הילה בוכה עכשיו

goni33

New member
כן בטח..........את המפה של מירב

הילה פותחת רק אחרי שהיא מקבלת "אישור " ממירב על מי לפתוח, כי לבד אין לה אומץ. כמו עם תומר שרק אחרי שמירב דיברה איתה עליו בלילה ,עכשיו על נופר שגם עליה מירב אמרה שהיא לא אוהבת. חסרת עמוד שידרה.

עידמןן

New member
הילה כעת מדבר במצלמה 4 היא אומר ש

שנופר פוגעת בכולם כאן ואתם לא מרגישים...

אילנה153

Well-known member
צעקות

איזה באסה שבדיוק עכשיו התחילו הצעקות לנופר בחוץ...תזמון גרוע

ליאורי79

New member
ההפקה צועקת לא ידעת את זה? מעניין

שכבר שבועיים לא צעקו לנופר ודווקא במריבה על נופר והחוצפה שלה צועקים לה ב 1 וחצי בלילה?
גם בעונה הראשונה זקרו לרנין מכתב וגם בעונה השנייה צעקו לפותנה ולאיילה מההפקה(בדוק ומוכח) כמה חרטה כמהההההההה!!!

אילנה153

Well-known member
הילה

יוו אני מאוהבת בהילה על הנאום שלה עכשיו והחזית שפתחה באומץ רב מהיום אני אעקוב אחרי הילה ומבחינתי היא מספר 2 שלי ומספר 1 שלי כמובן ג'קי!!!!! כל הכבוד הילה!!מלכה חדשה נולדה בבית היום!!!!!!!

ליאורי79

New member
../images/Emo127.gifהחיבור של ג'קי והילה מעולה נקווה שיפתח את

העיניים והיא תמשיך ללוות אותו ולתמוך בו בין אם ההפקה חשבה על זה או לא זה חיבור מעולה וחיובי עבור שניהם

tuba23

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gifבבקשה ../images/Emo77.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif

תגידו לי אם שכחתי משהו.

mishe e

New member
לא יודעת כמה אנשים ילכו איתה

אבל לפחות אולי היא תפתח את העיניים לכמה דיירים וגם זה משהו

למרות שאני מצדיקה את הילה

גם פרידה מאוד אגואיסטית וסוציומטית וגם היא פגעה במשימה שאכלה שאריות של האורחים למרות שאמרו להם לא לאכול. נראה אותה פותחת ככה על פרידה?

אלירזית

New member
פרידה בהמה איך שהיא מתנהגת ממש מחליא אותי

לראות אותה על המסך ושהיא יודעת הכל אני אני אני ודווקא האנשים האלה שחושבים שהם עבדאי הם הכי קטנים בחיים דווקא מי שלא מאדיר את עצמו הוא האדם האמיתי !

נראה את דנה שחשבה את האמת על נופר

כבובלילית וכפרידה קטנה, מעזה לומר לה את זה גם כשהיא במחנה שלה. זו צביעות, זו פחדנות, זה איפה ואיפה ויותר מכל אנטרסנטיות

ליאורי79

New member
../images/Emo127.gifעל הילה באמת אפשר להגיד אמיתית היא אומרת

הכוללללללל בפנים אבל בנועם ובצורה מתורבתת ומובנת מעלה טיעונים ומציגה את כל הדברים כפי שהם עם הרבה הבנה ואמפטיה איך היא חיבקה את ג'קי על המיטה והוא לליטף את שערה ותוך כדי היא האירה את עיניו ודיברה איתו על נופר אחלה בחורה!

sivan1237

New member
הילה היא כל מה שנופר הייתה צריכה להיות בשביל

ג'קי והיא לא. זאת חברות. זאת תמיכה זאת קבלה...לעומת אינטרס טהור להרוס לו. כבר חודשיים שאני מנסה להסביר את זה.

למעלה