היסטריה גברית

הוכחתי דבר אחד בוודאות:

אשה אחת, המתקראת לרנה יחסה לי דבר שלא אמרתי. לא זו בלבד, אלא שהיא חזרה על זה מספר פעמים. לא זו בלבד, אלא שגם את מתעלמת שוב ושוב מזה שהוכחתי זאת.

ועוד הוכחה ליושרי ושקרנותה של לרנה:

ציינתי מאיפה לקחתי את הציטוטים. ידוע לך היטב שכאשר הבאתי אותם האמנתי בתום לב בנכונותם, לאחר נסיון להצליב מידע. ידוע לך היטב גם שאני קורא ללרנה שקרנית לא בגלל שהיא טענה שהציטוטים לא נכונים, אלא משום שסילפה את דברי. את זאת שחוטאת כאן בחוסר יושר.

מכיוון שאני מכירה את היסודיות שלך

כשחיפשת ציטוט אחר שרצית להוכיח שהוא בדוי, אני ממש לא מתרשמת שהיה פה תום לב.

מה הטעם להכנס למקום שנכנסת אליו ?

אני למשל ברגע שהתחיל להתפתח הויכוח אמרתי שאני מאד שמח לשמוע שהפמיניסטיות הרדיקליות לא חושבות שכל סקס הוא אונס, מטמיעות בקרב הקהל שלהן שהכוהנות הגדולות שלהן לא אמרו כזה דבר מעולם (ומה זה משנה אם כל או לא אמרו פעם לפני שנים רבות משהו כזה אם כיום כולם מכחישים את זה ?) ושזה לא נכון. הרעיון שפמיניסטיות רדיקליות יחשבו שבעיקרון סקס, כשהוא בהסכמה, זו תופעה טבעית וחיובי הוא התקדמות מסוימת, למרות שאם תפרוט את זה לפרטים תגלה ש"הסכמה" בעולם המושגים שלהם, זה משהו שלא קיים בכלל בעולם של ימנו ואם אשה אומרת ששכבה עם מישהו מרצונה ולפי בחירתה ולדבריה נהנתה אז זה רק בגלל שהיא לא יודעת שהיא לא הסכימה וסבלה בגלל שטיפת המח של הפאטריאך הראשי. .

נכון

כאשר קוראים לי בור, פאראנואיד, שובניסט רדיקלי, שקרן וכו' השנאה כלפי הנבזה שקראה לי כך מעוורת אותי. מה לעשות, אנחנו הזכרים* כל כך פרימיטיביים שכאשר מכנים אותנו בשמות גנאי ומסלפים את דברינו ביודעין אנחנו נורא מתרגזים. *כדי להמנע מהכללות, המילה זכרים אינה כוללת את אלה שאוהבים שקוראים להם בורים, פאראנואידים, שובניסטים רדיקליים, שקרנים וכו'.

אוי, מסכן, נעלבת?

מדהים אותי לפעמים שככל שדרכו של אדם להתבטא בבוטות, כך נפשו עדינה יותר והוא נפגע בקלות כשמחזירים לו.

יש הבדל קטנטן

בין "להתבטא בבוטות" ובין "להשמיץ ולשקר". אני עשיתי את הראשון, לרנה את השני- ואת הצטרפת אליה.

shellyland

New member
קרא את הספר. הוא שווה.

יצאו תרגומים בעברית (לשתיהן). אל תחכה עד שיגיע הסרט.

shellyland

New member
../images/Emo32.gif סתם מתוך סקרנות:

למה את כותבת דוורקין ולא דבורקין?

shellyland

New member
ישר הנחתי

שאת יודעת משהו שאני לא.

יכול להיות שזה מפני

שקראת אי-אז ספרים מסדרת "אמבר" של רוג'ר זילאזני? דוורקין הוא אחת הדמויות הבולטות בה (אם כי לא פיסית - הוא גמד).

אגב,למה לא לכתוב בניק הקבוע שלך

במערכת תפוז ? ממילא הסגנון הייחודי ניתן לזיהוי בקלות, אפילו שנמנעת ממילים אקדמיות.

מה שמסביר אולי

את מה שכתבתי כאן בהודעה מתחתייך - מי שמכנה את זה היסטריה הם בוודאי לא הגברים עצמם, אלא מי שרוצה מאוד לצייר את זה כך

למעלה