היכן השיויונות?

כוכבית מצויה

Well-known member
אני מכיר גברים שהם יותר מאימהות לילדיהם, פרט לשני דברים שהטבע אינו מאפשר.
גברים לא יכולים ללדת ולא להניק, אך יש גם נשים שלא יכולות להניק.
כפי שכתבתי, בהגדרה אמא הינה נקבה. בהגדרה גבר הינו זכר. מכאן נובע שגבר לא יכול להיות אמא.

אבי בן 1231

Well-known member
למשל סטטיסטית שנתו של גבר שונה מזו של אישה, מה שהשפיע על הזמינות לילד שמתעורר בלילה.
ממש לא נכון!!!
לפחות אצלי לא היה כך!

כפי שגם אני כתבתי, בהגדרה אימא הינה נקבה וגבר הינו זכר. מכאן נובע שאישה לא יכולה להיות אבא.

אני מכיר גברים שהם יותר מאימהות לילדיהם, פרט לשני דברים שהטבע אינו מאפשר.
גברים לא יכולים ללדת ולא להניק, אך יש גם נשים שלא יכולות להניק.
גם זה לא מדויק, כי ישנם מחקרים שטוענים שגם גבר יכול להניק.

גם לגבי היריון, טוענים שאפשר ע"י המדע להשתיל רחם בגופם של גברים

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
גם זה לא מדויק, כי ישנם מחקרים שטוענים שגם גבר יכול להניק.

גם לגבי היריון, טוענים שאפשר ע"י המדע להשתיל רחם בגופם של גברים
וואוו, הטלת פה עכשיו פצצה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
באמת פצצה.
יצא לי פה ושם למשל על חוף הים לראות גברים עם "שדיים"
חלק מהם "שדיים" מלאים, ממש כמו של אישה.
אפילו תהיתי ביני לבין עצמי שאם יש להם כבר שדיים כאלה גדולים, אז מדוע הם לא לובשים חזיה?.
אבל מעולם לא תיארתי לעצמי שהם יכולים ממש להניק תינוק.|מוצץ|
אלפי שנים האבולוציה הובילה את האנושות אל פסים שיוכלו להועיל לה לאנושות בהמשך דרכה האבולוציונית.
יכול להיות שאנו כיום עדים לתופעה שבה האנושות כרגע עומדת על פרשת דרכים
שבה גברים ייפתחו רחם וחצוצרות כדי ליצור ביציות ואילו הנשים תתחלנה לגדל אשכים גדולים ובהמשך איבר זכרי עם צינור זרע רחב ופורה.
ואם נקח את האפליה המתקנת שמובלת כיום על ידי תנועת הMeToo שבה הגברים מתחילים להסתמרטט ולהתקפל כמו רכיכות ..
אז לא ירחק היום וכולנו נהיה עבדים לאמזונות השולטות והמטריאכליות תתפוס ביקום כל חלקה טובה.
זה נורא עצוב לי לחשוב שכל תפקידנו יהיה אך ורק להביא צאצאים לעולם וכמובן גם לטפל בהם בהמשך. |בקבוק|
כל זאת כמובן אחרי שכולנו נפתח שדיים גדולים רכים יפים ועסיסיים. ( * )( * )

