היכן השיויונות?

אבי בן 1231

Well-known member
הוא גם כתב שזה לגיטימי להזהיר מפני ההודעות האלו.
חוץ מזה, כפי שכתבתי בתגובה לקישור שלך שבו הפנת לכאן, ברגע שעושים שימוש בהרינגטון, זה אומר שהמצב שלך גרוע.
נוסטלגיה למה את מטרידה את החבר היקר סבא'לה, די הוא ממש סובל.:D:p:LOL::love:
הוא כנראה שכח כמה הוא הטריד אותי והנה באה "מכשפה", חחחחחחח ומטרידה אותו, ליבי, ליבי עליו!!!

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
נוסטלגיה למה את מטרידה את החבר היקר סבא'לה, די הוא ממש סובל.:D:p:LOL::love:
הוא כנראה שכח כמה הוא הטריד אותי והנה באה "מכשפה", חחחחחחח ומטרידה אותו, ליבי, ליבי עליו!!!
אבי חמוד שלי.
אתה היגעת לקומונה הזאת לפניי ולכן לך יש זכות מסויימת להעיר לי במידה ואני משתמש במילים גסות כהרגלי.
לא שזה יעזור לך, אבל אני יודע שהיכנשהו שמורה לך זכות...ראשונים אם תרצה.
אבל לא כך עם הגברת כרובית. |מכשפה|
שהחליטה לשמש כשומרת המוסר של הפורום שלנו.
היא הרי לפני שהחליטה להיכנס אלינו כחברה מין המיניין היא בטח ראתה את מה שאני כותב
היא ראתה את שפת הג'ורה הבהמית שאני נוהג להשתמש בה. |חיוךרחב|
היא ראתה שאני אומר ז*ן כ*ס ת_ת שד**ם פטמ*ת.
ואם זה לא היה לרוחה אז היא הייתה פשוט מדלגת לפורום אחר באומרה: "אוי ואבוי, איזה פורום איום ונורא".|חיוךרחב|
אבל היא לא, אמרה את זה
אלא היא רוצה לדחוף אותי אל מחוץ לפורום.
אתה הבנת את זה מתוק שלי? :p :D:love::ROFLMAO:

נערך לאחרונה ב:

קר לי בך

Well-known member
מחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
מי שהצליח למצוא בת זוג שנולדה ביום האישה, שיחק אותה,
אם הם גם נישאו ביום האישה שיחק אותה פעמיים,
או כנ"ל ביום האישה הבין לאומית, ולנטיין וכו'.
מצמצם את 3 כאבי הראש ליום אחד.

renana ron

Well-known member
מי שהצליח למצוא בת זוג שנולדה ביום האישה, שיחק אותה,
אם הם גם נישאו ביום האישה שיחק אותה פעמיים,
או כנ"ל ביום האישה הבין לאומית, ולנטיין וכו'.
מצמצם את 3 כאבי הראש ליום אחד.
ומי שיצליח להישאר ברווקותו, יפטר מארבעה כאבי ראש בבת אחת.. ;) :ROFLMAO:

Harrington

Well-known member
מנהל
מחר יום האשה
שלשום יום האם
מה עם עם יום הגבר?
יום האב?
בהולנד בצעירותי היו שני ימים עיקריים: יום האֶם ויום האב. יום האם נחשב יום מיוחד במדינה. כולנו, בתור ילדים, נערכנו אליו. קנינו או הכנו דברים לאימותינו וזה היה מעין יום חג לאומי (לא ברמה של חופשים וכו', אבל בהחלט משהו מורגש). ואולי זה היה אצלנו בבית דווקא וזכרוני מטעני? לא יודע לומר בוודאות. יום האב צוין פחות. הוא נחשב פחות פר הגדרה. לא הוכנו מתנות וכדו', אבל כן היה ציון כלשהו.

אולם מאז שזה הפך ליום המשפחה, הכל הלך קפוט. זאת אחת הדוגמאות בהן הפרוגרסיביות הנאורה כביכול הורסת דברים טובים ללא כל צורך. הרי אין שום צורך מיוחד בשוויוניות. כל גבר שהוא טיפ-טיפה גבר, יודה שמגיע לרוב האמהות שאפו גדול על מה שהן עושות בגידול הילדים והמחיר שהן משלמות על כך. כן, נכון, גם האבות עושים. אז מה? האמהות עושות יותר וזה לכתחילה שונה. השוויוניות או הטענות לצורך בה דווקא הרסו משהו ממש יפה. חבל מבחינתי.

renana ron

Well-known member
בהולנד בצעירותי היו שני ימים עיקריים: יום האֶם ויום האב. יום האם נחשב יום מיוחד במדינה. כולנו, בתור ילדים, נערכנו אליו. קנינו או הכנו דברים לאימותינו וזה היה מעין יום חג לאומי (לא ברמה של חופשים וכו', אבל בהחלט משהו מורגש). ואולי זה היה אצלנו בבית דווקא וזכרוני מטעני? לא יודע לומר בוודאות. יום האב צוין פחות. הוא נחשב פחות פר הגדרה. לא הוכנו מתנות וכדו', אבל כן היה ציון כלשהו.

