היש סיכוי טעם?

מיקי 43

New member
ג'קלין תקראי את עצמך שוב

פתחת בזה שישגבר שמוצא חן בעינייך בחיצוניותו ובהתנהלותו ברובה ואחרי חצי מילה מתחת ביקורת על התנהלות חיו תוך שאת מסתמכת רק על חומרבכל ההתיחסות שלך עסקת רק בחומר ומה זה לא שטחי? את הזכות לבחור מה מתאים לך אף אחד לא ישלול ממך וזכטתך גם ללנתב את חייך כפי שאת רוצה ולראות את הדברים לפי מה שחשוב לך אבל תקחי בחשבון כשאת מעלה את הדברים באופן פומבי יתכן ותחטפי ביקורת קשה ושוב כל ההתיחסות שלך מלכתכילה חומרית אילו היית שואלת לגבי האפשרות שהוא נשוי ולכן הוא כך אילו היית באה בטוענה שאולי מסתיר ממך ואת מפחדת ליפול אבל כשהכל חומרי ואת סותרת את עצמך הביקורת קשה ואני לא נעלבתי בשביל אף אחד עניתי לגופם של כתובים מיקי

מיקי

אולי היתה נימה של ביקורת בדבריי, הכוונה היתה בעיקר פריסת עובדות ונותנות תמונה לא מלבבת לטעמי ואלי מעידה על אישיות בעייתית. אפשר לחיות בצניעות אבל בכבוד. לילה טוב

אם את טוענת שיש לו

אך חיי בצנעה. הייתי בודקת את תכונת ה "קמצנות" שעלולה להתגלות. ולשלא יבלבלו לך את המוח ב "חסכנות"..הבדל בין שמים לארץ.

הייתי אומרת שהסוגיה דיי פשוטה.

כשטוב עם בן אדם אז אין כל כך הרבה "ראייה" של ה"לא טוב". רמת ההתלהבות מהזולת מטשטשת את ה"פגמים"... ואם יש כל כך הרבה "ראייה" של ה"לא טוב" אז סימן שאין מספיק אהבה. סימן שיש ספק ברגשות. ואם יש ספק - אז אין ספק. זה לא זה. בלי כל קשר למי "רדוד" ומי לא. זה ממש לא רלוונטי.

יערית

New member
איזה מין שאלה זו,סיכוי טעם?

קודם כל ירדת עליו כל כך ואפילו רמת התבטאות סבירה אין לך! שנית,את שואלת אותנו?כאילו שאנחנו נדובב אותך או נאמר לך "לא כדאי לך הוא תפרן שמרן מגעיל"? ג'קלין,כמה עולה אצלך לעשות צבע בלונד?

חחחחחחחחחחחחחחחחח.........סוף!

קארה טוטו אלה טרנטה..:)) שתקי...........לא יפה ככה להיות ציניקניים וסרקסטיים בנושא כל כך רגיש ועדין :)

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אני ציקלופית וסוריקטה?????? אני ממש מתחשבת ברגישות של הפן בקארה, במיוחד בימים האלה שיש הרבה לחות באויר

אפרופו העקבים:)

הניק חביב עליי במיוחד ואני לא בלונד ולא ספרית, גם לא תנחשו מה כך שזה באמת לא חשוב. יודעת מי ומה אני וזה מספיק לי. אוהבת את הכתיבה שלך, את החמלה שיש בך לצד הציניות והגסות (לכאורה) את התגובות הלא עקביות שלך:) מותק, השקעתי את הנשמה שלי בלגדל ילדים על הכייפכייפאק (20 שנה+) אז ואין לי שום כוונה להפוך לאלטרואיסטית ולחפש לי מטופלים (רק אם אוהב אותם באמת:)) אולי בעצם, לא בטוח...

מה איתם באמת?

{את שלי אני לא משאילה...גם אם תיפח נשמתי} ואל תקחי אותנו כל כך כבד "ג'קלין"....... כל היופי הוא השוני שבדיעות...העסידה הזו:)) בסופו של דבר......את היא זו שתחליטי לך.. אלא אם כן את בסגנון של ברונהילדה עם הצמות הקשורות עד לתחת... זו ששואלת ומקבלת שמונת אלפים תשובות ורצה מייד ליישם את הכל לפי סדר התגובות:)) וביננו.......אין אישה שהיא לא בתפקיד אלטרואיסטי...מאחר וכל הגברים מוגדרים כחולים מבטן ומלידה:)) לא נותר לנו אלא לתפקד כאחות לכל דבר ועניין הקשור בהם.

