שמלת תחרה1
Well-known member
מחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
נכלל ביום המשפחה,,אני בכללי נגד כל יום,,י ש ימים והם שיוצרים את החיים,מחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
כמוך נגד יום כזה ויום אחר.נכלל ביום המשפחה,,אני בכללי נגד כל יום,,י ש ימים והם שיוצרים את החיים,
יום האם הפך מזמן ליום המשפחה. כל הימים הללו (יום האישה, יום האהבה, יום המשפחה) מגוחכים בעיני.מחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
מחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
אבא של בעלי אמר על זה 'לגברים יש את ט' באב...'מחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
יש להם חודש שלםמחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
אני לא מעוניין ביום הגבר, לא ביום האב וגם לא ביום הסב.מחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
אזהרה: ההודעה לעיל שוביניסטית.אני לא מעוניין ביום הגבר, לא ביום האב וגם לא ביום הסב.
בכלל כל נושא ה-העצמה הנשית הזאת כבר יצאה לי מזמן מכל החורים.
אישה כועסת ומתלוננת שבעלה חדר אליה בשנתה.
לאן היגענו?
לאן בדיוק אתן רוצות להגיע?
אם את לא מעוניינת שהוא יחדור אליך בשנתך, אז תתגרשי ולכי לישון אצל אמא שלך.
זו לא הודעה שובניסטית זו הודעה מגעילה ברמה הנמוכה ביותר שמתאימה לאופיו ולצורת ההתבטאות של הנ"ל כאן בפורום.אזהרה: ההודעה לעיל שוביניסטית.
ואקשה, שומר המוסר של הפורום.זו לא הודעה שובניסטית זו הודעה מגעילה ברמה הנמוכה ביותר שמתאימה לאופיו ולצורת ההתבטאות של הנ"ל כאן בפורום.
אך מי אני שאלין כאשר הוא מקובל פה!!!!!!!
ואם היא כזאת, אז מה? מדוע צריך להזהיר מישהו על כך? את לא חושבת שכלל הקוראים כאן יידעו להחליט עבור עצמם מה דעתם על פוסט כזה או אחר? ובכלל, מה הבעיה עם הודעה שוביניסטית? אם חשקה נפשו של מאן דהוא לכתוב הודעה שוביניסטית, זה בינו לבין מקלדתו. יכול אפילו להיות שהאיש, רחמנא לצלן, אכן שוביניסט. גם זה לגיטימי וחזקה על כלל גולשות וגולשי הקומונה שיידעו להתמודד עם זה במידה וירגישו צורך לעשות זאת.אזהרה: ההודעה לעיל שוביניסטית.
בדיוק כמו שלגיטימי לכתוב הודעות שוביניסטיות לגיטימי להזהיר מפניהן.ואם היא כזאת, אז מה? מדוע צריך להזהיר מישהו על כך? את לא חושבת שכלל הקוראים כאן יידעו להחליט עבור עצמם מה דעתם על פוסט כזה או אחר? ובכלל, מה הבעיה עם הודעה שוביניסטית? אם חשקה נפשו של מאן דהוא לכתוב הודעה שוביניסטית, זה בינו לבין מקלדתו. יכול אפילו להיות שהאיש, רחמנא לצלן, אכן שוביניסט. גם זה לגיטימי וחזקה על כלל גולשות וגולשי הקומונה שיידעו להתמודד עם זה במידה וירגישו צורך לעשות זאת.
ראית אותי טוען באיזשהו מקום לחוסר לגיטימיות?בדיוק כמו שלגיטימי לכתוב הודעות שוביניסטיות לגיטימי להזהיר מפניהן.
הזהרה. כניסה לדיון עם הרינגטון מובילה ללופ אינסופי.ראית אותי טוען באיזשהו מקום לחוסר לגיטימיות?
אם את טוענת שלגיטימי להעלות הודעות שוביניסטיות אז מדוע את מתלוננת?בדיוק כמו שלגיטימי לכתוב הודעות שוביניסטיות לגיטימי להזהיר מפניהן.
"אזהרה"?.. אפשר לחשוב.אזהרה: ההודעה לעיל שוביניסטית.
התגובה הזו מעוררת אצלי את השאלה אם אתה מסוגל לחשוב..."אזהרה"?.. אפשר לחשוב.![]()
שמת לב לדבריו של הרינגטון?התגובה הזו מעוררת אצלי את השאלה אם אתה מסוגל לחשוב...
ברגע שכתבת אני אבחר אם להגיב ואיך. זכותך להתעלםשמת לב לדבריו של הרינגטון?
הוא הסביר לך יפה מאד.
אני רק אוסיף על דבריו ואומר ש: מה זה צריך לעניין אותך אם אני מסוגל או לא מסוגל לחשוב?
את שמה לב?
עכשיו לא דיי בכך שאת מסתובבת סביבי 24/7
אלא את גם מתמודדת עם שאלות אשר נוגעות אך ורק אלי.
מעניין אילו שאלות הקשורות אלי תתעוררנה אצלך גם מחר ומחרתיים?
כוכבה..כמה פעמים אני צריך להבהיר לך שאני לא מעוניין?![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.