היש סיכוי טעם?

סביונתה....|תפסי נשיקה באויר|

ואם הבחורון חזר אחורה מבחינה חומרית? מה שקורה להרבה גברים אחריי הגירושין...{לא מכלילה אבל זה הרוב} ואם הבחורון מסתפק במועט ומעדיף את הזולה הקטנה מאשר משהו שמתאים לגברת? ואם לבחורון אין הרבה אמצעים לעלות את רף החומריות שלו לשלה? ואם כלום מתוך הכתוב לא קשור לנושא של אחריות, אלא לנושא שכך הוא חי ותפסיקו לשפוט אותו על זה. סביונתה... {סאוח'תק על שלוש וחצי ושליש}....... התמדה אחריות ואופי... זה לא הולך עם דירת פאר ומרצדס מנקר עיניים. רוב רובם הגברים חיים כמו חורניים....בייחוד אחריי שסיימו את פרשיית התלות על האישה עם הגירושין, אז בשל כך לשלול את הקיום שלהם? ראבקקקקקקקקקקק...........לא מתאים לרמה {החומרית} שלה......שתלך.

Xטיירית 4 +2

לא דיברתי על מרצדס- מה גם שלא אוהבת את המכונית הזאת...ולא על דירת פאר אלא על דברים מינימליים... להחזיק מכונית נורמלית ודירה נורמלית- היום יכול כל מי שיש לו עבודה עם משכורת סבירה אם לבחור אכן יש 2 דירות ועדיין החליט לחיות כמו סטודנט- וואלה גם זה לא ניראה לי או שקמצן או שלא יודע לחיות ולא מאמינה באמרות מהאגדות- אם אוהבים אפשר גם באוהל... רבאק החיים זה לא אגדה אפילו סינדרלה חיפשה כסף...(-: אוהבת אנשים שאוהבים את החיים. וכן...חושבת כמוך- לא מתאים שתלך.

כפרע...{אבל במטא עירקי}

אני חולית על החיים... בייחוד כשהם צבעוניים בצבע הכסף. אבל מעולם לא הפריע לי שאין לו דירה, רכב, ועוד... כי לי יש את כל זה...{בזעת וח'משה ח'מישת} בונבונה... תני לי זולה קטנה...שקט ושלווה...לעשות איתו סקס 365 יום בשנה ...שיידבר אליי בגסויות מצידי :)). תני לי ממה שהיא מתארת שיש באישיות ובינהם.......ואני המאושרת בנשים. אני כנראה עדיין מאמינה... שאפשר גם אחרת. {רגע..............אני צריכה לוותר על הדירה? הבריכה? החדר כושר? הרכב?...........תני לי לחשוב שוב :))}

מוכנה לסקס בזולה 24/7

אבל חייבת לדעת שאם נימאס לי מהזולה יכולה לעבור למיטה נקייה עם מצעים לבנים.........או לחדר כביסה..... רוצה שכל האופציות יהיו פתוחות.......

הא..

אם יהיו אופציות פתוחות... זה אומר המון על התשואות באופק הרחב. את לא חושבת? התנודות הרבות של המכונת כביסה בייחוד זו עם ה 1600 ס"ד, יאיצו את הפתיחה מה שייגרום לתשואה בעליה מתמדת אוהבת שכלום לא סגור:)) התנודות, העליות החדות, הירידות התלולות, אוח......... מה שהם עושים למניה הלבנה על מיטה קינג סייז :)) {ממש מתאים לי עכשיו סדרת "לילות משי לבנים" בסיטי טאוור...לאיזה שנה שנתיים} נאצלת להסכים איתך הפעם ורק בגלל המספרים.

אז...........

