היש סיכוי טעם?

מצוטטת

New member
נכון!

"קולף מילים לארוחת הבוקר הוא לא אוהב אותן מדי קשות אחרי שהן ריקות מתוכן הוא מגלגל אותן על הלשון" מכירה?, הן לא שלי זה של יענקל'ה, אני רק מצוטטת לך אותן :)

של מי?

שלך? או שלו? כי לא נראה שזה בא מהכוון שלו... הריי ציירת אותו במכחול וורוד עד אילוזיה של שלמות גנטית וחושנית...{למעט החומריות}. אז מי מתעתע? את או הוא? תלמדי כבר... חומריוות ניתנת להשגה בכל דרך.. אישיות, לא.

מילים מילים מילים

כדורבנות

זהו?

פפפפפפפפפפפ........ {אליעזר כבר הרים לי אצבע מכוונת:)).............ואת מחייכת לי?????...עלבת בי קשות} לפחות ברונהילדה עושה בי צמרמרה ועריגה...

אממממממממממ

רק אם זיי מייייייח עצמית של רגל ברונהילידת ענקיה בתוך סיר של חמין.... אני מוצצת...מה מוצצת???...שואבת ת'אמאמא של ה"תכולה" של הבפנוכו ש'לה. אומרת לך שזה לא טוב............אז זה לא טוב! אני היום במוד רצחני...{החצי השני של הפיצוליות שלי יצא לאור}. את תאתגרי לי...

מיקי 43

New member
גברת קטנה ורדודה שכמוך

את בעניין לשנות את סדרי הבראשית לו את היחסים שלו עם גרושתו את צורת מגוריו את הרכב (של העבודה הטרנטה) וכל זה תוך חודש טחצי שאת מכירה אותו ומוצא חן בעינייך בחיצוניות ובהתנהלותו פחות או יותר כדאי לו לתת לך את ברכת הברך ולשחרר את עצמו ממך ומהר את אדם שטחי , חומרי, חסר ת הבנה של מהות החיים, שתלטנית, אם אגו נפוח כמו נפיחה של פיל כדאי לו לאיש להתרחק ממך כמו מצרעת מיקי

לא הבנתי

מה את רוצה ממנו המסכן
כייף ונעים לך איתו???? תתמקדי בזה
עוד מעט תתלונני שאמא שלו עדיין הולכת עם ג'ינס באגי אפפפפפפפפפפפפפפפפ

ילוטייל

New member
ויש לו אוטו טרנטה..בלתי נסבל

ממש בלתי נסבל הטרנטה. לזרוק מייד ולחפש אחד עם מרצדס שחורה.

לא צריך מרצדס

אבל קופסא נורמלית.... מקום מגורים נורמלי.... ומישהו שכבר לא חי כמו סטודנט בן 20 .... אולי זה לא נישמע טוב....אבל.... מצפה מבחורים בגילאים מסוימים שיגיעו למשהו בחיים שלהם.... וזה לא קשור לכסף....זה קשור לאופי שלו, התמדה, אחריות...ועוד המון דברים.

אז שלא תהיה איתו

ואם היא איתו, שלא תתלונן יותר מידי אלו החיים שלו, ככה הוא בוחר לחיות, ולה נשארת הברירה אם לקבל את דרך חייו או לא, אף אחד לא מכריח אותה להשאר איתו.

למעלה