אולם מאז שזה הפך ליום המשפחה, הכל הלך קפוט. זאת אחת הדוגמאות בהן הפרוגרסיביות הנאורה כביכול הורסת דברים טובים ללא כל צורך. הרי אין שום צורך מיוחד בשוויוניות. כל גבר שהוא טיפ-טיפה גבר, יודה שמגיע לרוב האמהות שאפו גדול על מה שהן עושות בגידול הילדים והמחיר שהן משלמות על כך. כן, נכון, גם האבות עושים. אז מה? האמהות עושות יותר וזה לכתחילה שונה. השוויוניות או הטענות לצורך בה דווקא הרסו משהו ממש יפה. חבל מבחינתי.
יש משהו מייטיב עם חגיגת יום האשה, בשונה מיום האם, אולי היום ערים יותר לעובדה שיש נשים שלא הופכות לאמהות [כנ''ל גברים].
אני בעד להשאיר את יום האם, יום האשה ויום המשפחה.
בבית ספר יש פעילות ענפה ומקסימה סביב יום המשפחה. הדור החדש גדל ולומד את ערך המשפחה [כך לפחות, מקווה].

Harrington

Well-known member
מנהל
מה ההגדרה של אימא מבחינתך, שגבר לא יכול לעשות?
היום הומואים בהחלט מגדלים לבד את ילדיהם וממלאים גם את התפקיד שלכאורה מוגדר לאימהות.
הם לא טוענים שהם עושים זאת על תקן שני גברים ושאף אחד מהם הוא לא על תקן אמא?

הם לא טוענים שהם עושים זאת על תקן שני גברים ושאף אחד מהם הוא לא על תקן אמא?
זאת לא טענתם, פשוט לא רוצים שיקראו לאחד מהם 'אימא' כפי שהיה כתוב בטפסים (שם האב ושם האם), אבל אין להם שום בעיה שיאמרו שהם מתפקדים גם כאימא.

Harrington

Well-known member
מנהל
זאת לא טענתם, פשוט לא רוצים שיקראו לאחד מהם 'אימא' כפי שהיה כתוב בטפסים (שם האב ושם האם), אבל אין להם שום בעיה שיאמרו שהם מתפקדים גם כאימא.
מה הקשר לטפסים? דיברתי על אורח חייהם. אני תמיד חשבתי בעבר שגם בזוג כזה יש אחד שמתפקד על תקן אבא ואחד שמתפקד על תקן אמא, גם אם הוא ממין זכר. כך עד שיום אחד תיקנו אותי, נדמה לי אפילו שזה היה כאן, וסיפרו שזה ממש לא המצב, שני הגברים (יחסית ;-)) מתפקדים על תקן גברים וזהו.

מה הקשר לטפסים? דיברתי על אורח חייהם. אני תמיד חשבתי בעבר שגם בזוג כזה יש אחד שמתפקד על תקן אבא ואחד שמתפקד על תקן אמא, גם אם הוא ממין זכר. כך עד שיום אחד תיקנו אותי, נדמה לי אפילו שזה היה כאן, וסיפרו שזה ממש לא המצב, שני הגברים (יחסית ;-)) מתפקדים על תקן גברים וזהו.
אני לא יכולה להיות הדוברת שלהם ואני גם מאמינה שהם לא מיקשה אחת.
אני יכולה להגיד מה שנאמר לי בשיחות עם כאלו, מה שקראתי ושמעתי במדיה וזה שאין להם בעיה לקחת את המשבצת של האימא, רק יש להם בעיה עם הטפסים שמכנים אחד מהם כאימא.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא יכולה להיות הדוברת שלהם ואני גם מאמינה שהם לא מיקשה אחת.
אני יכולה להגיד מה שנאמר לי בשיחות עם כאלו, מה שקראתי ושמעתי במדיה וזה שאין להם בעיה לקחת את המשבצת של האימא, רק יש להם בעיה עם הטפסים שמכנים אחד מהם כאימא.
הטפסים כאמור הם עניין של החודשים האחרונים, גג של השנים האחרונות. השאלה הזאת עתיקה יותר :).

למעלה