למיקי - לקחתי בחשבון שדבריי יפלו כאיום על כמה גברים כאן. אקסיי - אני לא ראיתי כל כך את התישבחות עליהן את מדברת ביחס לבחור - תראי לי אותן, בבקשה. אתן לא יודעות עליי כלום - אגיד לכן - בעבר גרתי בוילה יפייפייה, נסעתי על בג'יפ כבר לפני עשר שנים, היה לי הכל - ויתרתי על הכל . היום אני מתגוררת בדירה קטנה מאוד, ישנה - לקחתי איתי את המינימום שבמינימום וחיה די באושר יחסי. ולא הייתי חוזרת בשום אופן לחיות בבית גדול כי אין לי כוונה להיות עבד של החומר, לאלה שלא קלטו את הראש שלי... לא הייתי "מתפארת" בעברי ההוני, בדרך כלל משתדלת להיות צנועה ולא רק בהון...לכן גם בחרתי ניק כזה...:) ואם כבר לבחור יש כמה דירות, למה שיחיה כמו קבצן? אז כבר פגשתי כמה גברים גרושים ולרגע לא התעיינתי בהונם וקרה שנחלצתי לעזרתו של אחד שהיה על סף הומלסות בלי חלילה לצפות לתמורה. מה שניסיתי להגיד או לשאול הוא האם יש טעם בלהמשיך בקשר שמלכתחילה ניראה שהוא ללא תקנה ושמותר לי לרצות לעצמי לגור במקום ראוי שהוא לא דירת פאר אלא דירה קטנה, צנועה ונקייה. העלתי את "הטרנטה" כדי לקבל תמונה מלאה לגבי אדם - יכול להיות שהוא עשיר וחי כמסכן וזה בעיניי עלוב ( אנא אל תקחו את זה לקצה השני...) כל אלה שהרגישו מאויימים או שאני עשיתי רושם כמתנשאת - טעו. חלק גדול מהתגובות מתלהמות - איך זה שיש כאלה שהבינו שיש לגיטימציה כזו או אחרת, כסביונית??

אוווווו בזעת עליק...

ו?........מה נשאר לך?......מה זה עושה ממך היום? גם לי היה פנטהאוז.....שוורולט ענקית...וחשבון בנק אישי שהוא חלום של כל אישה... והיום אני חיה בדירת ענק עם בריכת שחיה משכורת של 6 ספרות, וחדר כושר ויש לי רובר כחולה {מעפנה}... אז???? זה אומר שאני אטיל ספק בסיכוי שלי עם בן זוג פוטנציאלי? יקירתי מה שאת מרשה לעצמך ויכולה..........הוא לא. אז מה ניסגר?....מי יחליט לך? לא טוב לך.......קומי. אם לא טוב עכשיו לא יהיה טוב גם כשהדירה שלו תהיה מרווחת ונקיה. משהו בך דיי משונה ומוזר....תחשבי על זה. אני האחרונה שיוותר על הגרדרופה שלי, על מאגר הנעליים ועל הפרסטיז'...אבל לעולם לא אשפוט או אעמיד את הזוגיות שלי מול החומריות... אולי על אופי, על מזג, על הרגלים, על דברים הרבה יותר מהותיים ממה שאת העלית כאן. אבל זו את וזו אני.

יערית

New member
בזעאף עליק גם את

יש לך בריכת שחייה ולא הזמנת את הח'ברה לשחייה לילית? אאימא עאליק:)))

ששששששששששש

{אין בה מים עכשיו :)))} {יידורוני עליק.........בואי תראי מה הולך בחדר כושר...יותר מזה לא צריך...פ'תום תחלתי להרים הרבה מישקולות כזה:)} וש'תקי את חלאס... כולם הוזמנו אז לחמין.....ואחר כך לקוסקוס.... אופו את ת'חבאת לך?

יערית

New member
בז'יז'ינייה

חדר כושר לא עושה לי את זה
ואני פתאום מגלה שמארגנים מפגשי פורום מאחורי דלתיים סגורות, כולם מוזמנים חוץ ממני?????????????? אני בעילבון גדול,גדול מאד מאד!!!!! אני אבוא בפעם הבאה,מפטיחה (אצבע ימין על כף יד שמאל,חכי חכי...)

הנה......אני חודרת אלייך.

תקשיבי ותקשיבי לי טוב... יש סיר של חמין ענקי...יש בו תכולה ריחנית...טעימה... יש מלא סלטים...... אז תזיזי את עצמך לכוון ותפסיקי לברבר... {רצוי שתביאי איתך תיגבורת...}

מיקי 43

New member
ג'קלין איום עליי? כולי חיל ורעדה

דברייך נקראו כהתנשאות חומרנית כביקורת מגעילה על אדם שאת טוענת שמוצא חן בעינייך בחיצוניותו ובהתנהלותו ובנוסף עם כל הביקורת שלך על חייו איך התנהלותו מוצאת חן בעינייך? אז תפסיקי לחרטט כי כדיי להצדיק את עצמך את מתפארת שוב בחומר שהיה או לא היה לך תהיי עיקבית וברורה לא תקבלי תשובות כאלו ואת עוד כולך פליאה שרקאחת הבינה אותך מה לעשות לא כולם מושלמים מיקי

השאלה שלי היתה אם יש טעם.

לכל בן אדם יש זכות לבחור מה מתאים לו. ואתה ישר נעלב במקומו ומחליט שדבריי באים ממקום מתנשא. לא ספרתי את "התומכים" כי זה לא ממש חשוב, אבל נידמה לי שגם מיכלי הבינה את דבריי ולא עיוותה ולקחה אותם כאיום או כהתנשאות.

למעלה