משתפרת1

Well-known member
באמת פצצה.
יצא לי פה ושם למשל על חוף הים לראות גברים עם "שדיים"
חלק מהם "שדיים" מלאים, ממש כמו של אישה.
אפילו תהיתי ביני לבין עצמי שאם יש להם כבר שדיים כאלה גדולים, אז מדוע הם לא לובשים חזיה?.
אבל מעולם לא תיארתי לעצמי שהם יכולים ממש להניק תינוק.|מוצץ|
אלפי שנים האבולוציה הובילה את האנושות אל פסים שיוכלו להועיל לה לאנושות בהמשך דרכה האבולוציונית.
יכול להיות שאנו כיום עדים לתופעה שבה האנושות כרגע עומדת על פרשת דרכים
שבה גברים ייפתחו רחם וחצוצרות כדי ליצור ביציות ואילו הנשים תתחלנה לגדל אשכים גדולים ובהמשך איבר זכרי עם צינור זרע רחב ופורה.
ואם נקח את האפליה המתקנת שמובלת כיום על ידי תנועת הMeToo שבה הגברים מתחילים להסתמרטט ולהתקפל כמו רכיכות ..
אז לא ירחק היום וכולנו נהיה עבדים לאמזונות השולטות והמטריאכליות תתפוס ביקום כל חלקה טובה.
זה נורא עצוב לי לחשוב שכל תפקידנו יהיה אך ורק להביא צאצאים לעולם וכמובן גם לטפל בהם בהמשך. |בקבוק|
כל זאת כמובן אחרי שכולנו נפתח שדיים גדולים רכים יפים ועסיסיים. ( * )( * )
לא יכולה להביא קישורים, יכולה לספר מה שידוע לי.
שאיבה שיטתית של השדיים יכולה לגרום ליצור חלב. יש מידע על נשים שעמדו לאמץ תינוק ולקראת האימוץ הכינו את עצמן להנקה שלו בשיטת השאיבה. ייצור החלב מצליח יותר בתוספת טיפול תרופתי (הורמון פרולקטין או חמרים שגורמים להגברת הפרשתו מבלוטת יותרת המוח). הטיפול לא יניב יצירת קולוסטרום (כמו אחרי לידה), אלא חלב רגיל.
קראתי גם על גברים שנטלו את ההורמון הזה ושאבו את החזה. אינני זוכרת מה היתה מידת ההצלחה. ללא תוספת הורמון נראה לי שהסיכוי ליצירת כמות משמעותית של חלב אצל גבר- נמוך. יש הפרשת פרולקטין גם אצל גברים, בכמויות קטנות מאשר אצל נשים. כשמפירים את האיזון ההורמונלי יש לזה השפעות על הגוף. עליה בכמות הפרולקטין אצל הגברעלולה להקטין את הדחף המיני שלו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
שאיבה שיטתית של השדיים יכולה לגרום ליצור חלב. יש מידע על נשים שעמדו לאמץ תינוק ולקראת האימוץ הכינו את עצמן להנקה שלו בשיטת השאיבה. ייצור החלב מצליח יותר בתוספת טיפול תרופתי (הורמון פרולקטין או חמרים שגורמים להגברת הפרשתו מבלוטת יותרת המוח). הטיפול לא יניב יצירת קולוסטרום (כמו אחרי לידה), אלא חלב רגיל.
קראתי גם על גברים שנטלו את ההורמון הזה ושאבו את החזה. אינני זוכרת מה היתה מידת ההצלחה. ללא תוספת הורמון נראה לי שהסיכוי ליצירת כמות משמעותית של חלב אצל גבר- נמוך. יש הפרשת פרולקטין גם אצל גברים, בכמויות קטנות מאשר אצל נשים. כשמפירים את האיזון ההורמונלי יש לזה השפעות על הגוף. עליה בכמות הפרולקטין אצל הגברעלולה להקטין את הדחף המיני שלו.
על זה בדיוק אני מדבר.
אני לא הייתי יכול לתאר את זה באופן מדעי כמוך
אבל עכשיו כשאת אומרת את זה אז בנוסף למה שאמרתי אודות MeToo
פלוס העליה בכמות הפרולקטין אצל הגברים
אנחנו פשוט נהיה כולנו מסורסים כמו סריסיו של המלך שלמה. |כתר|
אגב בתוך השם כבר יש רמז למה שיקרה.
פרול קטין = |בננה| קטן.
אוי ואבוי לכולנו. |מזיע|

אבי בן 1231

Well-known member
מידע מאוד מוזר, רצוי באמת למצוא קישור על מנת להוכיח את אמיתות המידע וגם על מנת להרחיבו!!

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
לכן זה קרוי חלב יילודים ולא חלב הנקה גברית.
קראתי גם על גברים שנטלו את ההורמון הזה ושאבו את החזה. אינני זוכרת מה היתה מידת ההצלחה. ללא תוספת הורמון נראה לי שהסיכוי ליצירת כמות משמעותית של חלב אצל גבר- נמוך.
ככה זה גם בטבע במחלקת היונקים, חלב זכר.
קראי למשל על Dyacopterus spadiceus.

אבי בן 1231

Well-known member
גברים אף פעם לא הפכו לאמהות...
ונשים משום מה לא הפכו אף פעם לאבות ..........................
מעניין לא|תוהה|תוהה|
לעניין ההורות ישנם שני דברים שמבדילים בין האישה לגבר.
וזה מום של הטבע, או אצל האישה או אצל הגבר.
מום א. לגבר הטבע ברא פין ולכן הגבר אינו יכול ללדת, לעומת זאת הטבע ברא לאישה פות שמאפשר לה ללדת, איפה המום תחליטי את!!
מום ב. לאישה הטבע ברא חזה גדול שנקרא שדיים שמאפשרים לה להניק את הרך הנולד, לגבר הטבע ברא חזה שטוח ולעיתים שעיר לכן הוא לא יכול להניק, תבחרי היכן מום בבריאה.
לעומת זאת ישנן נשים לא מעטות שלמרות שיש להן שדיים אין להן חלב ואז גם הגבר יכול להאכיל את הרך הנולד עם בקבוק ופיטמה.

כוכבית מצויה

Well-known member
ונשים משום מה לא הפכו אף פעם לאבות ..........................
מעניין לא|תוהה|תוהה|
לא טענתי אחרת, רק הערתי למה שנכתב לפני.
לעניין ההורות ישנם שני דברים שמבדילים בין האישה לגבר.
יש יותר הבדלים בין נשים לגברים, חלקם משפיעים על ההורות.

למעלה