נוסטלגיה טרום קורונה
Well-known member
נכון ואין בעיה להומו וגם לאב חד הורי להגיד שהוא מתפקד גם כאבא וגם כאימא.הטפסים כאמור הם עניין של החודשים האחרונים, גג של השנים האחרונות. השאלה הזאת עתיקה יותר.
נכון ואין בעיה להומו וגם לאב חד הורי להגיד שהוא מתפקד גם כאבא וגם כאימא.הטפסים כאמור הם עניין של החודשים האחרונים, גג של השנים האחרונות. השאלה הזאת עתיקה יותר.
ברור, הם גם יולדים את ילדיהם, וכשנחה עליהם הרוח מניקים אותם....מה ההגדרה של אימא מבחינתך, שגבר לא יכול לעשות?
היום הומואים בהחלט מגדלים לבד את ילדיהם וממלאים גם את התפקיד שלכאורה מוגדר לאימהות.
נו, באמת? כמה פרימיטיביות בתגובה אחת.ברור, הם גם יולדים את ילדיהם, וכשנחה עליהם הרוח מניקים אותם....
ברור, הכי קל לתקוף במקום להתמודד עם המציאות.נו, באמת? כמה פרימיטיביות בתגובה אחת.
הכול עניין של הגדרה והנה גם בכתיבתך, את לא הולכת עפ"י ההגדרות שנקבעו אלא עפ"י מה שהורגלת מקטנות (שמרנות) כמו לדוגמה שאת כותבת אמא בצורה שהורגלת אליה ולא בצורה הנכונה שהיא בכתיב מלא, אימא.ברור, הכי קל לתקוף במקום להתמודד עם המציאות.
בלשון העברית אמא הינה נקבה, אף גבר בהגדרה אינו נקבה ולכן אינו יכול להיות אמא.
יש הבדל בין להגיד שהוא אמא לבין להגיד שהוא מתפקד גם כאמא.הכול עניין של הגדרה והנה גם בכתיבתך, את לא הולכת עפ"י ההגדרות שנקבעו אלא עפ"י מה שהורגלת מקטנות (שמרנות) כמו לדוגמה שאת כותבת אמא בצורה שהורגלת אליה ולא בצורה הנכונה שהיא בכתיב מלא, אימא.
הכול עניין של פונקציונליות ואם גבר יכול למלא את כל הפונקציונליות למעט ההיריון, אין שם בעיה להגיד שהוא מתפקד גם כאימא.
הנקה מזמן לא מדד לאימהות.
נכון, אך אין לזה משמעות, אם התפקוד הוא אותו דבר.יש הבדל בין להגיד שהוא אמא לבין להגיד שהוא מתפקד גם כאמא.
מה לעשות תנאי בסיסי לשפה הוא הגדרת המילים ובהגדרה אמא הינה נקבה, ההגדרה הזו לא השתנתה בניגוד לדברים מסויימים שהשתנו.
אז עכשיו יש הסכמה שזה לא אותו דבר והעובדות ברורות. זכותך להחליט להתעלם מהעובדות.נכון, אך אין לזה משמעות, אם התפקוד הוא אותו דבר.
העובדות שאין זה משנה השם שתיתני להם כאשר התפקוד זהה בדיוק כפי שלא משנה אם קוראים לך כוכבית או כוכבה או אפילו שם אחר לגמרי כדוגמת ליאת.אז עכשיו יש הסכמה שזה לא אותו דבר והעובדות ברורות. זכותך להחליט להתעלם מהעובדות.
עפ"י מה שראיתי, הקישור שלך מוביל למילה 'הנה' וכתבתי בדיוק כפי שצריך לכתוב ואצרף לך את החלק הזה בתגובתי המדוברת (#35):ראי לכתיב של איזו מילה הקישור שהבאתי ואיך את כתבת אותה.
הכול עניין של הגדרה והנה גם בכתיבתך, ...
עכשיו תבדקי איך צריך לכתוב בכתיב מלא... תכנסי לקישור זה מופיע שם...עפ"י מה שראיתי, הקישור שלך מוביל למילה 'הנה' וכתבתי בדיוק כפי שצריך לכתוב ואצרף לך את החלק הזה בתגובתי המדוברת (#35):
מופיע שם הצורה שהאקדמיה ממליצה לכתוב וזה בכתיב חסר לעומת במילה 'אימא' שההנחיה לכתוב בכתיב מלא.עכשיו תבדקי איך צריך לכתוב בכתיב מלא... תכנסי לקישור זה מופיע שם...
לנוחות הקוראים. איך האקדמיה טוענת שצריך לכתוב הינה ללא ניקוד.מופיע שם הצורה שהאקדמיה ממליצה לכתוב וזה בכתיב חסר לעומת במילה 'אימא' שההנחיה לכתוב בכתיב מלא.
לא נכון, למילים יש משמעות מוסכמת, על כך בנויה התקשורת.העובדות שאין זה משנה השם שתיתני להם כאשר התפקוד זהה בדיוק כפי שלא משנה אם קוראים לך כוכבית או כוכבה או אפילו שם אחר לגמרי כדוגמת ליאת.
שוב, היום בעידן השוויוניות כל דבר שגברים יכולים לעשות, אנחנו יכולות לעשות והפוך.לא נכון, למילים יש משמעות מוסכמת, על כך בנויה התקשורת.
אולי אם אחזור על כך שוב תביני, אמא היא נקבה בעוד גבר הוא זכר ולכן לא יכול להיות אמא.
כבר הסכמת שמתפקדמכמו אמא זהשונה מאמא.שוב, היום בעידן השוויוניות כל דבר שגברים יכולים לעשות, אנחנו יכולות לעשות והפוך.
ידוע כבר שלכ"א יש תחליף והראייה לכך שבתי הקברות מלאים בכאלו שחשבו שאין להם תחליף.
לוגיקה פשוטה מ-2 המשפטים הקודמים, שאין בעיה לגבר לתפקד כאימא ואין בעיה לאישה לתפקד כאבא.
הסברתי מספיק לאט, או צריך יותר לאט?
ואם את מדברת על כתיב אז גם את חוטאת במה שאת מאשימה אותי...הכול עניין של הגדרה והנה גם בכתיבתך, את לא הולכת עפ"י ההגדרות שנקבעו אלא עפ"י מה שהורגלת מקטנות (שמרנות) כמו לדוגמה שאת כותבת אמא בצורה שהורגלת אליה ולא בצורה הנכונה שהיא בכתיב מלא, אימא.
הכול עניין של פונקציונליות ואם גבר יכול למלא את כל הפונקציונליות למעט ההיריון, אין שם בעיה להגיד שהוא מתפקד גם כאימא.
הנקה מזמן לא מדד לאימהות.
לא הבנתי, היכן אני חוטאת כאשר כתבתי בדיוק כפי שהאקדמיה ללשון קבעה.ואם את מדברת על כתיב אז גם את חוטאת במה שאת מאשימה אותי...
![]()
ראי לכתיב של איזו מילה הקישור שהבאתי ואיך את כתבת אותה.לא הבנתי, היכן אני חוטאת כאשר כתבתי בדיוק כפי שהאקדמיה ללשון קבעה.
נראה לי שאת מתבלבלת בין הנה לאימא שהשוני שלהם הוא בסיומת, כי סיומת 'א' היא מן השפה הארמית.
אני מכיר גברים שהם יותר מאימהות לילדיהם, פרט לשני דברים שהטבע אינו מאפשר.גברים אף פעם לא הפכו לאמהות...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.