היסטריה גברית

הדברים פשוט חושפים את האמת

שהפמיניזם הרדיקלי ( להבדיל מפמיניזם ליברלי) כמה שלא יגלגל עינים לשמיים ויתחסד בצביעות הוא בסה"כ קבוצת שינאה גזענית שהמיקוד שלה זה הגברים ולא תיקון העולם או זכויות נשים מענין אותם. כמו שהכהניסטים הם קבוצת השינאה ממוקדת ערבים, אלקעידה קבוצת שינאה ממוקדת תרבות המערב, החמאס קבוצות שינאה ממוקדת יהודים והניאונאצים קבוצת שינאה ממוקדת יהודים ולא ארים , הקו קלאס קלן קבוצת שינאה ממוקדת שחורים, שוביניסטים למיניהם הם קבוצת שינאה ממוקדת נשים, כך גם הפמיניזם הרדיקלי.

../images/Emo45.gif

וכמו כל קבוצת שנאה, גם אצלן מי שסוטה מהדרך הנכונה של שנאת האחר הופכת לאויבת בעצמה- כבר קראתי בעבר טענה פמיניסטית רדיקלית לפיה אשה החווה אורגזמה בזמן קיום יחסי מין עם גבר משתפת פעולה עם הדיכוי הגברי...

וכמובן הן טוענות כל הזמן נגד חוסר

רגישות של גברים לטענות ומצוקות של נשים , אבל לא מבינות כמה נפגע ברגשותיו גבר ישר והגון שמקיים יחסים עם אשתו החוקית אך ורק בהסכמתה והרבה פעמים ביוזמתה ובכל מקרה היא משתתפת בהנאה ולא "קפואה ופאסיבית" ובכל רגע ורגע הוא קשוב לרצונותיה בביטוייהם המילוליים ובשפת הגוף כש"מסבירים" לו שבכל זאת מה שהוא עושה זה נחשב אונס בגלל ש"החברה פאטריכלית" "הנשים מדוכאות" "אין שיוויון" "החברה שולחת מסרים תת הכרתיים" "לא מכירים בניכוי מס על הוצאות טיפול בילדים"= כל הגברים תמיד כולם בכל מצב אנסים..

לרנה

New member
קראת אותה באותו מקום "מהימן" שהבאת

ממנו את שאר ה"ציטוטים" השקריים והדמגוגים שלך? מקורות המידע מהן אתה מפיץ מידע שקרי הם אתרי שנאה לנשים, ואתה עוד מדבר על קבוצת שנאה של שנאת האחר? הבט במראה.

לא, במקרה של מקינון

הלכתי לחפש הלאה, ומצאתי למשל ב-Wikiquote. את הציטטה של דבורקין שלילנד זכרה. זה שאתר שאת טוענת שהוא אתר שנאה לשים גם כן משתמש בציטטה לא אומר כלום על אמינותה. זה שאת משתמשת בעובדה זו- שאותו אתר משתמש באותה ציטטה- אומר עלייך הרבה. הדגמת היטב כמה צדקתי, תודה.

לרנה

New member
אוף, השר"דים בפורום ממש פנאטים

וויקיקווט זה אתר פתוח, זה לא מקור למהימנות. גם שם זה מופיע תחת הכותרת "UNSOURCED". זה היה יכול להדליק נורה אדומה לאדם שמהימנות חשובה לו והשנאה לא מערפלת את חשיבתו. אני משתמשת בעובדה שהציטטה הזו מעולם לא נאמרה מפיה, כמו שתוכל לראות באתר שבודק אגדות אורבניות כדי לומר משהו על אמינותה. אז אם זה שאתה מסתמך על אתר לשנאת נשים, מסתפק בכך שבאתר שהוא OPEN SOURCE מופיע משהו כזה תחת UNSOURCED, ולא בודק הלאה, אכן אתה מדגים היטב כמה צדקתי.

אני דוקא שמח לגלות שהפמיניסטיות

הרדיקליות לא חושבות שכל סקס הוא בהכרח אונס. מעודד. אבל קראתי מספיק דברים אחרים שהן כתבו ממקור ראשון כדי להבין שהן מעוותות את המציאות בהרבה דברים.

שכחתי משהו בקשר לקבוצות שנאה.

