נדבה ומי שניראה לי צעיר ובריא, לא אתן, שילך לעבוד.

תגידי........

מה את רוצה ממנו???????????????????????????????????? עזבי ת'בן אדם בשקט........ רק מההקלדות שלך עליו את תעשי לו עין..... :)) הילד בן חמישים............פפפפפפפפפפפפפ......... מה עוד נשאר????

mike56

New member
עושה רושם שהוא טוב מידי בשבילך. אל

תאמללי אותו חפשי מישהו אחר

הנורה האדומה שנדלקה

היתה העובדה שהבן אדם גרוש הרבה שנים בדירה צמודה לגרושה שלו ולא נוהג להביא לשם את החברה. זה היה בשבילי סימן שיש שם בעיה לא פתורה. כל שאר הסימנים שנתתי הם היו המשך לסימפטום, לכן שאלתי אם זה מצב פתיר.

Kosem

New member
אמנם בן 20. אבל דאמנ

מה ישר התחלת להסתכל על הדברים שכן יש לו? מה אכפת לך בכלל מה יש לו? הבנאדם טוב.. וזה הדבר היחיד שצריך. לא נראה לך? לכי תחפשי מליונר מרמת גן. וואי כמה שדברים כאלה מעצבנים. אז יש לו פיאט שנת 88 ודירה של 2 חדרים.... אז..... מה קרה? בקיצור, את מחפשת לעשות לעצמך חיים טובים לאחר שהתגרשת. חבל שהוא לא יודע את זה.

מותק שלי (יש לי בן בגילך)

גש בבקשה לקרוא שוב מה שכתבתי. חלק מהאנשים וגם אתה התמקדתם בהתנשאות (לכאורה) שלי. לא הכסף או חוסרו הם שעניינו אותי, אלא אדם שלא חי בכבוד ואדם שלא חי בכבוד לעצמו גם לא יכבד אחרים.

Kosem

New member
למה לא חי בכבוד לעצמו?

אולי הוא פשוט לא מסוגל כלכלית לחיות בכבוד הזה? או שאני מתבלבל?

אתה מתבלבל

כי יש לו גם עבודה, שתי דירות ועוד דירה שמשכיר. הוא יודע לעשות כסף וגם חשבון והוא חושב שמגיע לו אישה שווה, אז שיתאמץ להיות שווה לפחות בכבוד לעצמו.

Kosem

New member
לא הבנתי על מה את מבקרת אותו אם ככה

שהוא כבייכול משקיע יותר ממך?....

big bride

New member
לג'קלין

אין לי משוג אם זה עדיין רלבנטי, אבל אין לי מה להפסיד
נראה לי שחלק לא מבוטל מחוסר ההקשבה יכול להיות נעוץ בזה שיש הפניה להודעה שלך בעמוד הראשי, שהיא עיוות מוחלט של דברייך. בקיצור של העורך שכולו מבוסס ריטינג את מוצגת כgold diger

יודעת היכן אני חיה

לא מתרגשת, יודעת שבעם שלנו יש הרבה רבי אומן במניפולציות, מעציב לראות שגם הטובים מבינינו מוכרים את נישמתם לשטן, תחשוב לרגע איזה חלק יש לקוראים ולמגיבים לעורך הזה. כשמידת החמלה והסובלנות יתפסו מידה גדולה יותר בשלטון ובעם, אולי זה יקטין את הסיכוי שלנו לשרוד פה.

ערסlight

New member
אוףףף

ג'קלין, את שיפוטית, מקובעת בסטיריאוטיפים ועסוקה עצמך. בקיצור... את צרות. [והוא? מה יש לו ממך?]

וודאי שאני שיפוטית

כי אחרת הייתי אל. תגיד לי, איך אתה בדיוק עושה את הבחירות שלך? או אולי אין לך טעם ולא דעה? ומה רצית, שאעסוק בך אולי? אין סיכוי עם תגובה חסרת גרם של אינטלגנציה ויותר קילו של גבריות פרימיטיבית.

למעלה