יערית

New member
אז

שפיצים בקארה אני לא אקבל?בלונדינית אני כבר לא אהיה? פאק!להיות בלונדינית זה IN היום

פפפפפפפפפפ

מזל שאתמול שרפתי שלוש שעות במספרה...:))..{ואת המח} עכשיו אני ממש ממש פלטינה...עם שפיצים מסוכנים. ת'אואבתותי?

יערית

New member
ת'נמות עליק../images/Emo6.gif

תשלמי לי ולא אשרוף את עצמי ולעצמי 3 שעות מספרה,למה מי מת?חחחחחחחח

אני מנשלמ ליק..ונתינה מה תמות' לי..

ולחשוב שזה עלה הון לא קטן... {אני רזעת מרוקאיה בלונדע...ממש בלעסוס דל להבל:))}.. ת'אמת... עכשיו אני מבינה למה המח שלי רותח..:))

לא יערית

שפיצים בקארה לא תקבלי, אבל תקבלי את השניצים של השטיח ובלונדינית בטח שתהיי, בואי אלי, נשארה לי הפאה מפורים, בלונדינית ארוכת שיער עם פוני וחוץ מזה, מה דעתך על תספורת עגולה ?????????

יערית

New member
מה זה תספורת עגולה?../images/Emo3.gif

אני אוהבת אותו טיבעי,בלי חיקויים למינהם

הפעם אני לא מסכימה איתך

זו כן שאלה כי היא לא מחוברת לאינטואיציה שלה. והירידה עליה לא תעזור לה... כי כל אחד הוא בסופו של דבר בן אדם, וזה לא משנה מהי רמת ההתבטאות שלו. הצורך באהבה ובמערכת יחסים חוצה גבולות.......... בין אם אדם הוא גאון הדור ובין אם הוא מפגר, בין אם הוא עדין ובין אם הוא גס, בין אם שכרו בן5-6 ספרות או 4 בלבד, כולם זקוקים לאותו דבר. וכולם זכאים לנסות את מזלם ולזכות בדבר הנפלא הזה ששמו אהבה. לכן, כל אחד צריך לחפש את מזלו על פי מה שמתאים לו, על פי מה ש"עושה לו את זה". וגם להבין שגם אם לא כולם נכנסים לתוך המשבצת הזו של "מה שעושה להם את זה" הם עדיין יכולים להיות כאלו ש"עושים את זה" למישהו אחר. היא שאלה שאלה מתוך בלבול וחוסר התייחסות לאינטואיציה הפנימית שלה שאמרה לה "לא". כי אם היא הייתה מקשיבה לאינטואיציה שלה, היא הייתה יודעת שזה "לא" והיא לא הייתה צריכה "לחפש עליו חטאים" ולבקר אותו.. כי כשיש ביקורת.. אין אהבה. כשמתאהבים.. "חוש" הביקורת מתעמעם.... כשאוהבים נותנים משוב ולא מעבירים ביקורת....

יערית

New member
בסדר בסדר כיסחת אותי../images/Emo8.gif

בסה"כ חושבת, ששאלות מהסוג הזה מאד,אבל מאד קשה לעזור לאדם ממול במיוחד כשלא מכירים להגיע לתשובה. אני אישית כן מסתכלת על איך אדם חי,צורת חיים וכו',כסף חשוב לי מאד,לא הכמות ,חשוב לי שהוא אדם שעובד ודואג לעתידו. וביקורת,לווקא דווקא באה כשאין אהבה,ביקורת באה לפעמים גם כמשוב,הביקורת יכולה להכעיס ולפעמים ללטף ולגרום לאדם לנוע קדימה,הכל תלוי איך היא נאמרת. אגב אחותי,אני אוהבת שלא תמיד מסכימים איתי,זה מוסיף עיניין:))

../images/Emo13.gif ידעתי שאת מוצאת חן בעיניי....

נכון, מאוד קשה לתת תשובה. צריך לברור את התבן מן המוץ
ולראות מה עומד מאחורי השאלה. וגם.. אנחנו נוטים לענות מהמקום שבו אנחנו נמצאים. ואז זה בכלל עלול להיות לא רלוונטי. אבל..אם הרבה אנשים מנסים ונותנים תשובה של ממש אז נדמה לי שהאדם שיקבל את התשובות השונות יוכל לבנות איזושהי פריזמה ויכול להיות שהוא יוכל לבנות משלל התגובות איזשהי תובנה חדשה. באשר לבן זוג פוטנציאלי, וודאי שאנחנו מסתכלים על כל מיני דברים. לא תמיד המכלול יכריע אם הוא הוא האחד או לא... לפעמים זה דווקא משהו שולי..
אגב, בעניין הסמנטיקה אודות ביקורת.. נדמה לי שאשלח אותך לקרוא על ביקורת באיזשהו בלוג על זה, כי שם זה כתוב יותר טוב ממה שאכתוב כאן.

למעלה