כאשר גבר כותב על הפרדיות שהן קבוצת שנאה, או שחור כותב על ה-KKK שהוא קבוצת שנאה, הוא אינו מכליל על כל הנשים או על כל הלבנים. את ההכללה את עשית.

לרנה

New member
דיברתי על השרדים

לא כל הגברים שרדים, זה שאתה שר"ד, לא אומר שכולם כאלה.

תוכיחי

ולא, "אני אשה, אתה מתנגד לדברי ולכן אתה שונא את כל הנשים" אינה הוכחה.

לרנה

New member
נראה לי שהמקור הפיקטיבי חושף אמת

על מי באמת שייך לקבוצת שינאה גזענית של שוביניזם רדיקלי שהמיקוד שלו נשים בכלל ופמיניסטיות רדיקליות בפרט. דמגוגיה, ושקרים, עטופים היטב עם בורות, שנאה ופרנויה. כזה הוא השוביניזם הרדיקלי.

בעיקרון אתה צודק.

אבל אם תקרא באופן עקבי בפורומים של אמהות, תראה שאלה שחוזרת על עצמה: "איך מסתדרים עם הילדים, העבודה והלימודים, וגם עם הבעל שרוצה סקס/ מגיע לו סקס/ צריך סקס?" המחשבה המקובלת היא שגברים זקוקים למין ונשותיהם צריכות לספק ("לתת"). יש הרבה נשים שבעצם חוות אונס "שקט" ולא ברור על ידי מי- הבעל? עצמן? החברה?

Marinette

New member
רגע אחד,

האם את מנסה להגיד כאן שבכל פעם שאחד משני בני זוג רוצה סקס והשני משתף אתו פעולה ועושה אתו סקס מתוך רצון לספק את בן/בת זוגו יותר מאשר מתוך חשק אמיתי (או מתוך תחושת חובה, או מתוך איזו תחושה של חליפין - "הוא עשה את זה בשבילי לפני שבוע כשהוא היה עייף ולי היה חשק") - זה נתפס בעינייך כ"אונס שקט"?

צימעס

New member
זה כמו מכות בין ילדים

אם יש ילד שתמיד מכה את הילד שלי (או מציק, או מעצבן, או מעליב) - או להפך, אני אחשוב שעלי להתערב. אם לפעמים אחד פוגע ולפעמים השני, אני אהיה רגועה יותר, ואטה להתערב פחות. לשאלה שלך - אם זה חד סטרי - תמיד אחד רוצה והשני עושה לו טובה, אז כן, יש פה איזושהי בעיה, עד כדי תחושות מצטברות של אונס (בוודאי במקרה בו הצד ה"מסכים"/"נותן" לא מעלה על דעתו את האפשרות לסרב). אם התפקידים מתחלפים, זו בחירה לגיטימית של אנשים בוגרים.

קראת את הציטטות?

שתי דוברות פמיניסטיות ידועות אומרות אותו דבר- סקס הטרוסקסואלי הוא תמיד אונס, אחת מוכנה להוציא מהכלל את המקרה בו אשה יזמה אותו לצורך הנאתה. מצאתי את הציטוטים לפני כמה שנים, באתר של קבוצה למען "Father Rights" כאשר ניסיתי לפתור את חידת מי היה האיש שהיה. באותו זמן חשבתי שזוהי קבוצה הזויה של שובניסטים שהפסידו את המשמורת על ילדיהם בגלל שהכו את נשותיהם אז עכשיו הם מתנקמים ב"פמינאציות". אז גם סברתי בערך אותו דבר על חברי מפלגת "זכויות הגבר במשפחה". הפר"דיות בפורום זה שכנעו אותי שטעיתי.

קראתי ואני לא מסכימה איתן

את שמץ האמת שאני בכ"ז מוצאת בדבריהן ניסיתי להסביר לך בהודעה לעיל.

לרנה

New member
אל תמהרי לא להסכים איתן

פשוט תתעלמי ממה שגברים בורים/פרנואידים מיחסים להן באופן שקרי ורשלני באמצעות יחוס מה שמתנגדים שלהן אמרו עליהן כציטוטים ישירים מפיהן, באמצעות אי בדיקה של אגדות אורבניות, או באמצעות קטע מדבריהן (זה נדיר, בדרך כלל זה שייך לשניים הראשונים) שהוא קטוע וחסר נימוקים , ותקראי מה שהן כן אומרות. כך הרבה יותר קל להסכים איתן.

למעלה