הילה בוכה עכשיו

אילנה153

Well-known member
הילה בוכה עכשיו

הילה בוכה בחצר כרגע על התנהגות אגואיסטית של נופר!!! יוו מסכנה קלטה סוף סוף עם מי יש עסק היא סיפרה עכשיו לעמיר ליעוז ואלעד שנופר לקחה 1 כוסות משקאות היום למרות שידעה שאסור וצרחה על הילה ואף אחד לא העיר לה.... היא טוענת שנופר היא ילדה מפונקת ואגואיסטית וחסרת כבוד לזולת מעכשיו אני בעד הילה למיליון!!!!נקודה@

ליאורי79

New member
היא אמרה לה בפנים חבל שלא ראית את

השיחה הילה אמרה לה בפנים אבל נופר התחילה "לנבוח" עליה כאילו אין מחר ומה היא אמרה... אם משהון הקליט אתה תראה את זה מחר הילה אחלה בחורה !

mishe e

New member
מה הקשר?

היא ממש לא צבועה והיא אומרת הכל בפנים עד כדי חוסר טאקט לפעמים. היא הולכת עם הצדק שלה ורוצה לעשות צדק בבית ולפקוח את העיניים למי שצריך. לבד היא לא תוכל להתמודד מול נופר. אם היא תגיד לנופר בפנים את מה שהיא חושבת, אז נופר תצרח עליה ולא תקשיב לה ואת זה הבינה הילה כשהעירה לה היום על עניין הכוסות.

אילנה153

Well-known member
ווו אני בשוק

במצלמה 4 הילה פותחת הכלללללללללללללל על נופר ! כל מה שאני חושבת במשך החודשיים האלה על הבחורה הזאת לא יאומן קורההההההההההה הילה מעכשיו אני איתך היא אמרה עכשיו שגקי נשמה טהורה שלא ראתה דבר כזה בחיים והיא מתה על הבן האדם הזה והתחילה לבכות ופתחה על נופר ב600!!!!! הילה אני מאוהבת בךךךךךךךךךךךךךךךךך...ואני לא לסבית:)

ליאורי79

New member
../images/Emo13.gifלא ראית שהיא פתחה לג'קי את העיניים

בחדר לפני כן???? היא התיישבה על המיטה וחיבקה אותו הוא ליטף לה את השיער והאירה את עיניו על נופר על כך שהיא שתתה עוד כוס אחרי שכולם שתו למרות שידעה שזה יכשיל את המשימה וכשהיא פנתה אליה להעיר לה נופר צרחה עליה היא אמרה לג'קי שנופר מפונקת ומרשה לעצמה לעשות מה שהיא רוצה ואף אחד לא מעיר לה כי כולם מפחדים ממנה ומהצעקות שלה והיא לא מתנהגת יפה ג'קי הצדיק אותה אבל אמר שהוא רגיל להתנהגות של נופר ויש לה פיוז קצר וזה יעבור היא גיחכה ואמרה "יעבור"??? ממש לא היא אמרה לו שנופר פוגעת בו והוא לא מרגיש בכך אבל נפגע ממש פתחה לו את העיניים גם אמרה לו על עמיר שמפחד ממנה אני מקווה שהוא יעלה תובנות בהקשר לשיחה למרות שלא יבגוד בנופר כי הוא נאמן

ליאורי79

New member
../images/Emo47.gifהילה לעמיר:

אתה יודע למה מכניסים דיירים חדשים? כדי להאיר את העיניים לכולם,מפונקות לא פה,תתפנקי בבית שלך(על נופר) יואו הילה את מלכה!!!! מוציאה הכול מדברת על כך שנופר לא מתחלקת בסיגריות שלה אבל היא כן אומרת לעמיר שהם איבדו את העקונות שלהם לטובת השקט בבית.....

אלירזית

New member
תודה ליאורי ראיתי את הסוף של השיחה הזאת

ועמיר בדיוק נכנס ושמע אותה לא ראיתי את ההתחלה למרות שראיתי שהיא מאוד אוהבת את ג'קי וגם הוא אותה והיום גם כששכבה על הכורסא הוא בא אליה וליטף לה את השיער ..... היילה הזאת ממש תותחית !!! אני ממש אוהבת אותה היא מדהימה אומרת שלא תוותר על העקרונות שלה היא רומזת לעמיר שהיא מנסה לפתוח לו את העינים והוא לא מבין אותה עד הסוף ומצדיק את נופר אני לא מבינה איך היא מסובבת את כולם שם לעזאזללל כולם מפחדים ממנה והיא עוד מדברת על פרידה קמה לה יורשת חדשה נופררררררר שמה!!!! ואף אחד לא רואה את זה מדהים ממש את זה שנופר צעקה על הילה לא ראיתי אם יש לך את השיחה אשמח אם תעלי אותה לפה .....

ליאורי79

New member
אין לי את השיחה שהיא צרחה על הילה אבל אולי

מישהו הקליט ויעלה את זה מחר כי בשידור נופר שוב תצא "צודקת"...

אלירזית

New member
תודה בכל מצב ....

נופר תמיד צודקת עכשו היא פרידה מספר שתיים כולם מפחדים ממנה....

goni33

New member
כן....את המפה של מירב....

הילה פותחת רק אחרי שהיא מקבלת "אישור " ממירב על מי לפתוח, כי לבד אין לה אומץ.

למעלה