הוא התכוון לזה
ס סטודנטיתת 26 New member 7/2/11 #59 בכל צחוק יש קצת אמת.. אני צופה חודשיים בתוכנית והמון שעות ביום ועדיין אני לא יודעת מי זה עמיר מרוב שהוא מנסה לצאת בסדר עם כולם ולכן מעלים את עצמו. חבל כי אולי אם היה נאמן לעצמו כן היה לי חיבור אליו...אולי.. כרגע הוא כלום ושום ודבר.
בכל צחוק יש קצת אמת.. אני צופה חודשיים בתוכנית והמון שעות ביום ועדיין אני לא יודעת מי זה עמיר מרוב שהוא מנסה לצאת בסדר עם כולם ולכן מעלים את עצמו. חבל כי אולי אם היה נאמן לעצמו כן היה לי חיבור אליו...אולי.. כרגע הוא כלום ושום ודבר.
ד דאגרוטיפ New member 7/2/11 #43 לא, על נופר. זה כל העניין שדנה פרידה נופר וליהי היא אותה אחת, אנטרסנטית, נרקסיסטית, בהמתית, ומסיתנית.
לא, על נופר. זה כל העניין שדנה פרידה נופר וליהי היא אותה אחת, אנטרסנטית, נרקסיסטית, בהמתית, ומסיתנית.
ש שלח את עמי New member 7/2/11 #61 ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gifהכול נכון, חוץ מדנה. ../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif
P princess91 New member 7/2/11 #66 שעתיים הילה חופרת על נופר.אובססיבית. עברה את כולם. אחד אחד. יש לה עקונות כמו שלנופר יש עקרונות. לא הולך יחד. צפו לזוג נוסף נוסח פרידה-דנה.
שעתיים הילה חופרת על נופר.אובססיבית. עברה את כולם. אחד אחד. יש לה עקונות כמו שלנופר יש עקרונות. לא הולך יחד. צפו לזוג נוסף נוסח פרידה-דנה.
א איילתח New member 7/2/11 #67 אצל מירב הכל מאחורי הגב כמו אצל פרידה אז לא יהיו גדולות ונצורות כאן. אולי נופר מול הילה.
D didush100 New member 7/2/11 #68 איילת מה קורה? נראה לי שהשבוע יעמידו את דנה פרידה ונופר להדחה מה נעשה?
א איילתח New member 7/2/11 #69 תומר יצטרף אליהם לצערי ויודח אם תומר לא יצטרף הקץ של פרידה יהיה השבוע.
D didush100 New member 7/2/11 #70 תראי עשיתי חישוב כזה דנה מלא קולות פרידה בערך 5 ונופר לפחות 4 ולתומר אין מספיק קולות לצערי