הילה בוכה עכשיו

איילתח

New member
אני מהמרת שעל דנה וסיון ונ.ב סיון בסכנה יחד

עם נופר ותומר לעלות להדחה. יצביעו לה: ליהיא אלעד ליעוז

didush100

New member
נקווה זה מזכיר לי את הלחץ שהיה לי

כל שבוע כששפרה עמדה וזה עומד להיות אותו הדבר עם דנה. הבאסה היא שהשנה יש 3 מתמודדים סגורים לגמר+3 שכרגע לפחות לא יעמדו ככה שזה הולך להיות קשה.

didush100

New member
הלוואי או שיתנו שמות להציל דייר ולא להדיח

כמו שהיה שנה שעברה וככה השאירו את גואל

EREZG07

Well-known member
מירב, הילה, ג'קי ודנה

יעמידו להדחה את תומר. אחד מהחדשים יעמוד להדחה.

didush100

New member
תומר לדעתי לא יעמוד כי

מירב תבחר דנה ונופר הילה דנה נופר/תומר ג'קי דנה עמיר/תומר דנה פרידה ליהיא/הילה

איילתח

New member
דנה תעמיד את פרידה ומירב

מירב תומר ונופר הילה נופר תומר ג'קי דנה תומר

didush100

New member
מירב השלימה עם תומר היום וחיבקה אותו

לא נראה לי שהיא תבחר בו היא גם הכי צבועה עם דנה ומחכה לה בפינה הילה חיילת של פרידה אז תבחר בדנה ונופר

איילתח

New member
אז מירב תצא צבועה אחרי ציד המכשפות שעשתה

לתומר אם לא תצביע לו. לדעתי היא תצביע לו.

חןןןן4

New member
ממה שאני שמעתי

פרידה אמרה שדנה כול היום דיברה עליה והיא סתם עשתה בכוונה ושיש לה רוע בעיינים והיא לא רצתה לעזור היום ושהיא שקרנית ומשקרת לכולם... ואפילו לא סיפרה מה היא אמרה לבר רפאלי שבגלל זה דנה נפגעה ומירב הזבל הזו לא תיקנה את פרידה בכלל והיא יודעת מזה. ואז היא סיפרה על המשימה של היהלומים שהיא ידעה מהתחלה שהיא לא תצליח והיא ישבה מבחוץ וראתה הכול והיא אמרה שניגשו אליה ואמרו לה איזה יהלום לקחת ולא הפריעה לה ולא התווכחה בכלל כי ידעה שהיא לא תצליח...כמה שהיא שקרנית היא ממש התווכחה עם דנה. ואז היא אומרת שדנה וסיוון וליאם ונופר הצליחו היא פרגנה.ושלהיא יצאה כי הצליחה עשו לה פרצופים אז מירב אמרה לה להיא לא הצליחה היא ספרה לי על הספרי אז פרידה אמרה אהה נכון התכוונתי לעתי שהצליח כולם לא פרגנו והכול כאן תחרות. ואז גברת מירב אומרת לה כן את צודקת בסוף כולם יראו שדנה שקרנית וצבועה ובסוף פרדה אני מתה עלייך שנצא בטוח ניפגש. זה עוד בקצרה.

didush100

New member
כלבה המירב הזאת היא הכי מסוכנת לדנה

הלוואי אמן שיראו את השיחה הזאת ביום רביעי שכולם יבינו מי זאת מירב. ולמה דנה לעזאזל לא פותחת את העיניים כבר הלוואי שג'ודי תרמוז לה משהו מחר.

איילתח

New member
אני לא מתפלאת בכלל אבל עדיין תזכרו מה שאני

אומרת : מירב באה לנסות לדחוף את פרידה מהמשבצת ולתפוס את מקומה בגמר. מירב יושבת על המשבצת של פרידה ולא של דנה. היא תתחיל מול דנה כלפי חוץ אבל תשתלט על מקומה של פרידה. הן בעלות אותה אג'נדה

למעלה